bookie-logo

Бонус Спорт Нов Клиент

Рейтинг
9.7/10
Общият рейтинг се изчислява по:
Пазари за залагане, Коефициенти, Бонуси/промоции, Методи на плащане, Поддръжка на клиенти, Надеждност, Уебсайт

18+ | Важат правила и условия

Elitbet Регистрация и Вход с 100 % Оферта

Това ръководство за Elitbet регистрация показва защо се налага да се извърши процеса и какви данни се изискват от хазартния оператор. Ще разгледаме основните етапи, касаещи създаването на профил, и ще дадем решения на най-честите проблеми, които тормозят новите клиенти. Също така ще споделим как се отключва бонус при регистрация в Елитбет и дали е задължително да се въведе промоционален код.

Основни етапи при регистрация в Elitbet

Отварянето на сметка в Елит Бет преминава през няколко ключови стъпки. Важно е да се изпълняват последователно, без да се допускат нарушения и да се злоупотребява с предоставяне на грешни данни.

1

Вход в Elitbet Online

Естествено, първата Ви задача е да посетите игралната платформа и да проучите опциите за залози в нея. След като се убедите, че отговарят на личните Ви предпочитания, може да се регистрирате.

2

Зареждане на формата за регистрация

За целта трябва да се кликне върху едноименния бутон, който се намира в най-горната част. Наличен е както в десктоп режим, така и през телефон/таблет.

3

Сведения за профила

Първата част от формуляра изисква  информация за профила, която е нужна при вход и връзка с Вас.

4

Данни за самоличността

Следва да се представите и да идентифицирате самоличността си в Елитбет. Това налага въвеждане на данни като имена, рождена дата, адрес и други.

5

Потвърждаване на мобилния номер

Новият акаунт в Elitbet се активира чрез 4-цифрен код, който се изпраща с SMS на регистрирания номер.

Какви данни се попълват при Elitbet регистрация

Отбелязахме колко е важно да въведете коректна информация, за да нямате проблеми с Elitbet и хазартния регулатор. Целта на процеса е да се удостовери възрастта Ви и дали сте вписани в регистъра за уязвими, който се поддържа от НАП.

 

Това са всички полета, добавени във формата за Елитбет регистрация:

 • Потребителско име – не може да се повтаря с това на друг клиент;
 • Имейл – няма значение дали е регистриран в Gmail, Abv, или друга поща;
 • Парола – има условие за минимум 6 знака, сред които главна буква и цифра;
 • Мобилен номер – важно е да започва с кода на България и да се попълнят останалите 9 цифри;
 • Гражданство и идентификатор – по подразбиране е зададено българско гражданство, а след това трябва да се въведе ЛНЧ или ЕГН;
 • Дата на раждане – използва се формат “ден/месец/година”;
 • Имена по лична карта – изписани на кирилица или латиница;
 • Адрес – задължително е да се отбележи, ако настоящият адрес не съвпада с постоянния.

Също така при регистрация в Elitbet участникът приема общите правила и маркира, че не спада към зависимите лица. При желание да се получават промо оферти на имейл или SMS – може да се отбележи съответното поле, включено в първата графа на формуляра.

 

Активиране на нов профил в Елит Бет

Задължение на всеки нов клиент е да потвърди телефонния си номер и да активира акаунта чрез SMS. Операторът изпраща код, състоящ се от 4 цифри, който трябва да се попълни в регистрационната форма. В случай че е въведен грешен телефон или не е получен SMS от Елитбет, трябва да се потърси помощ от обслужващия отдел.

 

Верификация в Elitbet – Стъпки и особености

Отключването на достъп до страницата “Изплащания” налага верифициране на създадения акаунт. Процедурата се изпълнява чрез прикачване на документ за самоличност, с който се проверяват имената, възрастта и адреса, попълнени при регистрация в Елит Бет. Ако има разминаване, бетинг компанията е в правото си да деактивира сметката на участника.

