Как се залага на Еврофутбол online?

 

Вземи 110лв. Бонус от Ефбет >>

Почти всеки един любител на спортните залози е поставил първите си залози в българския букмейкър Еврофутбол. Преди години, Еврофутбол бе в общи линии и единственият начин да се поставят залози. Днес обаче хората имат много по-голям избор, тъй като интернет е пълен с алтернативи на Еврофутбол онлайн.
 
Онлайн залозите на Еврофутбол вече навлизат в своето четвърто десетилетие на своето съществуване и с всяка следваща година започнат да предлагат все по-добри и по-добри условия на своите играчи. В интернет алтернативите на Еврофутбол можете да залагате по всяко време на денонощието, а мобилен телефон или таблет с връзка с интернет означава, че ще можете да залагате дори и когато не сте пред компютъра си.
 
 
Залагането на Еврофутбол по интернет си има своите многобройни предимства, сред които са:
 
Достъпност - Може би не живеете в близост до някой пункт на Еврофутбол или не можете да вместите посещението си в него в рамките на работното му време. В интернет можете да залагате денонощно, стига да имате интернет връзка и компютър/мобилно устройство.
 
Без разсейвания - Всички познаваме шумната обстановка в повечето Еврофутбол пунктове, където повечето хора не могат да скрият емоциите си от развоя на техните мачове. Ако имате нужда от тишина, за да измислите своите мачове, онлайн пространството ще бъде идеалон за вас.
 
Достъп до информация - Вестниците на Еврофутбол бяха полезни за проверка на класирането и на последните мачове на двата отбора, но нужната информация за поставянето на един качествен залог далеч не се ограничава до това. Интернет е пълен със сайтове за статистика и новини, благодарение на които можете да прочетете всичко случващо се около отборите. Актуалните коефициенти са също от решаващо значение - на всички ни се е случвало да видим в програмата на Еврофутбол един коефициент, но след като пуснем фиша да се окаже, че коефициентът се е променил. В интернет винаги виждате актуалните коефициенти и, ако има промяна в секундата на поставянето на залога, системата ще ви извести за това.
 
По-добри коефициенти - В интернет букмейкърите можете да намерите по-добри коефициенти, като обяснението за това е много просто - онлайн букитата трябва да посрещнат много по-малко разходи (няма наеми, заплати на персонал, сметки за вода, ток и т.н.) и това им позволява да предлагат по-добри ставки на играчите си.
 
Печалбите се взимат незабавно - Не е нужно да ходите до пункта с фиша си. В интернет, печалбите се превеждат моментално по сметката ви след края на спортното събитие.
 
Бонуси - Онлайн букмейкърските къщи предлагат много бонуси и промоции на своите играчи. Повече за тях можете да прочетете малко по-долу.

Как да играя Еврофутбол по интернет?

Букмейкърът Еврофутбол няма своя интернет версия и трябва да изберете някой онлайн сайт за залози. За разлика от Еврофутбол, много други големи и стари букмейкърски къщи имат своите интернет версии, а освен тях има и много, които съществуват само онлайн. Принципите на онлайн залозите остават същите, така че преходът ви от Еврофутбол в интернет залозите не би трябвало да ви създаде някакви затруднения. Видовете залози, които могат да бъдат поставяни, остават същите, начинът на изчисление на потенциалните печалби е същият, така че значителни разлики в начина на процедиране няма.
 
Когато си отваряте акаунт в някой онлайн букмейкърска къща, уверете се, че го правите на място, където получавате най-добрите условия и най-добрата сделка. Обикновено, когато си правите нова сметка, можете да се възползвате от много изгодните оферти на онлайн букитата за депозитен бонус. В повечето случаи, букмейкърът ви дава бонус в определен процент от направения депозит - например, в Bet365 ще получите 100% върху направения депозит за суми до 100 лв. В други Еврофутбол сайтове онлайн условията се различават - в Betfair, например, ще получите безплатни залози за €30 при депозит и залог на €10.
 
