Система на Оскар Грайнд

Система на Оскар Грайнд
Оценете тази статия

В ръководството на Betindex изниква поредната стратегия, което не е толкова популярна сред спортните фенове. Създадена е за рулетка, но постепенно се адаптира към различни хазартни игри, носещи удвояване на облога. Системата на Оскар Грайнд е изключително лесна, а името на създателя ѝ (не е ясно дали е действителна личност) ни насочва към очакваните резултати. “Grind” е термин в покера, който се използва за осигуряване на ниски печалби чрез безрискови залози.

Как се прилага системата на Оскар Грайнд

Първостепенната Ви задача е да определите размер на банката и какъв е търсеният резултат. Не бива да се впускате в преследване на големи печалби, тъй като е далеч от същината на системата. За препоръчване е да се насочите към увеличаване на баланса с 5-10%, т.е. при депозит от 1000 лв. трябва да се стремите към печалба в размер на 50 или 100 лв.

Да приемем, че сте определили целта си – увеличаване на баланса със 7%. Това ще рече, че вашата задача е да превърнете капитала от 1000 лв. в 1070 лв., печелейки два последователни залога. Задължителното условие е първият Ви залог да се равнява на стойността на търсената печалба, в нашия случай – 70 лв. Ако първата селекция е непечеливша, повтаряте действието със същата сума, но при коректно предвиждане е необходимо да увеличите облога с една единица (+70 лв.).

Същината на системата е да залагате на събития, които са придружени от минимален коефициент @2.00, по подобие на външните залози при рулетката.

Пример за разиграване на системата

За да онагледим различните ситуации и какви са стъпките за правилно прилагане на системата, ще разиграем следния случай, използвайки горепосочените стойности.

  • Първи залог: 70лв. на селекция с коефициент @2.00 – губещ;
  • Втори залог: 70лв. на селекция с коефициент @2.00 – печеливш:
  • Трети залог: 140лв. на селекция с коефициент @2.00 – губещ;
  • Четвърти залог: 140лв. на селекция с коефициент @2.00 – губещ;
  • Пети залог: 140лв. на селекция с коефициент @2.00 – печеливш;
  • Шести залог: 210лв. на селекция с коефициент @2.00 – печеливш.

Така, след минимална серия от два печеливши залога, генерираме чист доход от 70лв. 

Използване при залагане на спорт

Ако сте любители на рулетката, залозите на черно/ червено или четно/ нечетно се оказват удачен вариант за практикуване на системата. При спортните залози обаче е необходимо да се съобразявате с актуалните коефициенти, чиято стойност трябва да е @2.00 или по-голяма. Не се впускайте в преследване на високи ставки, чиято вероятност за успех е минимална.

Практичен начин за генериране на чести печеливши селекции, които са придружени от коефициент в подобен порядък, е чрез комбо залози в подкрепа на домакини. Може да се спрете на победи в полза на силни тимове, нуждаещи се от жизненоважни точки за изкачване на върха. Другият вариант е чрез залози за голове, селектирайки мачове от резултатни шампионати (Холандия, Швейцария, Австрия, Австралия и други).

Желателно е да избягвате групирането на повече от 2-3 събития. Това ще донесе негативен ефект върху прилагането на системата на Грайнд и ще усложни изпълняването на основното изискване – две поредни печеливши селекции. Разбира се, ако сте се насочили към стойностен value залог със ставка над @2.00, още по-добре за успеваемостта Ви.

Вижте още пълното ревю на Bet365 един от водещите букмейкъри в света