Как работи Cash Out функцията на Bet365?

Как работи Cash Out функцията на Bet365?
Оценете тази статия

Новината от преди около година, че bet365  вкара в сайта си функцията Cash Out доведе до много вълнение в бетинг общността, но въпреки това все още има много хора, които не знаят каква е тази функция и как работи тя.

Функцията за „Затваряне на залог“ дава много по-голям контрол на играчите върху собствените им залози като им позволява да ги приключват преди официалното затваряне на пазара. Ако искате да изпробвате функцията, влезте в сайта на букмейкъра. Ако все още нямате акаунт, можете да си направите такъв и да вземето от букито 100% бонус bet365 върху депозита.
 
*В сила са условията на букмейкърa!

Как работи Cash Out функцията на Bet365

За да можете да използвате тази функция, просто трябва да заложите на който и да е пазар от което и да е събитие. Като кликнете на „Моите залози“ бутона и след това проверите „Неуредени залози“ и „Cash Out“ залози, всеки залог, който може да бъде затворен на момента, ще се появи в „Cash Out“ секцията. В Bet365 спортни залози , ако пожелаете да направите кеш аут моментално след поставянето на залога и коефициентът на вашия залог не се е променил, ще получите с 5% по-малко от оригиналния залог. Стойността, която можете да изтеглите, ще се променя по време на играта, в зависимост от хода на действието и от промените на коефициентите.
 
Повече за тази опция ще прочетете в Кеш Аут букмейкъри.

Частичен кеш аут: Възможности и предимства

Докато затварянето на залога по гореописания метод е достатъчно удобен, имплементирането на кеш аут слайдера даде допълнително предимство на играчите. Слайдерът представлява разширение за частичен кеш аут, при който можете да затворите само определен процент от залога си. Така можете да си гарантирате връщане на залога с една част от него, а другата да оставите да се определи в края на събитието, надявайки се тя да ви донесе и печалбата.
 
Така например, ако сте инвестирали 20 лв. първоначално и общата възвращаемост ще е 200 лв., ако фишът е печеливш, можете да изтеглите цялата сума на веднъж или да изтеглите само определен процент от нея. Така ако сумата, която се появява на екрана като печалба при пълното затваряне на залога, е 100 лв., можете да изтеглите 50 лв. и да оставите останата сума в игра. След като сте изтеглили половината си залог, евентуалните допълнителни печалби ще са базирани единствено на оставащата половина. Ако оставащата половина е губеща, вие ще запазите 50-те лева, които вече сте затворили.
 
Можете да правите частичен кеш аут както на прави колонки, така и на единични залози. Имайте предвид, че опцията не е налична за абсолютно всички спортове и събития.
 
Тази възможност за затваряне на залог наистина прави залагането в Bet365 по-забавно и интересно. Не само, че играчите могат да поставят залози напълно сигурно и при най-добрите коефициенти в този сайт, но и клиентите на bet365 могат да се възпозват от всички bet365 бонуси.

*В сила са условията на букмейкърa!

Хазартът e забранен за лица под 18 години!