Стратегия за залози на равен резултат

Стратегия за залози на равен резултат
Оценете тази статия

Мнозина свързват залозите на равен резултат с лотарията. Макар да има известна доза късмет, не винаги залозите на равен се осланят на късмета. Истината е, че с добре подбрана стратегия, залозите на равен резултат могат да се превърнат в истинско оръжие, което да ви носи стабилни печалби. Въпросът е да умеете да следвате правила, и най-важното, да сте дисциплинирани.

Как да прогнозираме равен резултат

Когато търсите равен резултат, не очаквайте да печелите голям процент от залозите си. Всъщност предвид коефициентите, които повечето букмейкъри дават за равен резултат ще ви е достатъчно да печелите около 40% от случаите. Което пък, е напълно постижимо.

Има първенства, при които равният резултат доминира. Такива са например Серия Б в Италия или френската Лига 2. Тук обаче няма да говорим за тях, тъй като коефициентите за равен резултат са значително по-ниски. Вместо това, ще се насочим към най-добрите европейски първенства, които се отплащат по-добре.

Стратегии за равен резултат

Разчитайте на мотивацията

Много от залагащите първосигнално си мислят, че ако заложат на най-равностойните отбори, то е по-вероятно да завърши наравно. Тази тактика обаче е грешка. Тук трябва по-скоро да анализирате мотивацията на двата отбора, тъй като колкото и да са равностойни, всеки се бори за 3-те точки.

По-малко голове, по-висок шанс

Ако сте се насочили към залози на равен резултат то е най-добре да бъдете внимателни и да се насочите към отбори, които по принцип не отбелязват много голове.

Последователни равни

Равен резултат в последователни срещи не е толкова невъзможно, колкото звучи. Всъщност, има треньори, които точно това целят. Понякога, особено при гостувания 1 точка си е добро постижение, а фокусът на треньора е да печели дългосрочно на свой терен. Това важи до голяма степен и за мачове с изразени фаворит и аутсайдер, където по-слабият отбор играе дефанзивно, с цел отмъкване на 1 точка.

Можем ли да спечелим от залози на равен резултат

Вероятно сте забелязали, че мач между равностойни отбори има най-висок коефициент за равен резултат. Тоест букмейкъра смята, че този изход е най-малко възможен. Тоест е точно обратното на това, което сте си мислели. Разбира се, обаче, букмейкърът е прав.

Най-мъдрият начин да печелите от залози на равен е да внимателно да анализирате миналите резултати, както и да следите всеки ваш залог изкъсо. Може дори да се наложи да се върнете в статистиката няколко години назад, за да добиете необходимите ви знания.

Моментът в който постигнете резултат от над 30% печеливши залози, означава че стратегията ви работи. Дори можете да опитате да заложите на няколко последователни срещи, но с по-малки финанси. Един от ключовете към успеха е да заложите на висок коефициент. Такива можете да намерите в winbet.