Залози на най-добрите тенис пазари в Bet365

Залози на най-добрите тенис пазари в Bet365
Оценете тази статия
 Ако някой ни беше поставил задачата да изработим спорт, който да е идеален за спортни залагания, вероятно щяхме да използваме тениса на корт като шаблон. Фактът, че всеки турнир се състои от стотици мачове – мъже, жени, двойки и смесени двойки – както и фактът, че има толкова много турнири на всички нива, гарантират, че никога да не останете без мачове, на които да залагате.
И това дори не е всичко. За всеки един отделен мач има огромен брой различни залози, които могат да бъдат поставени в английската букмейкърска къща Bet365. Поради големият брой на мачовете, които се играят в един типичен турнир, и поради факта, че турнирите продължават по една седмица и в някои случаи дори по две, означава, че в почти всеки един момент от денонощието някъде по света се провеждат тенис двубои.
Ако търсите спорт, различен от футбола и конните надбягвания, с разнообразна гама от пазари на разположение за всяко едно събитие и широк кръг от мачове, тенисът е перфектният избор за вас.

Затова и написахме за вас това ръководство за извличане на най-доброто от тенис пазарите в Bet365. Не забравяйте, че трябва да бъдете клиент на букмейкъра, за да можете да залагате на този фантастичен спорт и да се възползвате от депозитния бонус и тенис акумулатор бонуса. Ако все още нямате акаунт и искате да си отворите, прочетете Bet365 Откриване на сметка.

На какви турнири можем да залагаме в Bet365?

Едно от основните преимущества на поставянето на своите тенис залози в букмейкъра Bet365 е самият брой на тенис турнири, на които можете да залагате ден след ден, седмица след седмица. През една много голяма част от годината, мъжкия ATP тур организира по едно или две събития някъде из света всяка седмица, като същото важи и за професионалния тур на жените – WTA.
Разбира се, можете да залагате на всички тези събитие, както и на мачовете по двойки от тях. Все пак в ATP и WTA туровете участват най-добрите професионалисти.
Но турнирите на звездите на са единствените състезания, на които можете да залагате в Bet365. В допълнение към тях, в сайта можете също така да пробвате късмета си и на събития от много по-ниските нива в тенис йерархията.
Това означава, че можете да залагате на всички Challenger събития, каквито има буквално всяка седмица, както и на ITF събитията. При повечето от случаите, букмейкърът ви позволява да залагате и на традиционните и смесените двойки, когато в програмата са включени такива.
Всяка седмица има стотици тенис двубои на разположение в Bet365, които покриват всякакви вкусове и прищявки. За големите тенис сблъсъци ще намерите и стотици отделни пазари за всеки един мач, докато, разбира се, за мачовете от по-нискоразрядните вериги опциите са ограничени само до няколко.

ВИЖ Стратегии за тенис залози, за да знаете как винаги да избирате правилния тенис залог.

Кои са най-популярните тенис залози в Bet365?

Така, разказахме ви какви турнири ще откриете в Bet365, въпросът сега е на какво можем да залагаме на отделния мач. Кои са най-популярните форми на тенис залагания в английския букмейкър?
Ще разгледаме и по-нестандартните залози, но нека първо да започнем с най-известните опции, които са достъпни за почти всяка една тенис среща.
  • Победител в мача – Кой от двамата играчи ще продължи в следващия кръг?
  • Залози за резултат – Залози за крайния резултат в мача в сетове
  • Победител в първия сет – Кой от двамата тенисисти ще вземе първия сет?

Първият от тези пазари – за победител в мача – е наличен за всеки един тенис мач, докато останалите два ще откриете за повече от 95% от тенис мачовете в Bet365.

Има ли залози на живо и лайв стрийминг за тенис мачовете в Bet365?

В допълнение към пре-мач залозите, Bet365 също така предлага много голяма част от двубоите си и за залози на живо, заедно с преки предавания на тенис мачове от цял свят. Всеки ден има по няколко напълно безплатни лайв стриймове на тенис двубои от различни турнири.
Bet365 се старае да включи в платформата си за залози на живо почти всички мачове, които са част от програмата им пре-мач. Може смело да се каже, че до голяма степен се справят със задачата, защото в залозите на живо можете да срещнете някои от най-неизвестните тенис сблъсъци.
Повече за залозите на живо и преките предавания в Bet365 вижте в Bet365 – пряко излъчване и най-добрите залози на живо
В допълнение към залозите за това кой от двамата съперници ще продължи напред, други популярни пазари в залозите на живо са:
  • Кой играч ще спечели следващия сет/гейм?
  • Какъв ще бъде резултатът в текущия гейм?
  • Кой ще спечели следващия гейм?
  • Кой ще спечели първата точка на следващия гейм?
  • Какъв ще бъде точният резултат на следващия гейм?
  • Колко геймове ще бъдат изиграни в сета (Под/Над)?
  • Какъв ще бъде резултатът на следващия сет?

И това не е всичко – за някои мачове Bet365 предлага и много други предложения за някои игри, като общото правило е, че колкото по-голям е един мач и колкото по са известни играчите, толкова повече пазари ще бъдат достъпни както пре-мач, така и на живо.

Какви фючърс тенис пазари можем да намерим в Bet365?

В допълнение към залозите за мачове, които се провеждат в момента или в рамките на следващите няколко дни, Bet365 предлага и много фючърс залози за най-големите събития през годината.
Това за залози за шампион в четирите турнира от Големия Шлем – Откритото първенство на Австралия Ролан Гарос, Уимбълдън и US Оупън.

Можете дори да залагате и за броя на титлите от Големия шлем, които ще спечели даден играч, както и коя страна ще вдигне Купа Дейвис.

Тенис акумулатор бонус

Не бива да пропускаме и отличния бонус, който предлага Bet365 за акумулаторните залози на тенис двубои.
Как се поставят акумулаторни залози в Bet365 прочетете в Bet365 акумулаторни залози
Акумулаторният тенис бонус важи за пазарите за Победител в мача, Победител в първия сет и Залози за сетове за сингъл и двойки на всеки турнир от Големия шлем, WTA, ATP и Challenger тура, както и за двубоите от Дейвис Къп, Фед Къп и Хопман къп.
Правейки фиш с две или повече селекции в него, Bet365 ще ви даде бонус до 50% върху печалбата. Точният размер на бонуса зависи от броя на срещите във фиша.
За успешен двоен залог ще получите 5% бонус, докато ако спечелите фиш с 12 селекции, ще вземете максималния размер на бонуса – 50%.
Офертата е на разположение от повече от две години и е една от причините, поради които тенис залозите в Bet365 са толкова популярни.

Вижте още: Всички бонуси от bet365 за 2024

*В сила са условията на букмейкърa!

Хазартът e забранен за лица под 18 години!