Winbet Bonus Room – кеш награди и подарък от Христо Стоичков

Winbet Bonus Room – кеш награди и подарък от Христо Стоичков
5/5 - (2 votes)

Winbet Bonus Room вече е активен, заменяйки хитовата промоция Бонус Парк колело с награди. Кеш бонуси до 5000 лева, Free Spins, Free Bets и подарък-изненада от легендата на родния футбол Христо Стоичков очакват активните клиенти на бетинг компанията WINBET.

 

Участието в Winbet Bonus Room е супер лесно и достъпно за всички играчи. Посетете акаунта си и се насочете към Winbet Bonus Room, който дава възможност за кеш и предметни награди, както и безплатни завъртания и др. изненади. Всеки регистриран потребител може да използва промоцията веднъж дневно в интервала от 00:30 ч. на текущия ден до 00:30 ч. на следващия ден.

 

Когато влезете в бонус стаята, трябва да натиснете бутона ”Виж награди“ за старт на разбъркване и подреждане на офертите. След като бутонът ”Играй” е активен, натиснете бутона, за да се пусне топчето. То ще падне в един от секторите и ще ви се предложат 3 оферти.

 

Само една от тях може да бъде избрана от потребителя. Например получавате оферта за бонус без депозит, безплатни врътки или кеш бонус. Избирате кеш бонуса и другите две предложения отпадат.

 

Това са наличните награди в Winbet Bonus Room:

  • Кеш бонус (с или без депозит)
  • Безплатен залог (FreeBet) за секциите Live Казино или Спорт (с или без депозит)
  • Безплатни игри (Free Spins) (с или без депозит)
  • Специален подарък-изненада от легендата Христо Стоичков

 

Ако ви се падне подаръкът от легендата Христо Стоичков и искате да го вземете вместо другите бонус предложения, трябва да се свържете с отдела за Връзка с клиенти на WINBET, като служител на компанията ще ви информира как да получите наградата.