bookie-logo

БОНУС СПОРТ ДО 200 лв

Рейтинг
9.3/10
Общият рейтинг се изчислява по:
Пазари за залагане, Коефициенти, Бонуси/промоции, Методи на плащане, Поддръжка на клиенти, Надеждност, Уебсайт

18+ | Важат правила и условия

Sportingwin Регистрация Как да Създам Нов Акаунт

Целта на следното ръководство е да отговори на всички въпроси, които касаят SportingWin регистрация и евентуалните проблеми около самата процедура. Ще дадем напътствия за създаване на профил в оператора и ще Ви покажем как се активира стартова оферта.

 

В самото начало е важно да отбележим, че участието в Спортинг Уин е достъпно за лица, които са пълнолетни към момента на регистрация. Ако букмейкърът установи нарушаване на това правило, сметката ще бъде деактивирана. Също така всеки клиент може да се присъедини само веднъж към игралната платформа.

SportingWin Регистрация в 7 бързи стъпки

1

Достъп до сайта от линка за вход в СпортингУин България.

2

Зареждане на формуляра за регистрация от едноименния бутон, който е поместен в горната част на уебсайта.

3

Клиентът попълва информация за неговата самоличност.

4

Избират се логин данни, които ще са нужни при вход в профила.

5

Вписва се промо код, в случай че имате такъв.

6

Дава се съгласие с описаните правила за участие.

7

Завършване на регистрацията и активация на акаунта.

Какви данни са необходими при регистрация в Спортингуин

След като посетите формата за създаване на профил в букмейкъра, ще попаднете на множество полета. Вашето задължение е да ги попълните с достоверна информация, която е идентична на тази в документите Ви.

 

Ако трябва да разделим сведенията на три вида, те са:

 • Лични – имена, дата на раждане, ЕГН, пол;
 • Профил – електронна поща, парола, потребителско име, валута и промо код;
 • За връзка – мобилен номер и адрес.

Съветваме Ви да проверите въведената информация преди натискане на бутона за регистрация. Разбира се, ако някъде сте оставили празно поле или не сте спазили условията, системата ще Ви уведоми.

 

Избира се парола за SportingWin вход, която е сигурна и съдържа поне 8 знака. Препоръчително е да включва специален символ, цифра, малка и главна буква. Ще се наложи да я въведете двукратно, с идеята да се избегнат грешки.

 

Що се отнася до електронната поща, задължително е да бъде активна. На нея ще получавате ценни материали, които ще улеснят залозите Ви.

Активиране на нов профил в букмейкъра

С натискане на бутона “Регистрация” в Sportingwin, ще получите имейл. С него букмейкърът Ви приветства с добре дошли и Ви споделя за част от текущите бонуси и залози. Освен това е добавен линк за активиране на акаунта, който е задължително да последвате. След като преминете и този етап, можете да влезете в сметката и да пристъпите към залози.

Верифициране на профил в SportingWin

Всички узаконени сайтове в България, които организират казино игри и спортни залагания, са задължени да събират сведения за клиентите си. SportingWin не се различава в това отношение, затова е необходимо да се премине верификация преди теглене от баланса.

 

Целта на процедурата е да се проверят имената Ви, къде живеете и на колко сте години. Прикачват се снимки на личен документ – шофьорска книжка, паспорт или лична карта, които трябва да са ясни и да няма закрита информация. Оторизиран представител на SportingWin ще ги провери и ще Ви даде отговор до 48 часа дали верификацията е била успешна.

 

При справка на документите се спазват правилата за защита на личните данни, затова не се притеснявайте за сигурността им.

Как се депозира за първи път в букмейкъра

Няма изискване кога да се направи дебютния депозит. Клиентът може да зареди сметката си веднага след регистрация или да изчака известно време. Възможно е някои електронни портмонета да не носят участие за стартовата оферта на Спортингуин.

 

Хазартният оператор приема плащания чрез дебитни и кредитни карти, банков трансфер, Skrill, ecoPayz, Neteller. При повечето методи – парите се превеждат на мига.

 

Ако регистрацията в СпортингУин Ви е донесла успех в онлайн залаганията, може да се направи теглене чрез идентични методи. Не дължите такси, нито плащате данък върху спечеленото в букмейкъра. Обикновено преводът се извършва в рамките на 1-3 дни.

Защо си заслужава да създадем профил в Sportingwin

Ако изпитвате колебания дали SportingWin ще отговори на очакванията Ви, вижте следния списък. В него сме събрали всички предимства, които не са за изпускане. С тяхна помощ букмейкърът увеличава аудиторията си и се утвърждава на водещите позиции в бранша.

 • Пре-мач залози на събития от 25+ дисциплини
 • Залагания на живо с автоматично приемане на новите ставки
 • Кеш Аут за цялостен контрол над фишовете
 • Удобни разплащания по всяко време без такси
 • Участие в акумулатори и системи за по-високи печалби
 • Стартов бонус и последващи оферти за редовните играчи
 • Обслужване от квалифициран съпорт по всяко време
 • Залагане без прекъсване през телефон

Разбира се, SportingWin има и някои недостатъци, които тепърва ще се изчистват. Повече за тях ще прочетете в главното ревю на букмейкъра.

Помощ при откриване на сметка в сайта

Убедени сме, че това ръководство и опознаването на регистрационната форма ще Ви помогнат да създадете акаунт без проблеми. Но ако имате допълнителни въпроси или не сте наясно с дадено правило, по-добрият вариант е да питате съпорта. Очаква Ви компетентен и услужлив персонал, който ще отговори бързо на Вашите запитвания. За връзка с него използвайте чат на живо, мейл или телефон.

Финални думи

Регистрация в SportingWin лесно може да се направи от всеки любител на залозите, като след това го очаква и начален бонус. Офертата дава повече средства за залози, с които може да се играе по-дълго време. Очакват Ви богат тираж, атрактивни пазари и събития от най-различни дисциплини в секцията за спортни залагания. Огромният ни опит в сферата показва, че SportingWin ще води битка за превземане на пазара и може да я спечели, ако продължи да се развива в правилната посока. Апелираме да сте отговорни и още при регистрация да зададете лимити на депозитите и залозите на месечна база.

Често задавани въпроси (FAQ)

Всеки потребител има право на една-единствена сметка в уебсайта на Спортингуин.
За да отворите акаунт в Sportingwin, трябва да въведете имена, дата на раждане, парола, електронна поща, мобилен номер.
Разбира се, след като завършите процеса на регистрация и депозирате в баланса, ще вземете участие в стартовата оферта.
Ако вече притежавате сметка в Sportingwin, посетете раздел “Депозит” и внесете минимум 10 лв. чрез дебитна карта, Skrill, Neteller, превод по банков път.

Отговорна игра

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на сайтът на НАП и на Отговорно залагане в Спортингуин