Bet365 Mobile App

Играй през мобилното приложение На BET365
Това ревю на betindex.net е базирано на личен опит и впечатления
 
Нашето ревю на мобилното приложение на Bet365 цели да ви помогне да получите апликацията на вашия мобилен телефон и таблет и да ви запознае с функциите, с които разполага тя. Благодарение на модерната мобилна платформа на букмейкъра, не само ще можете да поставяте залозите си когато и откъдето пожелаете, но и ще можете да се насладите на всички функции на Bet365 и на специалния бонус за използване на мобилното приложение.
 
Как да изтеглите/използвате приложението на Bet365?
Има няколко варианта, за да започнете да играете от мобилното си устройство в сайта на букито. Първият метод е като използвате браузъра си, когато няма да има нужда да сваляте нищо. Работи с всички устройства и платформи. Всичко, което ви е необходимо, е интернет връзка. Другият вариант е да свалите приложението. Между приложението и браузър версията няма голяма разлика. Браузър версията не заема място в паметта на устройството, но пък приложението е на един клик по-малко разстояние, така че решението кой вариант ще ви е по-удобен се свежда единствено до личните ви предпочитания.
 

Опция 1: Игра от браузъра

1. Влезте в сайта на Bet365 от браузъра на телефона или таблета си.
 
2. Влезте и поставете залог. Ако все още нямате регистрация, можете да разберете как да си направите такава и как да депозирате от bet365 регистрация и други бонуси при регистрация в bet365
 
Съвет: Можете да добавите уебсайта на Bet365 към началния си екран като отидете в менюто на настройките на браузъра и след това изберете "Добави към начален екран".

Опция 2: Сваляне на приложението

1. Отидете в настройките на телефона си и изберете "Настройки за сигурност" и след това "Разрешаване на инсталирането на приложения от непознати източници".
 
2. Влезте в сайта на Bet365 от браузъра на телефона или таблета си.
 
3. Отидете в дъното на страницата, където ще видите списък с наличните приложения.
 
4. Изберете приложението за спортни залози.
 
5. Когато свалянето приключи, отворете апликацията и можете спокойно да влезете в сметката си.
 
Имайте предвид, че приложението не е налично в магазините на съответните операционни системи поради ограниченията за хазартни приложения, затова единственият начин да го изтеглите е като влезете в сайта на букмейкъра от мобилното си устройство.

Ревю на мобилното приложение

Мобилното приложение на Bet365 е отличен избор за играчите. Като един от най-реномираните букмейкъри в интернет пространството, екипът на Bet365 е свършил чудесна работа при вкарването на почти всички пазари от десктоп сайта в мобилната му версия. Всички стандартни спортове като футбол, конни надбягвания и тенис са налице, заедно с много далеч не толкова популярни игри като шаха и бандито. Много рядко се среща някой пазар да го видите от компютъра си, но не и от мобилното си устройство. Разбира се, коефициентите в мобилното приложение са същите като в десктоп версията, което означава, че ще можете да се наслаждавате на най-добрите коефициенти в света.
 
Защо това е най-добрият букмейкър можете да разберете от нашено Ревю на Bet365
 
 
Портфолиото от функции в приложението също е впечатляващо - залозите на живо са напълно обхванати от приложението на Bet365. Любимите на играчите статистики от основната версия на сайта също могат да бъдат открити в апликацията. Клиентите на букмейкъра могат не само да поставят залози на живо, използвайки всички резултати и статистики, но могат и да гледат спортните събития в реално време. Повече от 70 000 спортни събития могат да бъдат гледани от десктоп и мобилната версия на сайта всяка година. За съжаление обаче, преките предавания са достъпни единствено от версиите на Bet365 за операционните системи Android и iOS. Още информация за залозите на живо и преките предавания вижте в статията Bet365 - пряко излъчване и най-добрите залози на живо
 
Освен това, системата на лайв залозите симулира развитието на мачовете на живо чрез най-съвременната графика. Когато става дума за спортни залагания на живо, трудно човек може да иска повече.
 
 
Приложението има отлична интуитивност и красив и приятен за използване дизайн - вписва се отлично на малкия екран на смартфоните - а оформлението на приложението е направено по подобие на десктоп версията, така че съществуващите клиенти да могат да свикнат с него за няколко минутки.

 

Функции на приложението

 

  • Пълен списък на текущите промоции в горния ляв ъгъл на менют
  • Възможност за кеш аут
  • Възможност за следенето на множество събития на живо по едно и също време
  • Открояване на топ мачовете на деня в началната страница
  • Лайв Стрийминг на избрани игри (само за iOS и Android)
  • Симулация в реално време на развоя на игрите
  • Виртуални спортове

Системни изисквания

Апликацията на Bet365 работи без проблеми на Android, iOS, Windows и Blackberry устройства. За да гледате лайв стрийминга на спортни събития, устройството ви трябва да бъде iOS или Android. Айфоните и Айпадите трябва да бъдат с версия на операционната система iOS или по-висока, докато Андроид потребителите трябва да имат Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) или по-нова версия на своето устройство.
 
Ако то не отговаря на тези системни изисквания, все още ще можете да използвате браузър версията на Bet365.

Заключение

Bet365 Mobile App са разработили едно наистина прекрасно приложение, благодарение на което играчите няма да усетят разликата дали са на компютъра или някъде навън на телефона си. Почти всички функции, които могат да бъдат използвани от компютър, са на ваше разположение и когато използвате версията за мобилни устройства. А уникалния бонус, който букмейкърът ще ви даде само заради това, че залагате от мобилното му приложение, е достатъчна причина да го използвате, дори и компютърът ви да се намира до вас. Никой друг букмейкър няма да ви подари 50 лв. срещу един залог от мобилна апликация в Bet365 България


Хазартът e забранен за лица под 18 години!


4.4/5 (21  votes )