 • Влезте в системата на Elitbet с парола и потребителско име.
 • Отворете личния профил от аватара, илюстриран с човече (намира се до баланса).
 • Ще се появи падащо меню, в което е добавен линк “Верификация”.
 • След като го изберете, ще бъдете прехвърлени на нова страница.
 • Стартирайте верификацията и изпратете снимки на документ за самоличност (шофьорска книжка, паспорт или лична карта).
 • Изчакайте копията да бъдат прегледани от екипа на Елитбет.
 • Ако всичко е наред, акаунтът ще бъде верифициран успешно.

Операторът препоръчва идентификацията да се извърши през мобилно устройство. Също така е възможно да се поискат снимки на дебитна карта, скрийншот на дигитален портфейл и извлечение от банката.

Елитбет регистрация през телефон

Отварянето на сметка в букмейкъра може да се извърши безпроблемно през мобилно устройство – таблет или смартфон. За целта се посещава мобилния уебсайт, който е идентичен на настолния. Зарежда се формата за регистрация и се попълват гореизброените сведения – имена, парола, номер, рождена дата и т.н.

 

Все повече потребители решават да се регистрират в Elitbet през телефон, защото активират акаунта си по-бързо. Кодът за активация се изпраща чрез СМС на мобилния номер и се попълва за броени секунди в появилото се поле на екрана.

 

Засега няма приложение нито за iOS, нито за Андроид. Но когато се появят подобни софтуери, формата за регистрация със сигурност ще бъде вградена и в тях.

Първи депозит в новата сметка

Успяхте ли да създадете акаунт в новия сайт за залози – Elitbet bg? Ако сте преминали стъпките и сте активирали сметката, имате право да влезете в нея и да осъществите първи депозит. Има условие за минимална вноска, чиято стойност е 10 лева. Максималната сума, която може да се преведе, зависи от платежния метод и е доста висока. Като изключим трансфера по банка, останалите методи (ePay.bg, VISA, EasyPay, Cashterminal) предлагат незабавно зареждане на баланса.

Как се теглят пари от платформата

Начините на изплащане са същите като при депозит, но има някои условности. Например участникът трябва да е верифицирал профила, да е разиграл депозираната сума поне веднъж и да е усвоил или отказал бонуса си.

Списъкът с методи включва:

 • Кредитна/ дебитна карта – от 40 до 50,000 лева в 5-дневен срок;
 • Easypay – от 30 до 4,999 лева за период от няколко часа;
 • bg – от 30 до 4,999 лева за няколко часа;
 • Cashterminal – от 30 до 4,999 лева в рамките на деня;
 • Банков трансфер – от 40 до 100,000 лева в 3-дневен срок.

При нито едно изплащане, независимо от избрания способ, Elitbet не начислява такси в своя полза.

Как се възстановява парола в Елитбет

Припомняме, че при Elitbet регистрация се попълва надеждна парола, състояща се от минимум 6 символа. В нея трябва да са включени цифри, малки и главни букви. Ако се е случило така, че сте я забравили, използвайте линка “Забравена парола?”, намиращ се под формуляра за вход.

 

Операторът ще поиска мейл, регистриран в системата, и Captcha код за проверка. Ако двете полета са попълнени коректно, на електронната поща ще бъде изпратен линк, който води до страница за избиране на нова парола. Условията за дължина и символи са същите.

Обобщение

Следвайки стъпките за регистрация в Elitbet, изброени в ръководството, ще създадете профил и ще получите достъп до онлайн залози. Важно е да не нарушавате правилата на оператора и да не прилагате нередовни похвати. Например, ако опитате да отворите повече сметки, за да изискате началния бонус многократно, системата ще засече мултиакаунтинг и ще блокира IP адреса Ви. При неяснота или невъзможно преминаване на Елитбет регистрация се консултирайте с отдел “Обслужване”. Той ще Ви съдейства, за да изпълните условията без затруднения и колебания.