bookie-logo

БОНУС СПОРТ 200 лв

Рейтинг
9.4/10
Общият рейтинг се изчислява по:
Пазари за залагане, Коефициенти, Бонуси/промоции, Методи на плащане, Поддръжка на клиенти, Надеждност, Уебсайт

18+ | Важат правила и условия

8888 регистрация

Преследването на реални печалби налага задължителна регистрация в 8888.bg. Това е лесна, но важна за изпълнение процедура, която служи като гаранция пред букмейкъра, че имате навършени 18 години. Откакто хазартът в България се регулира, клиентите са задължени да попълват формуляри с лична информация. Как да се регистрирате в 8888 и има ли уловки, ще разгледаме в статията.

Стъпки за регистрация в 8888

1

Посетете платформата от официалния уебсайт – 8888.bg

2

Заредете формата за присъединяване от бутона “Регистрирай се”.

3

В първата част попълнете данни за Вас – имена, дата на раждане, мобилен номер с код за България (+359).

4

Продължете към втората фаза, където се въвеждат профил данни – юзърнейм, парола, електронна поща.

5

Оставете валиден постоянен адрес и попълнете ЕГН..

6

Приемете условията на 8888 и потвърдете, че имате 18 години.

7

Активирайте профила чрез кода, получен с SMS.

Информация за самоличността

Подобно на останалите легални компании, 8888 трябва да събира и да съхранява на сигурно място информация за своите клиенти. Тя включва имена, ЕГН, адрес, мобилен номер, необходими за удостоверяване на самоличността, възрастта и местонахождението на участника.

Задължително е да попълните коректни данни, тъй като се разглеждат при верификация на профила. Ако има разминаване между сведенията, въведени при 8888 регистрация, и тези, присъстващи в личен документ, букмейкърът ще ограничи достъпа до сметката.

Преди да завършите процеса на регистрация в 8888, прочетете всички правила за ползване на уебсайта. Редовното им нарушаване ще доведе до блокиране на профила.

Данни за акаунта

Във втората част на регистрационния формуляр са добавени следните полета:

  • Електронна поща;
  • Потребителско име;
  • Парола.

Въведете активен имейл, който посещавате често, тъй като на него ще получавате информация за нови бонус предложения. Освен това ще се използва при връзка със съпорта за задаване на важни въпроси.

Потребителското име трябва да е уникално и да не се използва от друг потребител в 8888.bg. То може да включва букви и цифри, като е важно да се спази условието за минимален брой символи. Паролата за вход е изключително важна и трябва да се съхранява на сигурно място, без да се предоставя на трети лица. Въведете ключ за достъп, който съдържа специални знаци, цифри, големи и малки букви.

Адрес на участника

8888.bg изисква информация за Вашето местонахождение. Попълват се следните полета: населено място, област, улица, номер, апартамент. В случай че има разминаване между настоящия и постоянния Ви адрес, е задължително да упоменете това във формата за регистрация в 8888.

Букмейкърът налага въвеждане на идентификатор на самоличността – ЕГН или ЛНЧ (личен номер на чужденец). Неговата цел е да удостовери, че имате навършени 18 години.

Активиране на профил в 8888.bg

След като завършите регистрацията в 8888, на предоставения мобилен номер ще получите код за активиране на профила. Докато не изпълните този процес, няма да имате достъп до игралната сметка. Затова е важно да посочите акуратен номер, в противен случай операторът няма как да Ви изпрати СМС.

Кодът се въвежда в обозначеното поле на екрана. Той съдържа 6 цифри и има давност 15 минути. Ако просрочите времето за попълване, нужно е да заявите нов шифър за активация. След като активирате акаунта си ще получите пълен достъп до услугите на уебсайта. Едва тогава можете да направите и депозит, както и да заявите един от наличните бонуси в 8888.

Регистрация през мобилно устройство

Процедурата по присъединяване се изпълнява по идентичен начин през мобилни устройства. 8888 има версия за телефони, както и приложение за Android, които дават възможност за безплатна регистрация. Важно е да сте навършили пълнолетие към момента на създаване на профил, в противен случай сметката ще бъде закрита.

Бутонът за регистрация в 8888 mobile се намира в горната част. Появява се форма, разделена на две нива – “За мен” и “Данни за акаунта”, която съдържа няколко полета. Въведете необходимите данни, запознайте се с условията за участие в оператора и ги приемете.

Верификация на профил в 8888.bg

Задължително е да преминете верификация на профила в 8888.bg, ако искате да изтеглите печалбите си. Букмейкърът, подобно на останалите легални компании, изисква копие или снимка на личен документ.

За успешна идентификация в 8888 използвайте:

  • Лична карта;
  • Паспорт;
  • Шофьорска книжка.

Прикачете снимки на избрания документ във формата за верификация или ги изпратете на електронната поща на 8888. Задължително е да са видими четирите ъгли на документа, без да е закрита информация. Не използвайте графични формати, различни от JPEG или PNG.

Възможно е 8888.bg да наложи допълнителна верификация на банкова карта, ако сте депозирали пари чрез нея. Изпращат се снимки от двете страни, като се закриват единствено средните 8 цифри от номера, както и CVV кодът за сигурност, позициониран на гърба.

Контакти със съпорта при регистрация

Ако не успявате да се регистрирате или не сте наясно какво да въведете в дадено поле, потърсете помощ от екипа на 8888.bg. Букмейкърът има специален отдел за обслужване на клиенти, който предоставя бързи и подробни отговори на отправените запитвания.

Връзката със съпорта може да се осъществи посредством:

  • Денонощен чат на живо;
  • Номер – 0700 88-181;
  • Имейл – [email protected].

Съвети при регистрация в 8888.bg

Няма значение дали ще се регистрирате през настолната версия, или ще използвате мобилното приложение на 8888. Стъпките са сходни, без разлики в полетата за въвеждане.

Препоръчително е телефонът Ви да бъде на разположение, тъй като ще получите СМС с код за активиране на сметката. Той има давност 15 минути, след чието изтичане трябва да се генерира нов шифър.

Нашето мнение е, че 8888.bg е една страхотна платформа за залагания, която ще продължава да се развива и усъвършенства. Подходяща е за любители на различни хазартни забавления поради наличието на голям асортимент от залози на спорт, виртуални спортове и 8888 казино игри.

Често задавани въпроси (FAQ)

Създаването на акаунт в 8888 е достъпно за лица, които имат 18 години.
Да, задължително е да попълните ЕГН или Личен номер на чужденец при откриване на сметка в букмейкъра.
Не, но трябва да преминете верификация преди първото изплащане на печалби от 8888.bg
Ще получите СМС с код за активация, валиден 15 минути. Трябва да го попълните в обозначеното поле на екрана.
Можете да възстановите забравена парола от формата за вход, като за целта трябва да предоставите имейл/телефон и ЕГН.

Отговорна игра

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на сайтът на НАП и на Отговорно залагане в 8888.bg