Играйте Versailles gold безплатно

Versailles gold Ревю

Versailles Gold е една от слот игрите на EGT, силно предпочитана от потребителите в онлайн казината. Нейната тематика е свързана с двореца Версай и съкровищата му. Тази ротативка разполага със 10 печеливши линии, които са регулируеми, както и с 5 барабана .

Как се играе играта?

Играта може да бъде стартирана по много лесен начин, единственото необходимо е да изберете сума за залог и да натиснете бутона, който отговаря на нея. Удобното тук е, че всички залози имат отделен бутон, така че смяната на размера на залога отнема само части от секундата. Залозите варират от 1 до 20 за всяка печеливша линия. Освен бутоните за залог в долната част на екрана ви са разпределени и другите възможности за настройка на играта сред които са функцията за автоматично завъртане, бутоните за информация, цял екран и регулация на звука. В ляво и дясно имате възможност да следите текущият си баланс, както и последната печалба.

Символи в играта

Символите, които играта предлага са съобразени изцяло с тематиката. Имате на разположение различни принцеси, крале и други благородници, виждаме и кралска карета. Разбира се играта е гарнирана и с класически за хазартните игри символи сред които са Вале, Дама, Поп и Асо. Специалният символ в тази игра е само един, но той изпълнява функцията и на Уайлд и на Скатер символ. Освен, че може да замества всички символи в играта, той може да ви донесе и безплатни завъртания. Той е изобразен като златно слънце.

Бонус функции във Versailles Gold

Versailles Gold има бонус функции, стандартни за слот игрите на компанията производител. Това са Двойно или нищо или известна още като Gamble функция, която ви дава възможност да заложите последната сума която сте спечелили на черно или червено. Това можете да направите посредством Gamble бутона, който ще се появи в долният ляв ъгъл, точно под полето обозначаващо печалбата ви от конкретното завъртане.

Имате възможност да играете и за един от 4-те прогресивни джакпота, които са условно обозначени като боите от карти – Пика, Спатия, Каро и Купа. Стойността на всеки един от джакпотите е обозначена в една лента над барабаните, като те се трупат динамично. Спечелването на джакпот може да стане на случаен принцип, а когато активирате функцията тя ще ви даде възможност да избирате от общо 12 карти със лице надолу. Когато от тези карти изтеглите 3 еднакви символа, вие ще спечелите сумата, която отговаря на тях.

Безплатни казино игри

🎮 Игра: Versailles gold
🌌 Доставчик: egt
💸 Възвращаемост:n/a

Играйте Versailles gold с реални пари

9.9/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.8/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.6/10

Оценка

9.5/10

Оценка

9.4/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.5/10

Оценка

9.7/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.3/10

Оценка

9.7/10

Оценка

9/10

Оценка

9/10

Оценка