bookie-logo

БОНУС СПОРТ ДО 200 лв

Рейтинг
9.3/10
Общият рейтинг се изчислява по:
Пазари за залагане, Коефициенти, Бонуси/промоции, Методи на плащане, Поддръжка на клиенти, Надеждност, Уебсайт

18+ | Важат правила и условия

Sportingwin Регистрация Как да Създам Нов Акаунт

Целта на следното ръководство е да отговори на всички въпроси, които касаят SportingWin регистрация и евентуалните проблеми около самата процедура. Ще дадем напътствия за създаване на профил в оператора и ще Ви покажем как се активира стартова оферта.

В самото начало е важно да отбележим, че участието в Спортинг Уин е достъпно за лица, които са пълнолетни към момента на регистрация. В случай че букмейкърът установи нарушаване на това правило, сметката ще бъде деактивирана. Също така всеки клиент може да се присъедини само веднъж към игралната платформа.

SportingWin Регистрация в 7 бързи стъпки

1

Използвайте линка за вход в СпортингУин България.

2

Заредете формуляра за регистрация от едноименния бутон, който е поместен в горната част на уебсайта.

3

Попълнете информация за Вашата самоличност.

4

Изберете логин данни, които ще са нужни при влизане в профила.

5

Въведете промо код, в случай че имате такъв.

6

Съгласете се с описаните правила за участие.

7

Създайте акаунт и го активирайте.

Какви данни са необходими при регистрация в Спортингуин

След като посетите формата за създаване на профил в букмейкъра, ще попаднете на множество полета. Вашето задължение е да ги попълните с достоверна информация, която е идентична на тази в документите Ви.

Ако трябва да разделим сведенията на три вида, те са:

 • Лични – имена, дата на раждане, ЕГН, пол;
 • Профил – електронна поща, парола, потребителско име, валута и промо код;
 • За връзка – мобилен номер и адрес.

Съветваме Ви да проверите въведената информация преди натискане на бутона за регистрация. Разбира се, ако някъде сте оставили празно поле или не сте спазили условията, системата ще Ви уведоми.

Изберете парола за SportingWin вход, която е сигурна и съдържа поне 8 знака. Препоръчително е да включва специален символ, цифра, малка и главна буква. Ще се наложи да я въведете двукратно, с идеята да се избегнат грешки.

Що се отнася до електронната поща, задължително е да бъде активна. На нея ще получавате ценни материали, които ще улеснят залозите Ви.

Активиране на нов профил в букмейкъра

С натискане на бутона “Регистрация” в Sportingwin, ще получите имейл. С него букмейкърът Ви приветства с добре дошли и Ви споделя за част от текущите бонуси и залози. Освен това е добавен линк за активиране на акаунта, който е задължително да последвате. След като преминете и този етап, можете да влезете в сметката и да пристъпите към залози.

Верифициране на профил в SportingWin

Всички узаконени сайтове в България, които организират казино игри и спортни залагания, са задължени да събират сведения за клиентите си. SportingWin не се различава в това отношение, затова е необходимо да се премине верификация преди теглене от баланса.

Целта на процедурата е да се проверят имената Ви, къде живеете и на колко сте години. Прикачват се снимки на личен документ – шофьорска книжка, паспорт или лична карта, които трябва да са ясни и да няма закрита информация. Оторизиран представител на SportingWin ще ги провери и ще Ви даде отговор до 48 часа дали верификацията е била успешна.

При справка на документите се спазват правилата за защита на личните данни, затова не се притеснявайте за сигурността им.

Как се депозира за първи път в букмейкъра

Няма изискване кога да се направи дебютния депозит. Имате право да заредите сметката веднага след регистрация или да изчакате известно време.

Бъдете внимателни при употреба на някои електронни портмонета, тъй като няма да Ви класират за стартовата оферта.

Приемат се плащания чрез дебитни и кредитни карти, банков трансфер, Skrill, ecoPayz, Neteller. При повечето методи – парите се превеждат на мига.

Ако регистрацията в СпортингУин Ви е донесла успех и сте заработили печалби, изтеглете ги чрез идентични способи. Не дължите такси, нито плащате данък върху спечеленото в букмейкъра. Обикновено преводът се извършва в рамките на 1-3 дни.

Защо си заслужава да създадем профил в Sportingwin

Ако изпитвате колебания дали SportingWin ще отговори на очакванията Ви, вижте следния списък. В него сме събрали всички предимства, които не са за изпускане. С тяхна помощ букмейкърът увеличава аудиторията си и се утвърждава на водещите позиции в бранша.

 • Пре-мач залози на събития от 25+ дисциплини
 • Залагания на живо с автоматично приемане на новите ставки
 • Кеш Аут за цялостен контрол над фишовете
 • Удобни разплащания по всяко време без такси
 • Участие в акумулатори и системи за по-високи печалби
 • Стартов бонус и последващи оферти за редовните играчи
 • Обслужване от квалифициран съпорт по всяко време
 • Залагане без прекъсване през телефон

Разбира се, SportingWin има и някои недостатъци, които тепърва ще се изчистват. Повече за тях ще прочетете в главното ревю на букмейкъра.

Помощ при откриване на сметка в сайта

Убедени сме, че това ръководство и опознаването на регистрационната форма ще Ви помогнат да създадете акаунт без проблеми. Но ако имате допълнителни въпроси или не сте наясно с дадено правило, по-добрият вариант е да питате съпорта.

Очаква Ви компетентен и услужлив персонал, който ще отговори бързо на Вашите запитвания. За връзка с него използвайте чат на живо, мейл или телефон.

Финални думи

Бъдете сред първите преминали регистрация в SportingWin и изискайте уникалния начален бонус. Той ще Ви даде стимул и повече средства за залози, с които да натрупате печалби в банката. Очакват Ви богати тиражи, атрактивни пазари и събития от най-различни дисциплини.

Огромният ни опит в сферата показва, че SportingWin ще води битка за превземане на пазара и може да я спечели, ако продължи да се развива в правилната посока.

Апелираме да сте отговорни и още при регистрация да зададете лимити на депозитите и залозите на месечна база.

Често задавани въпроси (FAQ)

Всеки потребител има право на една-единствена сметка в уебсайта на Спортингуин.
За да отворите акаунт в Sportingwin, трябва да въведете имена, дата на раждане, парола, електронна поща, мобилен номер.
Разбира се, след като завършите процеса на регистрация и депозирате в баланса, ще вземете участие в стартова оферта 100% до 200 BGN.
Ако вече притежавате сметка в Sportingwin, посетете раздел “Депозит” и внесете минимум 10 лв. чрез дебитна карта, Skrill, Neteller, превод по банков път.

Отговорна игра

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на сайтът на НАП и на Отговорно залагане в Спортингуин