Проверете внимателно условията на бонуса, за да няма после изненади. Букмейкърите няма да ви позволят да направите квалифициращите залози на коефициент 1.50 или по-малко, а след като получите бонуса трябва да изпълните и определени условия за изчистването му. Тези условия сме ги описали подробно в ревютата на букмейкърите в нашия сайт.
 
Когато си правите регистрация в Еврофутбол онлайн сайт, процесът не би трябвало да ви отнеме повече от 3-4 минути в който и да е букмейкър. За да започнете да играете, трябва да депозирате някакви средства, като това обикновено се прави с дебитна или кредитна карта, макар че повечето онлайн букмейкъри ви позволяват да свържете към акаунта си и други платежни методи като Epay.bg и Skrill Moneybookers. Българският букмейкър Efbet дори ви дава шанса да направите депозит като просто отидете до най-близкия офис на EasyPay.
 
Също така, имайте предвид, че можете да имате акаунт във всеки един букмейкър, който ви е харесал - никой няма да ви ограничи да играете само в един сайт. Това може да ви се струва безсмислено начинание, но отварянето на акаунт в нов букмейкър е изгодно дори и само заради депозитния бонус в него. Другата важна причина, поради която е добре да имате регистрации и да поставяте залози в няколко букита, е, че често коефициентите в различните Еврофутбол сайтове се различават и повечето регистрации ви дават възможност да "пазарувате" за най-добрите коефициенти.

Kак се пуска Еврофутбол?

Очевидно важна част от спортните залагания е да знаеш как по-точно да поставяш залозите си. Това е много опростен процес, който включва на първо място избора на какво и колко да заложите. Решението на тези два въпроса е на практика почти всичко, което трябва да направите, но от друга страна въобще не е лесна задача - намирането на правилните мачове и правилния залог е цяло едно изкуство, за което трябва много да внимавате и на първо време да се образовате. Можете да разгледате статиите в нашия сайт, които ще ви помогнат да правите по-добри прогнози и да печелите повече от Еврофутбол онлайн. Например, прочетете "Как да печелим от залози на мачове?".
 
Като изключим по-трудната част с избирането на мачове и залог, самият процес по поставяне на залог няма да ви затрудни с нищо, особено в интернет. Залозите в пунктовете на Еврофутбол стават като попълните хартиен фиш, в който трябва да включите номера на мача (или на което и да е спортно събитие), който е написан в програмата, заедно с вашата прогноза за него. След това отивате на касата и давате пари в кеш. Касиерът приема фиша и ви издава талон, който удостоверява, че сте поставили залога си. За да получите евентуалните си печалби, трябва да отидете с този талон на касата и там ще ви изплатят печалбата в брой, освен ако тя не е твърде голяма, когато трябва да отидете в централата на Еврофутбол.
 
 
Най-лесният начин за поставяне на залог в днешни дни е като използвате алтернативен на Еврофутбол сайт за залози. По този начин поставят залозите си стотици милиони души по целия свят.
 
Тези онлайн букмейкъри са направили поставянето на залозите едно изключително просто и бързо начинание. Всеки един залог може да бъде поставен за няколко секунди.
 
 
При всички тези Еврофутбол сайтове за залози процесът по залозите е един и същ - намирате вашето спортно събитие в сайта им и натискате върху коефициента за залога, който искате да поставите. В горната снимка, например, виждате коефициент 3.80 под залога за "Домакин" в мача между Хъл Сити и Лестър. Ако натиснете върху този коефициент, в заложния фиш отдясно ще се появи залог за Хъл Сити. Ние сме натиснали върху коефициента на Ливърпул и затова той се е появил в заложния фиш.
 
