Как се поставят акумулаторни залози (права колонка) в Bet365

Как се поставят акумулаторни залози (права колонка) в Bet365
Оценете тази статия

Ако наистина искате да развиете бетинг уменията си, акумулаторните залози са начинът, по който да го направите. Тук ще намерите цялата информация, която ви е нужна за пускането на акумулаторен залог в английския букмейкър Bet365.

 

Ако се нуждаете от информация за регистрацията в сайта, можете да прочетете Bet365 от България с бонус или всички активни бонуси за 2024 от bet365.

 

*В сила са условията на букмейкърa!

Акумулаторният залог, познат в България още и като „права колонка“, представлява фиш с повече от една селекции, при който всички селекции трябва да са печеливши, за да е печеливш и фишът.

Стъпка 1 – Изберете вашите селекции

На първо място, трябва да решите кои мачове (или други спортни събития) да включите във вашия фиш.

За тази цел, можете да се насочите към страниците с информация за спорта (или спортовете), от които се интересувате.

Bet365 предлага изобилие от спортни данни, bet365 bonus за първи депозит, за да помогне на клиентите си да правят правилните залози. Спортната им статистика обхваща широка гама от спортове, които далеч не се ограничават само до най-популярните спортове за залози – футбол и конни надбягвания.

Стъпка 2 – Намерете събитията, които сте си избрали

Ако вече сте отворили уебсайта на Bet365, използвайте панела от лявата част на екрана ви, за да намерите съответния спорт и след това събитието, което ви интересува, например Шампионската лига във футбола.

 

Тогава пред вас ще се отвори списък с конкретни събития, в този случай футболни мачове и свързаните с тях събития, на които можете да залагате. Когато използвате мобилно приложение на Bet365 иконката за списъка със спортове може да се види в горния ляв ъгъл на екрана.

 

Bet365 няма да ви спре по никакъв начин да съставяте акумулаторни залози с много видове спорт в тях, което е страхотно, ако искате да залагате на събития като Олимпийските игри, когато можете да базирате акумулатора си на представянето на определена страна, вместо да се концентрирате върху конкретен спортист или конкретна спортна дисциплина.

Стъпка 3 – Създаване на фиша

Точно до всяко събитие са изложени релевантните му коефициенти, оцветени в жълт цвят. Системата е направена достатъчно интуитивна, така че няма как да се объркате.

 

Просто трябва да кликнете върху съответния коефициент и събитието ще бъде автоматично добавено към вашия фиш, който можете да видите в дясната част на сайта.

 

Ако искате да премахнете даден залог, трябва да натиснете върху Х-чето, което виждате вдясно от събитието във фиша за залози.

Стъпка 4 – Маркирайте залога като акумулатор

Под последната ви селекция, има права стрелка, сочеща към опцията „Множествен залог“.

Натискате върху тази стрелка и трябва да намерите опцията, чието име е равно на броя на селекциите във фиша. Например, при 2 селекции търсите опцията двоен залог; при 3 селекции търсите троен залог; при 4 селекции – 4-рен залог и т.н. Най-лесно ще го намерите като видите срещу коя опция за залог пише 1х – което означава единичен залог, а не някаква система за залози.

 

Еди от начините, чрез които букмейкърът прави живота на клиентите си по-лесен, е като показва текущия коефициент на акумулаторния залог директно във фиша още преди да сте поставили залога си, което означава, че не е нужно да вадите калкулаторите, както беше при Еврофутбол залози.

 

Не забравяйте, че все още имате възможността да се върнете към селекциите си и да направите промени, ако смятате, че можете да си създадете по-благоприятна възможност за залагане.

Стъпка 5 – Въведете сумата на залога и го поставете

След като сте доволни от включените селекции във фиша, остава ви единствено да въведете сумата на залога си в указаното поле и да натиснете върху жълтия бутон „Направи залог“

Хазартът e забранен за лица под 18 години!