Предимства на онлайн букмейкърите за залагане на живо

Предимства на онлайн букмейкърите за залагане на живо
Оценете тази статия
 Спортните залози имат дълга история зад гърба си (виж История на спортните залози ), а днес те имат повече почитатели, отколкото когато и да било. Това се дължи най-вече на факта, че пускането на залози на спортни събития никога не е било по-лесно, благодарение на силата на интернет. Онлайн спортните залози са сравнително ново явление, но растежът им е толкова главоломен, че вече са в пъти по-популярни от традиционните залози на хартия в наземните букмейкърски къщи. Има много сайтове за залагания в интернет и големите имена сред тях продължават да стават все по-добри и по-добри. Всички букмейкъри, препоръчани от нас например, предлагат спортни залози на живо и се стремят към постоянно усъвършенстване на услугите си. Освен това, те всички притежават лиценз от Държавната комисия по хазарта и можете да бъдете напълно сигурни, че всичко е прозрачно.
 
Макар хората от целия свят да продължават да имат алтернативни възможности за залагания, като букмейкърските пунктове и телефонните залагания, преобладаващата част от тях не случайно избират да залагат по интернет. Все пак е справедливо да се отбележи, че все още има такива, които не са склонни да поставят реални парични залози онлайн. В тази статия ще ви обясним защо няма никаква причина да се колебаете и защо онлайн залозите за безспорно най-добрият вариант за вас.

Лесна употреба и безопасност

Има няколко причини, поради които хората са обезпокоени при първите си стъпки в онлайн залозите. Най-често срещаните опасения са, че залаганията в интернет не за безопасни и че процесът не е лесен за хора без добри компютърни познания. Тези опасения обаче са напълно неоснователни. В действителност, две от най-големите предимства на онлайн сайтовете за залагания са тяхната пълна безопасност и лесната им употреба.
 
 
Най-добрите уебсайтове се управляват от добре познати компании, които са наоколо от много дълго време. Ако погледнете ревютата на букмейкърите в нашия сайт, ще видите, че почти всички са създадени преди близо 20 години. Те са уважавани компании, на които определено може да им се има доверие, така че няма причина да се притеснявате относно тяхната безопасност и сигурността на парите ви. Да не забравяме и че те се регулират от българската Държавна комисия по хазарта, както и от редица други регулаторни органи и независими институции по света. Вярно е, че тук-там се среща по някой съмнителен сайт за залози в уеб пространството, но ако залагате на сигурните и доказани имена, всичко ще бъде наред.
 
За да сте сигурни, че ще избегнете съмнителните сайтове, просто използвайте само тези, които са препоръчани от нас. Всеки един от букмейкърите, които виждате в този сайт, е старателно проверен и може да му се има пълно доверие.
 
Също така, няма нужда да се притеснявате дали ще се справите с използването на онлайн букитата: те са направени така, че всеки да може да ги използва. За да започнете, просто трябва да си отворите сметка и да депозирате някакви средства. Отварянето на акаунт е проста процедура и тя обикновено отнема не повече от няколко минутки като изисква от вас единствено да въведете няколко реда лична информация. Повечето сайтове имат широка гама от възможности за депозит (sportingbet депозит), така че и вкарването на пари в сметката е достатъчно лесно. Почти навсякъде депозитите могат да се правят по банков път, с дебитна или кредитна карта или със система за онлайн банкиране.
 
След като сте се регистрирали и сте депозирали някаква средства, вече ще можете да започнете да поставяте залози, като това става с няколко кликвания. Можете да поставяте своите залози по всяко време на деня и нощта. Дори не е нужно да си бъдете у дома и пред компютъра, тъй като почти всички сайтове имат приложения и мобилни версии, чрез които да залагате от от смартфона или таблета си. Повече за мобилните версии и приложения на букмейкърите можете да прочетете от раздела „Мобилни“ в нашия сайт.

Бонуси

Има много сайтове за залози в интернет и всички те искат да се регистрирате точно при тях. Един от основните методи, които те използват, за да ви мотивират да изберете тях, е като ви предлагат бонус за това. На практика, можете да си спечелите допълнителни пари към сметката просто като се регистрирате в нов сайт и направите първия си депозит с първа регистрация в betfair
 
Почти всеки сайт дава бонуси и безплатни залози на новите си клиенти. Що се отнася до тези, които виждате в нашия сайт, всеки един от тях ще ви възнагради по един или друг начин за това, че сте се регистрирали при тях –  Всички бонуси в букмейкърските къщи за България.
 
От тази статия ще разберете, че добавената стойност не се изчерпва само с бонусите за нови клиенти. В допълнение към депозитните бонуси, повечето букита имат и награди за редовните си клиенти под формата на безплатни залози, допълнителни бонуси, специални промоции и състезания.

Обхват на възможностите за залагания

Друга голяма полза от залаганията онлайн е обхвата на залозите, които можете да поставяте. По-голямата част от сайтовете покриват всички познати спортове, така че ще можете да заложите на почти всяко събитие, за което можете да се сетите. С повечето възможности за залагания, имате по-добър шанс да намерите изгодна възможност да спечелване на пари.
 
Още повече възможности са достъпни благодарение на залаганията на живо, които бяха създадени в началото на новото хилядолетие. При тях можете да поставяте залози на събития, които вече са започнали. Това ви дава огромно предимство, защото можете да гледате събитието и да получите представа за това как се развиват нещата, преди да решите на какво да вложите парите си. Да не забравяме и лайв стрийминга на спортни събития – букмейкърите ви дават възможност да гледате хиляди събития годишно директно от сайтовете им, при това напълно безплатно, можете да направите регистрация в bet365 
 

По-добри коефициенти

Всеки сериозен играч знае важността на намирането на по-добри коефициенти. Това, според мнозина, е най-значителното предимство на залозите по интернет. Има достатъчно обективни причини, заради които ставките онлайн са по-добри от тези в наземните букмейкъри като Еврофутбол. Освен огромната конкуренция онлайн, която ги кара да бъдат на висота, онлайн букитата имат много по-ниски разходи и това им позволява да дават по-добри предложения на клиентите си.
 
Ако търсите винаги най-добрата стойност, можете дори да си отворите акаунт в повече от един букмейкър и така винаги да залагате там, където се предлага най-добрият коефициент за избрания от вас залог.

Обобщение

Разбираемо е ако сте малко притеснени и объркани преди да опитате онлайн залаганията за първи път. Стотици хиляди българи обаче залагат от години без проблем в интернет, така че трябва да оставите притесненията си на заден план, особено след като видяхте колко много предимства имат онлайн букмейкърите.