Както виждате, в полето на заложния фиш се въвежда сумата, която искате да заложите. Когато въведете сумата на залога, системата автоматично ви показва колко бихте спечелили при успешна прогноза. Ако видяното ви устройства, натискате върху "Заложете" и залогът ви ще бъде официализиран. Този пример е от сайта на Sportingbet, но същото е положението е навсякъде другаде при онлайн букмейкърите.
 
Имайте предвид, че можете да отидете на друга страница и фишът ще продължи да си седи. Така можете да изберете няколко мача от различни първенства и чак тогава да поставите залога си.

Kак да играя система в Еврофутбол?

Вземи 110лв. Бонус от Ефбет >>

Системи в Еврофутбол

Системите за залози с пълно комбиниране, които в света на по-напредналите играчи се наричат още и залози в пермутация, представляват определен брой залози, които покриват всички възможни комбинации от залози, които могат да се направят от избраните от вас селекции (обикновено между 3 и 8). Тези системи може да се играят както във физическия букмейкър Еврофутбол, така и в онлайн сайтовете за залози.
 
Не е нужно да сте математически гении, за да се досетите, че колкото по-голям е броят на селекциите, които добавяте във фиша си, толкова повече стават възможните множествени залози, което от своя страна води до по-голяма цена на целия залог.
 
Голямото предимство на системите с пълно комбиниране пред залозите в права колонка, за които можете да прочетете малко по-долу, е, че при системите една от селекциите ви може да не излезе и въпреки това да спечелите пари. При някои видове системи дори е нужно само 2 от 8-те ви селекции да бъдат печеливши, за да си генерирате някаква възвращаемост. Въпреки това, няма гаранция, че възвращаемостта в този случай ще е по-голяма от парите, които сте дали за залога. Дали при 2 от 8 познати селекции ще си върнете парите зависи изцяло от коефициентите на печелившите ви залози.
 

Как се попълва система Еврофутбол?

В онлайн Еврофутбол сайтовете софтуерът автоматично ви предлага какви варианти за залог в система имате спрямо броят на избраните от вас селекции.
 
Всичко, което е нужно да направите, е да изберете няколко мача от програмата на сайта. Във фиша за залагане, освен възможността да заложите на всички мачове по отделно в единични залози, ще ви бъде дадена също така възможността да изберете някоя от наличните системи.
 
В примера от картинката в дясно, ние сме избрали залози за победи на Рома, Монако, Селтик и Легия Варшава от двубоите им в квалификациите за Шампионската лига в сайта на Betfair. Както виждате, срещу всеки един залог има поле за попълване на сума на залога, което е за поставяне на единичен (сингъл) залог само за този мач.
 
Под мачовете са се изредили всичките системи, които можете да използвате при четири избрани селекции. Ако селекциите бяха повече или по-малко, предложенията за системите щяха да са други.
 
Имайте предвид, че когато определяте сумата на залога за играта в система, вие трябва да въведете сумата на отделния залог. В случая, при системата Янки се правят 11 отделни залога. Ние сме въвели сума на отделния залог от €2, затова и е изписано, че общият залог е €22.
 

Как се смятат системите в Еврофутбол?

Това е един малко по-сложен въпрос. Най-лесно можете да разберете колко бихте спечелили при познаване на всичките мачове в системата, защото тази печалба се изписва автоматично на екрана. Например, на снимката по-горе виждате, че при €2 на залог при системата Янки бихме спечелили €187,22, ако и четирите мача се окажат печеливши.
 
По-трудно става пресмятането, когато не всички селекции са печеливши, но броят на печелившите е достатъчен, за да се вземе някаква печалба.
 
Разбира се, колкото повече са успешните ви селекции, толкова повече ще спечелите. Нека да дадем един пример, за да разберете как става пресмятането на печалбите от системите.
 
Използваме горната снимка като пример, където сме поставили €2 сума на отделния залог на четири селекции, като цялата система ни струва €22.
 
Заложили сме за:
 
Рома - 2.00
Монако - 2.60
Селтик - 3.00
Легия Варшава - 1.40
 
Първото нещо, което трябва да отбележим, е, че ни трябват две познати селекции от четирите, за да не си тръгнем с празни ръце.
 
