Виртуални спортове и футболни стратегии в Bet365

Виртуални спортове и футболни стратегии в Bet365
Оценете тази статия
Знаете ли, че съществува един свят, в който най-добрите спортни събития се провеждат на всеки три минути, в които играчите никога не се уморяват, никога нямат нужда от почивка и в които залагащите могат да залагат по всяко едно време на денонощието без прекъсване?
Ако това ви звучи малко пресилено, значи не знаете за възможността за залози на Виртуални спортове в Bet365. При тях ще намерите неограничен брой от възможности за залагания и bet365 bonus спорт  в целия широк спектър от различни видове спорт, които са на разположение в тази платформа.
*В сила са условията на букмейкърa!

Ако искате да опитате нещо далеч от границите на традиционните спортни залагания, може би това е вашето място.

Какво представляват виртуалните спортове?

Както подсказва името, виртуалните спортове са спортни игри, които се провеждат единствено в пределите на специално проектиран софтуер. Те представляват компютърно генерирано пресъздаване на реални спортни събития.
Всяко едно от тези събития продължава около три минути, което означава, че в рамките на един стандартен футболен мач с продължителност 90 минути ще можете да сте изгледали и залагали на цели 30 мача във виртуалния футбол.

Какви виртуални спортове са налични в Bet365?

Bet365 България ви позволява да избирате от цели седем виртуални спорта, а дори някои от спортовете съдържат в себе си няколко свои разновидности.
Опциите са:
 • Конни надбягвания – Има три различни писти за виртуалните конни надбягвания, което означава, че ново надбягване стартира на всеки 60 секунди.
 • Хрътки – Има две различни писти на разположение за феновете на надбягванията с кучета.
 • Моторни спортове – В рамките на раздела за виртуални моторни спортове, можете да намерите цели два отделни вида спорт – единият представлява състезание с автомобили на овално трасе, тоест еквивалент на Индикар, а другият е Спиидуей стартове с мотори, в които участват четирима състезатели.
 • Футбол – Повече за виртуалния футбол в Bet365 можете да прочетете по-долу.
 • Колоездене – Виртуалното колоездене се приема като един от най-графично впечатляващите виртуални спортове, предлагани в сайта.
 • Тенис – Виртуалният тенис се провежда на тревни кортове и всеки ден се провеждат редица мачове като част от измисления Matthews Open.
 • Тротинг – Още един вид състезания с коне, който е много популярен спорт за залагания във Франция, Австралия, Нова Зеландия, Съединените щати и части от Скандинавия.
 • Крикет – Виртуалния крикет е от новите предложения на Bet365.Представя двубои на случаен принцип между най-добрите крикет нации. Състои се от 2 оувъра,а възможностите за залог са над 15.
 • Дартс – Съдържа реални кадри от състезания по дартс. Има само 5 пазара за залог, а един мач продължава около 5 минути.
 • Американски футбол – Най-новото предложение от Bet365. Има над 10 възможности за залог, а качеството на картината може да ви накара да забравите, че става дума за виртуален спорт.

Как се изчисляват коефициентите при виртуалните спортове?

За всяко събитие софтуерът генерира шансовете за успех на всеки един от участниците и на базата на тях се определят и коефициентите.
Така че, точно както и реалния свят, имаме фаворити, втори фаворити, други участници и аутсайдери.

Потребителите обикновено имат 90 секунди от излизането на коефициентите до началото на събитието, през което време могат да поставят залозите си.

Напълно на случаен принцип ли се провеждат виртуалните спортове или имат своите насоки?

За всяко събитие има значителен случаен елемент, който се опитва да пресъздаде ситуации от реалния живот, което означава, че понякога фаворитът няма да печели и дори на топ аутсайдерите ще им се случва да се доберат до победата. И все пак, фаворитите е по-вероятно да спечелят, отколкото аутсайдерите.

Има обаче голяма доза вариация, може би повече, отколкото в реалния свят, така че залагането за фаворита всеки път може би не е най-печелившата политика на залагане.

Виртуални футболни залози

Футболът е без съмнение най-популярният спорт за залагане. Може би това се дължи на многото футболни промоции на Bet365, сред които връщане на залога при нулево равенство и увеличаване на печалбата при акумулаторните залози, а може би причината е просто в огромната популярност на тази игра.
Дори и при виртуалните спортове, футболът продължава да бъде най-предпочитаният спорт, затова ще му обърнем специално внимание.

На какви виртуални футболни мачове можем да залагаме?

Софтуерът на букмейкъра съдържа три различни състезания:
 • Премиършип – Това е по същество виртуално копие на Висшата лига на Англия, въпреки че имената на отборите не са точно като на колегите им от реалния свят, което се дължи на запазените права на английските отбори.
 • Суперлига – Това е една измислена лига, в която се състезават най-добрите отбори от Европа. Отново, отборите в Суперлигата са базирани на отбори от реалния свят. Например, Милан Blues очевидно се свързва с Интер Милано.
 • Световно първенство – Това е турнир, който представлява състезание между различни национални отбори, които вече носят истинските си имена.
Важно е играчите да знаят, че макар и игрите да са разпределени в различни лиги и турнири, реално няма разлика между начина на провеждането им.

Хубавото е, че времето на започване на мачовете във всяка една от лигите е разпределена така, че на всеки 60 секунди да започва нов мач.

На какви пазари можем да залагаме при виртуалния футбол?

За всеки мач от виртуалния футбол, независимо от вида състезание, имате избор от шест пазара за залози. Те са много близки до традиционните Видове залози на футбол.
 • Победител в мача – 1, Х или 2?
 • Брой голове – 0, 1, 2, 3 или 4 гола? (мачовете във виртуалния футбол нямат повече от четири гола)
 • Точен резултат – Имате избор от 15 различни опции. Домакинът или гостът могат да спечелят с 1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 2-1, 3-1 или може да видим някое от равенствата 0-0, 1-1 или 2-2.
 • Двоен шанс – 1Х, Х2 или 12?
 • Общо голове – Под или Над 2,5 гола?
 • Азиатски хендикап – повече за азиатския хендикап можете да прочетете в Какво означава азиатския хендикап и какви са неговите видове

Имат ли връзка виртуалните отбори с реални отбори и играчи?

И да, и не. Да, виртуалните отбори са базирани на реални клубове, дори и имената да не са точно същите. Но когато видите Manchester Reds, например, веднага ще ви стане ясно, че става въпрос за Манчестър Юнайтед.
Въпреки това, играчите нямат връзка с играчите от реалния свят. Това са безименни и безлицеви играчи.
Също така, не може да използвате формата от аналога на отбора от реалния свят, за да правите залози във виртуалния футбол. Няма значение дали Манчестър Юнайтед правят ужасяващ сезон. Те могат да бъдат определяни като голям фаворит от системата на виртуалния футбол.
Виртуалният футбол и виртуалните спортове като цяло са чудесен начин за залози по всяко време на деня, всеки ден от годината. Те ви позволяват да правите много повече залози за единица време, отколкото в истинския спорт. Също така, докато във футбола трябва да чакате най-малко 90 минути, за да разберете дали печелите или не, при виртуалните спортове изходът от залога ще стане ясен за точно 3 минути.

Регистрирайте се в bet365 и можете да вземете различни бонуси bet365 за 2024.

*В сила са условията на букмейкърa!

Хазартът e забранен за лица под 18 години!