betmarket-nepreporachani-img betmarket-nepreporachani-img-sm

ТОП Футболни Залози

Тук ще Ви показваме кои са най-залаганите футболни мачове за деня в най-големите букмейкърски сайтове, ще може да видите и за кой отбор са заложили да победи.

1 Победител: Рома
Рома с/у Сасуоло
1.666
2 Победител: АС Сент-Етиен
АС Сент-Етиен с/у Тулуза ФК
1.615
3 Победител: Палмейрас
Палмейрас с/у Крузейро
1.38
4 Победител: ФК Арсенал
Уотфорд с/у ФК Арсенал
1.975
5 Победител: Фламенго
Фламенго с/у Сантош
1.153
6 Победител: ФК Порто
Портимонензе с/у ФК Порто
1.38
7 Победител: ФК Нант
ФК Нант с/у Стад Реймс
2.125
8 Победител: Монако
Монако с/у Олимпик де Марсилия
2.333
9 Победител: ФК Копенхаген
Хобро ИК с/у ФК Копенхаген
1.50
10 Победител: ФК Севиля
Деп. Алавес с/у ФК Севиля
1.925
В топ футболни залози ще ви запознаем с най-залаганите футболни мачове за деня в най-големите букмейкърски сайтове. Залозите при нас сасамо на залог на краен победител и можете да видите къде кой отбор са заложили потребителите да победи.

Откъде получаваме мачовете?

Информация кои са двубоите, които се залагат най-много получаваме директно от сайта на Ефбет. Ние отчитаме всички направени залози на най-популярните пазари 1, 2 и Равен резултат и ви посочваме кои са мачовете, радващи се на най-голям потребителски интерес. Освен това ви показваме и коефициентите на всяка една селекция, за да прецените заслужава ли си вашият залог или не.

Какви мачове можем да открием?

Обикновено в топ футболни залози за деня фигурират мачове от най-популярните европейски първенства – английска висша лига, серия а, бундеслигата и ла лига. Залозите, които ще откриете тук са фокусирани и най-вече върху най-големите фаворити за деня. Нашата страница с топ залози за деня ви показва актуални коефициенти за най-предпочитаните от потребителите мачове. Те се опресняват на определен времеви интервал и това ви гарантира, че ще сте наясно със ставките, които се предлагат.