Three routes – печеливша стратегия за спортни залози

Three routes – печеливша стратегия за спортни залози
Оценете тази статия

Тъй като спортните залози са динамични и почти непредвидими, няма как да ви дадем абсолютна формула за това как да печелите винаги на 100%. В интернет пространството има много материали на темата това как да печелим от спортни залози, но трябва да имате умението да филтрирате полезната от излишната информация. В тази статия ще ви разкрием една много опростена и същевременно успешна стратегия, с която може да генерирате добри печалби. Както се казва, само големият гемблър може да научи останалите на тънкостите от занаята на спортните залози.

Виж още: Футболни прогнози от Betindex

 

Стратегията Three routes на Стюарт Делта

Това е една добра система, която е поставена на челно място сред стратегиите за шанс с голяма вероятност за печалба, според много от експертите. Тази стратегия е дело на Стюарт Делта – известен гембълър, чиято книга Gambler Inside се превърна в бестселър през 2012 година. За съжаление, книгата не е преведена на български, но в следващите редове ще ви синтезираме същността на стратегията, която е силно застъпена в интересното четиво. Системата за печелене на пари е кръстена Three Routes, която ние условно ще преведем на български като „Три Колонки“.

Нека хипотетично кажем, че започваме да играем с 60 лева, следователно разделяме тази сума на трите колонки или по 20 лв. на колонка. Инвестираме всяка част на множествени залози, които съдържат най-много 3 срещи. Общият коефициент да бъде около 2,00 (срещите от колонката да имат средно 1,20-1,30 коефициент или повече ако срещите от колонката ще са само две).

 

Всички заложени срещи трябва да бъдат различни. Не трябва да залагате една и съща среща в две колонки, защото ако тази среща не излезе, рискувате да изгубите и двете си колонки наведнъж. Златното правило на тази стратегия е „колкото и сигурен да е един мач, никога не повтаряйте залога в две колонки“. По този начин успоредно залагате три колонки с различни мачове и чакате техния изход. На всяка спечелена колонка удвоявате залога си.

 

Добре е да уточним, че ако някоя от трите колонки ви „издъни“, то продължавате без да сменяте стратегията си с другите две, като удвоявате залога им. Ако следващия път и втората колонка ви „предаде“, продължавате с последната колонка. Печалбата от нея ще покрие загубите от първите две и така няма да сте на червено.

 

Важно е да знаете, че е достатъчно една колонка да бъде печеливша в два последователни залога, за да бъдете на печалба от първоначалната си инвестиция.

 

Приложение на тази стратегия на практика

Ето и схемата:

  • 20лв. х 2,00 = загубен
  • 20лв. х 2,00 = загубен
  • 20лв. х 2,00 = печеливщ 40 лв. -> 40 лв. х 2,00 = 80 лв.

Ако приемем стойностите от примера с първоначалната инвестиция от 60 лв. и среден коефициент на всяка колонка 2,00. В този случай имате две загубени колонки още в началото и третата колонка с регистрирани две печалби – вие вече сте на печалба с 20 лв., което е 33% печалба. Или ако две от трите ви колонки се окажат губещи, а третата е печеливша в два поредни залога вие регистрирате 33% от цялостната ви инвестиция. Това е в случай, че загубите първите две колонки, представете си, че имате повече успеваемост с другите колонки, тогава процентът на печалбата става още по-голям.

Разбира се, има и шанс да изгубите и трите си колонки, няма как печалбата да е гарантирана на 100%, но все пак това е една от най-успешните футболни стратегии в Западна Европа. Необходимо е да подбирате мачовете си, за да колкото се може повече печеливши колонки. Имате голям шанс да сте на печалба, ако следвате стриктно правилата. Както видяхте, за да бъдете на печалба трябва да задържите поне една колонка в два поредни залога, което не е чак толкова трудна задача. Най-важното, което един гемблър трябва да направи е да ограничи дозата на късмета в своите предвиждания. Стратегията Three Routes намаля влиянието на късмета и ви дава троен шанс да печелите, стига да избистрите стратегията си и да изберете мачовете си внимателно.

 

Хубавото на тази стратегия е, че коефициентите са високи, което ви позволява да се регистрирате в някой букмейкър, да вземете бонуса му и лесно да го превъртите, като използвате тази система. Например началният Bet365 бонус има изискване от превъртане на бонуса на залози не по-малки от 1,50, което се вписва по идеален начин в стратегията Three Routes. Това означава, че за около седмица вие ще може да превъртите този бонус и да излезете с една добра печалба.

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Същото важи и за другите лицензирани букмейкъри. Ако вече имате сметки в Bet365, но искате да усвоите начален бонус в Efbet например, може да следвате стъпките на Three Routes и да използвате бонус сумата от 200лв., за да направите печалба, която ще ви бъде подарена от букмейкъра. Добрите коефициенти на тази система ви позволяват да залагате известно време без да използвате свои пари, а да се възползвате от бонусите на различните букмейкъри.

 

В нашия раздел за Стратегии може да откриете и други съвети как да залагате като например Системи и стратегии за спортни залагания и Залози на живо. Не се осланяйте на късмета, а заложете на изпитани системи, базирани на математически принципи и логически постулати. Така шансът ви печалбите да имат превес над загубите е по-голям.