Стратегия за залози на Двоен шанс

Стратегия за залози на Двоен шанс
Оценете тази статия

Онлайн букмейкърите предлагат огромно количество маркети за залог. Колкото по-наясно е залагащият с отделните възможности, толкова по-вероятно е да избере печелившо събитие. Част от пазарите изискват известна доза късмет, други свеждат вероятността за печалба под 50%, но двойният шанс покрива точно 2/3 от възможните развръзки, касаещи крайния изход.

Видове двоен шанс

Залогът е приложим единствено на спортове, в които има вероятност да се стигне до равен резултат. Комбинират се две от трите събития, с което рискът от потенциална загуба е сведен до минимум. Разбира се, това оказва влияние върху коефициента на селекцията, но при умело анализиране на срещата, твърде е вероятно да увеличим шансовете за правилно прогнозиране.

Залозите на двоен шанс предоставят три възможности:

  • – Победа за домакина или Равен
  • 12 – Победа за домакина или Победа за госта
  • Х2 – Равен или Победа за гост

Може да използвате двойния шанс не само при предвиждане на краен изход. Опцията е валидна още за залози на полувреме, кой ще изпълни повече корнери или кой ще получи повече официални предупреждения.

Стратегия за прилагане на двоен шанс

За разлика от Мартингейл, Д’Аламбер и Фибоначи, които са доказани стратегии за залагане и не допускат експерименти от страна на играча, при използването на двойния шанс няма точна формулировка за успех. Затова си позволихме да съставим собствена система за игра, която ще ви насочи към правилното събитие.

Най-важна се оказва статистиката, тъй като ни дава сведения за двата отбора и представянето им както у дома, така и на чужд терен. Колкото по-задълбочен е вашият анализ, толкова по-вероятно е да постигнете желания успех. Да не забравяме, че двойният шанс ни гарантира висока процентова вероятност, но отнема от стойността на коефициента. Затова не се впускайте в прогнозиране на победа или равен, когато оценката за краен изход е под 1.70. В подобен случай, ставката за двоен шанс в полза на фаворита едва ли ще надхвърля линията от 1.20, което не оправдава предприетия риск, освен ако не се залага в акумулатор.

Кога да изберем двоен шанс 1Х?

Маркетът е приложим и носи приличен коефициент, когато домакинът е по-ниско ранкиран, но се представя силно пред собствена публика. Препоръчително е гостът да играе колебливо навън и да разчита главно на точките, спечелени у дома.

Един от най-подходящите отбори за игра на ДШ 1Х е Реал Сосиедад. В последните години “Аноета” се оказва непревземаема крепост за топ отборите в Испания (Атлетико, Реал Мадрид и Барселона), но онлайн букмейкърите продължават да ги фаворизират при всяка визита в Сан Себастиан. Мачовете във френската Лига 1 също са удачен вариант за прилагане на двойния шанс, тъй като гостите рядко си тръгват с пълния комплект точки.

Кога да прилагаме двоен шанс Х2?

Противоположно на гореописания казус, при използването на ДШ Х2 е важно гостът да печели значително количество точки на чужд терен. Ако домакинът играе колебливо вкъщи и не разчита на мощна подкрепа от трибуните, още по-добре за изпълнението на избрания маркет.

Често се случва букмейкърите да поставят по-високи ставки за победа навън на балканските грандове. Да приемем, че ПАОК гостува на петия във временното класиране на гръцката Суперлига – Ксанти. За успех на солунци ще получим около 1.85, а двойният шанс ще ни гарантира поне 1.30. Изборът на селекцията е оправдан, особено, ако ще се комбинира в права колонка.

Кога да използваме двоен шанс 12?

Това е най-рядко прилаганият двоен шанс. Използвайте го единствено, ако очаквате двата отбора да се впуснат в диво преследване на трите точки. Препоръчваме го най-вече за залози на двоен шанс на корнери и други статистически пазари.

Двоен шанс на живо

Двойният шанс намира приложение и при залозите на живо. Желателно е да се използва, когато фаворитът в срещата изостава в резултата, но изгледите сочат към обръщане на развоя. Търсенето на директен успех преминава през реализиране на 2 или повече попадения, докато двоен шанс в негова полза ще ви донесе печалба и при равенство.

Ако Барселона изостава на почивката от Валенсия, то коефициентът за обрат ще достигне 2.50, а успоредно с него ще се повиши и ставката за двоен шанс. Дори “блаугранас” да стигне само до точка, залогът ви ще попадне в графата “печеливши”.

Вижте още професионалното ревю на Bet365 най-големия бъкмейкър в света.

Заключение

Не съществува точно определена стратегия за залагане на двоен шанс, но е желателно да се спазват описаните инструкции в ръководството. С тяхна подкрепа и добро анализиране на мачовете, успеваемостта ви ще нарасне драстично.

И за финал, прибягвайте до двойния шанс, когато не сте максимално уверени в успеха на вашия фаворит, а не за да си гарантирате “сигурни печалби”. Пазарът не носи 100% вероятност за успех, а ви подсигурява при неблагоприятно стечение на обстоятелствата.