Стратегия за залози на Скоркаст и Уинкаст пазари

Стратегия за залози на Скоркаст и Уинкаст пазари
Оценете тази статия

Основната разлика между онлайн и наземните букмейкъри се крепи на вариативността сред футболните залагания. Сайтовете за залози имат навика да предлагат иновативни предложения с апетитни коефициенти, което е от огромна полза за крайния потребител. Две от най-щедрите и високо оценени опции са именувани Скоркаст и Уинкаст. В следното ръководство ще засегна същността им, както и случаите, в които е най-удачно да прибегнем до тях.

Какво е Скоркаст залог?

Скоркаст (на английски: Scorecast) е комбо залог, включващ събитията – голмайстор и точен резултат. Навярно узнавате колко е трудно да се предвиди подобна развръзка, но в замяна на това получаваме отлични коефициенти от букмейкърите.

Пример за Скоркаст залог: Кристиано Роналдо да отбележи гол в мача и Ювентус да победи с 2:0.

Този пазар си има подвидове, които носят още по-високи коефициенти. Освен предвиждане на голмайстор по всяко време в срещата, може да прогнозирате кой ще вкара първия гол или да увеличите очакванията с предсказване на 2 гола или хеттрик от определен състезател.

Стратегия за Скоркаст

Тъй като маркетът е изключително труден за коректно прогнозиране, а и анализът едва ли ще ви помогне, препоръчително е да залагате на Скоркаст в системни комбинации. Високите коефициенти ви позволяват да комбинирате няколко възможни събития в обща система с право на едно познаване.

Съветвам ви да се ограничите до голмайстор по всяко време, като изберете играч, който бележи не толкова често, но разполага с нужния потенциал, за да го стори. Това ще ви осигури приличен коефициент, а точният резултат ще допълни цялостната картина.

Спирам се на срещата между Реал Мадрид и Атлетико Мадрид, която ще определи носителя на Суперкупата на Испания за сезон 2019/2020. Изборът не е най-удачен, тъй като мачът е с турнирен характер, но все пак давам предимство на “белия балет”, който е фаворизиран от букмейкърите.

За да сформирам стойностен коефициент, подходящ за участие в системна комбинация, избирам Серхио Рамос за потенциален голмайстор, тъй като се включва при центрирания и има навика да бележи попадения в решаващи сблъсъци.

Остава да селектирам и групирам възможните резултати в следната система:

  • Серхио Рамос да вкара и Реал да победи с 2:1 @31.00
  • Серхио Рамос да вкара и Реал да победи с 2:0 @30.00
  • Серхио Рамос да вкара и Реал да победи с 3:0 @51.00
  • Серхио Рамос да вкара и Реал да победи с 3:1 @41.00

Както сами виждате, шансът някое от събитията да се окаже печелившо е твърде нисък, но в замяна на това получаваме страхотен коефициент. Така, дори с по-нисък облог, може да си подсигурим щедра печалба.

Какво е Уинкаст залог и кога се използва?

Уинкаст (Wincast) е опция, която принизява очакванията към срещата и доставя по-висока вероятност за печалба спрямо Скоркаст залога. Тук се изисква коректно прогнозиране на голмайстор и краен изход.

Коефициентите са драстично по-ниски, особено, ако залагате на пазари с огромен потенциал за изпълнение. Всеки би прогнозирал успех за Барселона и гол на Меси по всяко време, затова и букмейкърите дават ниски стойности за тези събития. В определени случаи, когато Барса е домакин на по-непретенциозен съперник, а аржентинецът е във форма, ставката за уинкаст залога едва ли ще надхвърли 1.40.

За увеличаване на линията, съветвам ви да експериментирате с по-нетрадиционни голмайстори или да заложите на Wincast, комбиниращ първи реализатор и краен изход. Повечето компании предлагат залог за абсолютно всички състезатели, които се очаква да стартират от първата минута.

Изключително доходоносни са Уинкаст залозите, когато се търси гол от футболист, чийто отбор трябва да загуби сблъсъка. Да приемем, че се срещат Ботев Пловдив и Левски. Залагате, че Тодор Неделев ще вкара, но Левски ще спечели двубоя. Това ще ви осигури висок коефициент, а и шансът за изпълнение на пазара е огромен поради ефективността на офанзивния състезател на “канарчетата”.

Вижте още експертното ревю на Palms Bet един от водещите букмейкъри в България

Заключение

Използването на стратегии за скоркаст и уинкаст залози е субективно и не носи полезно действие, както е при други видове маркети. Съветът ми към вас е да участвате в подобен вид футболни залагания, само ако сте уверени в крайния потребител и групирате селекциите в системни комбинации. Това ще намали риска и ще подобри изгледите за успех.