bookie-logo

БОНУС СПОРТ ДО 200 лв

Рейтинг
9.2/10
Общият рейтинг се изчислява по:
Пазари за залагане, Коефициенти, Бонуси/промоции, Методи на плащане, Поддръжка на клиенти, Надеждност, Уебсайт

18+ | Важат правила и условия

Magic Bet Регистрация – Създаване на Нов Акаунт

Увеличават се лицата, които искат да създадат регистрация в Magic Bet и да се докоснат до уникалните предложения на новия бранд. Процедурата е задължителна за преминаване, за да може хазартният оператор да установи самоличността на клиента и да се увери, че е навършил пълнолетие.

Няма нищо сложно при Magic Bet регистрация. От Вас се изисква да попълните онлайн формуляр с лични и профил данни. В това ръководство ще споделим всички етапи, които трябва да се преминат, и ще засегнем най-честите проблеми, тормозещи новите потребители в сайта.

Стъпки за Меджик Бет регистрация

Процесът по отваряне на сметка в Magicbet.bg е разделен на няколко етапа. Всеки от тях събира различна информация, която е необходима за удостоверяване на самоличността и защита на акаунта.

1

Зареждане на формуляра за регистрация

2

Предоставяне на данни за профила – мейл, парола, юзърнейм, промо код

3

Продължаване към следващата стъпка, в която се въвеждат ЕГН, мобилен номер, име и фамилия

4

Отваряне на следващия раздел, изискващ адрес по лична карта

5

Прочитане и приемане на условията на сайта

6

Създаване и активиране на новия профил

В случай че дадено поле не е попълнено коректно, ще се появи известие за грешка и системата ще Ви върне към него.

Данни за акаунта

Първата част от формуляра за Magic bet регистрация събира сведения за профила, за да го защити и идентифицира. Налага се да въведете:

 • Потребителско име, което е уникално и се състои от поне 6 символа;
 • Парола с дължина от минимум 8 символа, включително една главна буква;
 • Потвърждаване на паролата, за да се избегнат грешки;
 • Email – активна електронна поща, на която се изпращат съобщения от оператора;
 • Промо код – не е задължително поле, но служи за активиране на допълнителна оферта.

Препоръчително е паролата да се различава от потребителското име и мейл адреса. Създайте надежден ключ за вход, като комбинирате повече букви и цифри.

Лична информация

При Magicbet регистрация се въвеждат също сведения за самоличността, които са следните:

 • Име и фамилия по лична карта
 • Дата на раждане
 • Постоянен адрес
 • Мобилен номер за контакт
 • ЕГН или ЛНЧ

Не се опитвайте да лъжете Magic Bet и да предоставяте некоректни данни. Те се проверяват при верификация и ако има неточност, акаунтът може да се деактивира.

Информацията, която споделите с оператора, се защитава и не може да се проследи от други лица.

Как се активира акаунт в Magic Bet

След като се съгласите с условията на сайта и създадете акаунт, няма как да влезете веднага в него. Преди това се налага да го активирате, като проследите линк, изпратен на електронната поща. Затова Ви апелираме да предоставите активен мейл при Меджик Бет регистрация, за да избегнете затруднения.

Ако все пак не получите линк за активиране на профила, може да се свържете със съпорта и да споделите за проблема. Служител на компанията ще поиска повече информация за сметката и ще Ви изпрати нов линк.

Нужна ли е верификация в Magic Bet

Един от процесите, които най-много притесняват залагащите онлайн, е верификацията на профила. Те се опасяват, че личният им документ и данните в него ще бъдат използвани за злонамерени цели и ще им навредят. Но всъщност Magic Bet спазва закона за защита на личната информация и не позволява изпратените сведения от клиента да достигнат до други хора и да се използват в негов ущърб.

За да преминете верификация в Меджик Бет, посетете формуляра за прикачване на документи. В него трябва да споделите снимки на лична карта, паспорт или шофьорска книжка. До 48 часа ще получите отговор на имейл дали процедурата е успешно изпълнена.

Много потребители на букмейкъра допускат следните нарушения:

 • Изпращат файлове, чиито разширения са различни от PNG/JPEG
 • Закриват данни от документите
 • Прикачват неясни и замъглени изображения

Ако не са спазени условията, ще се наложи повторно преминаване на Magic Bet верификация.

Бонуси при регистрация в Magicbet

След финализиране на регистрацията и активиране на профила, може да влезете от формата за вход и да се впуснете в приключенията на Magic Bet. За целта направете първи депозит, който ще Ви класира за една от началните оферти.

Новите клиенти получават стартов бонус, който повишава първата вноска в баланса със 100% до 200 лв.  Предложението за спорт има по-лесни правила за разиграване от тази, предвидена за хазартни игри. Тя изисква 5-кратно разиграване на средствата за период от 30 дни, като за целта се класират залози на спорт и спорт на живо.

За хазартния раздел е предвидена промоция, която удвоява депозита ви до 2000 лв., като изискванията, които трябва да покриете тук включват 25 пъти разиграване на средствата при максимален залог от 5лв.

След като е активиран един от двата бонуса, допълнителните кредити постъпват в заключената сметка. Оттам насетне е необходимо да се превъртят няколко пъти на класиращи се игри или спортни залози, като се следват правилата на оператора.

Разбира се, успешната регистрация в Magic Bet носи още оферти, но за да се сдобиете с тях, задължително е да сте активни в платформата и да правите чести залози.

 

Депозит след регистрация

За участие и печелене на реални пари от Меджик Бет е нужно да се реализира депозит след регистрация. Вариантите за разплащане са чрез: ePay.bg; EasyPay; VISA; VIVACOM; Mastercard; Revolut и други.

Най-малката сума за превеждане към игралния баланс е 10 лева, докато лимитът зависи от използвания метод. Паричните трансфери се одобряват веднага, с изключение на тези по банков път. Magic Bet не удържа такси, но е възможно електронното портмоне или банката да имат малка комисионна (1-2%).

Предимства на участието в Меджик Бет

Колебаете се дали да преминете Magic Bet регистрация и се чудите какви ползи ще Ви донесе участието в сайта? Без съмнение, създаването на сметка в платформата е добро решение за всички, които обичат разумната игра на слотове и отговорното залагане на спортни събития. Представяме някои от основните плюсове на бранда, с които ще спечели и задържи Вашето внимание.

 • Обширен раздел с онлайн слотове и игри с дилъри, чийто брой е над 500
 • Спортен сегмент за предварителни залози на хиляди срещи всеки месец
 • Инструменти за пълен контрол над залозите и съставяне на комбинации с пазари от един мач
 • Добро и бързо обслужване чрез различни методи, независимо от часа
 • Незабавни депозити и одобряване на заявките за теглене до 24 часа

Помощ при неуспешна регистрация

Не се ядосвайте, ако се появят трудности при отваряне на сметка. В случай че има проблем или неясна ситуация, може да поискате напътствия от отдел “Обслужване”. Той е активен денонощно и Ви очаква на имейл ([email protected]), телефон и чат на живо.