Мениджмънт на Милър

Мениджмънт на Милър
Оценете тази статия

Ръководството на Betindex е една всеобхватна материя, насочваща Ви към най-практичните и доказани стратегии за залагане. Неведнъж сме изтъквали важността на познанието, но това е самата истина – успешен е този играч, който знае какво прави и как да го направи.
По темата има изписани огромно количество материали, а дори и книги, зад които стоят велики умове като Дж. Р. Милър. Нека да разгледаме едноименния му мениджмънт за управление на банката, донесъл успех на хиляди професионални играчи.

Що е мениджмънт и има ли почва при спортните залози

Най-напред, съветвам Ви да мислите глобално и да не се фокусирате единствено върху временните печалби. Да, възможно е да спечелите от букмейкърите без особени познания, но в дългосрочен план горницата от залагания изглежда непосилна задача.
Замислете се! Хазартните брандове работят в посока надграждане и свеждане на вероятността да бъдат надиграни от залагащите. Но ако усърдно подобрявате метода си на залагане, предимството на онлайн букмейкърите ще бъде минимизирано (никога залагащият няма да е в по-изгодна позиция).
И точно тук се намесва мениджмънтът на банката. Това е съвкупност от правилно регулирани действия и процеси, позволяващи дълготрайно и успешно боравене с депозирания капитал. Истината е, че залозите на спорт имат променлив успех, често се оказват непечеливши, но при адекватно и последователно прилагане на стратегия за управление на финансите, ще увеличите шансовете си за дълготраен положителен резултат.

Вижте още експертното ревю на Efbet един от водещите букмейкъри в България

Конкретно за мениджмънта на Милър

Наглед елементарна и базисна стратегия, но изисква добро познаване на избраната дисциплина. Невъзможно е прилагането на системата, ако сте далеч от съответния спорт, тъй като се изисква правилен анализ и прецизна оценка на шансовете на двете страни.

Стратегията на Милър гласи: избирате селекции, които са придружени от ставки 1.90 до 2.00, тоест букмейкърът ги удостоява с 50% шанс за изпълнение, но в действителност процентовата вероятност за успех е по-голяма.
Подходящи за този тип залагане са общо голове в мача при футболните залози, както и всички тенис залози. Навярно задачата ви е да намирате маркети, които не са правилно оценени от сайтовете (value залози) и разполагат с 60% или по-голям изглед за печеливш развой. Възможно е разминаване в очакванията при настъпили ключови обстоятелства, контузии на определени състезатели или промяна на титулярните състави в последния момент.
Относно стойността на залозите, Милър препоръчва да не се залагат повече от 1.5-2% от общия размер на баланса. Допустимо е покачване единствено при натрупване на по-солидна банка, увеличена с поне 30% спрямо първоначалния си размер. Но дори тогава е желателно да се придържате към контрол на облозите, които не бива да надвишават 2%.
Определете каква е търсената нетна печалба, която да изтеглите при достигането ѝ. Оставете първоначалния капитал за следващи залози и повторете процедурата, ако сте удовлетворени от резултата и темпа на постигане.
Уверявам ви, че Мениджмънтът на Милър е печеливша стратегия, когато се прилага правилно. За откриване на value пазари, използвайте публикуваните футболни прогнози в Betindex, които са придружени от процентова вероятност за изпълнение.