Залози срещу равенството

Залози срещу равенството
Оценете тази статия

Терминът “срещу” се използва при залозите на спортна борса. В онлайн пространството блуждаят няколко такива платформи, в които играчите не само залагат, но и се изявяват като трейдъри. Може ли да се спечели от подобен тип залагания и коя е най-прилаганата техника, представяме в Betindex.

Какво представляват залозите срещу равенство

Борсата за залагания предоставя две опции към всяко събитие – “За” и “Срещу”. Първата се оказва печеливша, ако маркетът бъде изпълнен, а втората осигурява печалба единствено при неблагоприятно развитие и уреждане на пазара като губещ.

Например предстои двубой между Левски и ЦСКА. В дерби мачовете е твърде вероятно срещата да завърши при равенство. Но вие очаквате традицията да се наруши и този път да бъде излъчен победител. Залог срещу равенство означава точно това – един измежду “сини” и “червени” да спечели срещата, тоест изходът да е различен от хикс (Х).

Разбира се, “срещу” се прилага и при останалите маркети. Ако трябва да съпоставим залога със сходен от обикновените спортни раздели, ще го сравним с двойния шанс. Използвайки горния пример, ще заложите на Двоен шанс (ДШ) 12, но коефициентът ще се разминава значително от този на алтернативния вариант на борсата.

Съвети за прилагане на стратегията

Подобно на други техники за залагане, стратегията е обвързана с някои важни правила и особености. Неспазването и подценяването на техния фактор води до неправилна експлоатация на системата и трупане на солидно количество грешки.

Най-напред, трябва да подберете мач, в който замесените страни са Ви до болка познати. Препоръчително е избраната среща да е популярна и да акумулира значително количество залози. По този начин ставките ще варират във ваша полза, което ще увеличи значително коефициента за залог срещу равенство. Следват две не по-малко важни условия. Коефициентът за фаворита не трябва да надвишава @2.00, а този за хикс е с максимална граница от @4.00. След като сте открили сблъсък, отговарящ на критериите, преминете към поставяне на залога.

Но прилагането на стратегията не приключва дотук, всъщност тепърва стартира същинската ѝ фаза. Необходимо е следене на развоя в реално време и вземане на своевременно решение на база следните обстоятелства:

  • При повеждане на фаворита – залогът се затваря;
  • При повеждане на аутсайдера се изчакват около 15 минути;
    – В случай, че резултатът не се промени, залогът се затваря на минимална загуба;
    – В случай, че аутсайдерът удвои резултата, залогът се затваря на печалба;
    -В случай, че фаворитът стигне до гол (изравняване), трябва да се изчака падане на коефициента до @2.00. Тогава се затваря залога на загуба;
  • При липса на отбелязан гол се изчаква коефициентът за хикс да достигне минимална граница от @2.00, след което се затваря.

Вижте още експертното ревю на Bet365 най-големият букмейкър в света.

За какво да внимаваме

Правилната трактовка на стратегията включва още контролируемост и запазване на самообладание. Следвайте правилата до последно, без да се изкушавате от възможността за още по-благоприятен развой на събитията. Например, ако фаворитът създава множество положения и реализира ранен гол, не оставяйте залога на случайността. Може би ще се подмамите от вероятността за още по-голяма печалба, но е редно да затворите селекцията.

От друга страна, поредица от губещи серии или неблагоприятен развой на събитията в конкретния мач ще ви демотивират. Важно е да запазите концентрация и увереност в системата. Подобни обстоятелства са част от играта, няма как да надхитрим букмейкъра на 100%. Загуби ще има, но при регулярно прилагане на правилата и липса на своеволия, ще се окичите с желания успех.

Важно е уточняването, че стратегията “Залози срещу равенство” се използва единствено на спортната борса. Подобна услуга предлагат Betfair, 1xbet и други световни платформи.