Ако, например, сме познали само Рома и Селтик, ще спечелим само един двоен залог от общо 11-те поставени залога. Този двоен залог ще ни донесе 6.00 коефициент. Тоест, по сметката ще ни се върнат €6, което обаче прави €5 загуба, тъй като сме заложили €11.
 
Трудно и безсмислено е да пресмятате сами колко пари ще ви донесе системата, защото можете да използвате някой от много калкулатори за тази цел в интернет. Можете да използвате калкулатора на http://freebetcalc.com/, при който ще можете да разберете колко бихте спечелили при каквато и да е комбинация от печеливши/загубени селекции.
 

Права колонка Еврофутбол

Далеч по-разпространени от системите са залозите в права колонка, познати на професионален език и като акумулаторни залози, защото печалбата от всеки отделен мач се акумулира за следващия в колонката. В Америка пък наричат тези залози "парлей".
 
Залогът в права колонка комбинира две или повече селекции в единичен залог, който е печеливш, само ако всички селекции спечелят.
 
Печалбата от правата колонка в Еврофутбол и останалите места за залози се пресмята като се умножи размера на залога по всички коефициенти на селекциите.
 
Например, връщайки се към горния пример, ако бяхме заложили €10 за Рома, Монако, Селтик и Легия Варшава в права колонка при коефициенти съответно 2.00, 2.60, 3.00 и 1.40, печалбата ни щеше да бъде 10 Х 2.00 Х 2.60 Х 3.00 Х 1.40 = €210.84.
 
Предимствата на залозите в права колонка са, че печалбите са много по-големи, но това е за сметка на по-големия риск. Акумулаторни залози могат да се поставят на всеки спорт, но в една права колонка Еврофутбол не могат да бъде включвана повече една селекция от едно събитие.
 

Системи за точен резултат

Една от любимите стратегии на много играчи е да използват система за точен резултат. Играчите включват няколко залога за точен резултат в система с пълно комбиниране, така че дори и при два познати мача да излязат на печалба.
 
Да кажем, че вместо за победи на Рома, Монако, Селтик и Легия, ние сме заложили за тяхни победи с точен резултат 1:0. Ако само Рома (7.00) и Селтик (11.00) спечелят с този резултат, ще имаме един печеливш двоен залог, от който ще спечелим €154. Това прави чиста печалба от €132 като премахнем €22 залога.
 
Повечето хора обичат да използват системите, когато залагат на големи коефициенти, каквито предоставят залозите за точен резултат. Прекалено рисковано е да заложиш на четири точни резултата в права колонка (и почти невъзможно да спечелиш), докато в система точните резултати могат да носят много добри печалби в Еврофутбол залозите.
 
При най-добрия възможен случай, ако и четирите точни резултата ни излязат при среден коефициент 8.00, ще спечелим невероятните €13,056 при залог от само €2 на колонка!
 
Точен резултат първо полувреме
Ако искате да увеличите шанса си за печалба от този тип системи, можете да залагате за точния резултат в края на първото полувреме. Докато е доста трудно да се познае крайния изход, една доста голяма част от мачовете приключват при резултат 1:0 в края на първото полувреме.
 

Еврофутбол системи 3 от 5

При Еврофутбол системата 3 от 5, трябва да имаш познати поне 3 от общо 5-те си селекции.
 
Правят се 10 колонки (общ залог 10 лв. при 1 лв. на колонка), а потенциалната печалба при 5 познати селекции с 2.00 коефициент е 73.00 лв.
 

Системи Еврофутбол 3 от 7

При Еврофутбол системата 3 от 7, трябва да имаш познати поне 3 от общо 7-те си селекции.
 
Правят се 35 колонки (общ залог 35 лв. при 1 лв. на колонка), а потенциалната печалба при 7 познати селекции с 2.00 коефициент е 80.00 лв.
 

Системи Еврофутбол 2 от 6

При Еврофутбол системата 2 от 6, трябва да имаш познати поне 2 от общо 6-те си селекции.
 
Правят се 15 колонки (общ залог 15 лв. при 1 лв. на колонка), а потенциалната печалба при 7 познати селекции с 2.00 коефициент е 40.00 лв.
 

Непълно комбиниране

Непълното комбиниране има една основна разлика с пълното комбиниране - то не обхваща всички възможни комбинации от залози. Тоест, има извадени колонки. Както по-горе написахме, при системата 3 от 5 с пълно комбиниране се съставят 10 отделни залога (колонки). В същото време, при системите с непълно комбиниране колонките може да са само 4, 6 и т.н.
 
По този начин, сумата на общия залог се намалява, но така можете да получите съвсем различен брой познати колонки в зависимост от това кои точно са печелившите мачове. Тази непостоянност прави непълното комбиниране доста по-малко предпочитано от играчите. Затова и повечето Еврофутбол сайтове за залози в интернет не приемат залози с непълно комбиниране.
 

Комбинации Еврофутбол

Разказахме ви за какво представляват системите за залози, остана ни единствено да ви разкажем за видовете комбинации, които предлагат онлайн букмейкърите.
 
Единични и двойни комбинации - От 4 или 5 селекции се съставят само единичните и двойните комбинации.
 
Патент - Това е система (комбинация), при която участват 3 селекции, от които се правят общо 7 колонки - 3 единични, 3 двойни и 1 троен залог. Нужен е 7.00 коефициент, за да не сте на загуба при само една позната селекция.
 
Трикси - Същото като системата Патент, само че са премахнати единичните залози и се правят само 4 колонки, от които 3 двойни и 1 троен залог.
 
Лъки 15 - Лъки 15 комбинацията е същата като Патент, само че в нея участват 4 селекции. Колонките тук са 15 - 4 единични, 6 двойни, 4 тройни и 1 четворен залог. Един познат мач при 15.00 коефициент и излизате на чисто.
 
Янки - Тази комбинация ви стана добре позната от примерите в статията. Участват 4 селекции, а колонките са 11 - 6 двойни, 4 тройни и 1 четворен. Тоест, същия като Лъки 15, само че без единичните залози. Два мача са нужни, за да се спечелят пари.
 
Супер Янки - Комбинацията е подобна на Янки с тази разлика, че включва 5 селекции. 26 колонки с 10 двойни, 10 тройни, 4 четворни и 1 петорен залог.
 
Хайнц - Хайнц комбинацията е същата като Супер Янки, но с участието на 6 селекции, които вдигат общия брой на колонките на 57. Две познати селекции гарантират печалба.
 
Голиат - Това е най-голямата комбинация с цели 8 селекции и 247 колонки.

Проверка на Еврофутбол фиш и мачове

Отдавна отминаха времената, когато хората нямаха компютри и интернет достъп и отиваха да проверяват мачовете си в кварталния пункт на Еврофутбол, където резултатите бяха изписани на табло на стената.
 
Днес можем да проверим мачовете в интернет само за секунда. От секцията за залози на живо в нашия сайт можете в реално време да следите резултатите на двубоите, на които сте заложили. Дори и след като двубоите са приключили, можете да проверите при какъв резултат са свършили.
 
Онлайн букмейкърите правят проверката на фишовете също толкова лесна.
 
 
Като влезете в секцията „История“ в Efbet (горе в дясно на сайта), ще ви се отвори страницата от снимката, от която можете да проверите както текущите си залози, така и приключилите залози (тези, които вече са определени като печеливши или губещи). Всички Еврофутбол онлайн букмейкъри имат подобни страници.

 

Вземи 110лв. Бонус от Ефбет >>Виж Още

4.8/5 (4  votes )

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Вземете 110лв. Бонус Вземи сега