Залози на Виртуални Спортове – Стратегии и Съвети

Залози на Виртуални Спортове – Стратегии и Съвети
Оценете тази статия
Освен, че е фантастичен сайт за залагания на спортни събития, Bet365 спортни залози онлайн предлага и опцията да залагате на виртуални спортни игри, които се развиват изцяло в платформата на букмейкъра.
Повече за това какво представляват виртуалните спортове и какви видове виртуални спортове можете да намерите в ангийското буки сме описали в статията Виртуални спортове в Bet365
В тази статия ще насочим вниманието си към няколко съвета, които ще ви помогнат да направите залозите си на виртуалните спортове по-успешни.
Първо, нека да стане ясно от самото начало, че няма начин да се гарантира 100%-ов успех при тези залози. Подобно на всички форми на хазартно забавление, гарантираните печалби са не само трудни, но и практически невъзможни. Все пак виртуалните спортове приспадат към групата „игри на късмета“, при които разчитате изцяло на Фортуна. Виртуалните спортове се различават от залозите на спортовете от реалния свят по това, че при тях шансовете за успех на всеки един изход са точно определени от софтуера и спрямо тях се определят и коефициентите. Място за грешки няма, което не е така при истинските спортове, за които букмейкърите могат (и постоянно го правят) да сбъркат при определянето на реалните вероятности за успех.

Така казано, все още има какво да се направи, за да увеличите шансовете си за печалби. Ние сме събрали за вас пет от най-добрите съвети и трикове, които можете да използвате.

Избирайте разумно вашия виртуален спорт

Както можете да видите от другата статия, в Bet365 имате избор от седем различни категории виртуални спортове (осем, като броим двете разновидности на моторните спортове). Общото усещане вероятно е, че всички пазари за виртуалните спортове са практически едни и същи.
Това не е така поради две основни причини. Първата от тях е, че за футбола и тениса, например, има много по-голям избор от различни видове залози, отколкото за другите спортове. Така офертите за футбол и тенис са много различни от тези за останалите спортове.
Това не означава непременно, че залозите на виртуален футбол и тенис са повече или по-малко печеливши; просто ако искате по-широк кръг от предложения, тенисът и футболът ще ви дадат малко повече.
Друг ключов фактор е броя на възможните изходи в избрания от вас спорт. Броят на участниците в състезанието ще се отрази на честотата на успеваемостта ви в залозите.

Например, избирането на победител в конно надбягване или моторно състезание с 10 или 12 участници е по-трудно, отколкото да познаете изхода от тенис мач, в който участниците са само двама.

Обръщайте внимание на коефициентите

Има много малка информация на разположение, която можете да използвате, за да си помогнете да познаете победителя във виртуалните спортове. Няма статистика, няма как да знаете силните и слабите страни на участващите отбори/играчи, така че трябва да извлечете максимума от единствения инструмент, който ви дава насока за шансовете им за победа – коефициентите.
Софтуерът на случаен принцип определя вероятностите за всеки един изход и обикновено има доста сериозни разлики, които се отразяват в коефициентите. Така някои участници влизат в ролята на фаворити и получават по-ниски коефициенти, докато други стават аутсайдери и коефициентите за тях са по-големи.

Коефициентите са единственият начин да направите разлика между селекциите и трябва да ги използвате като индикация, но не и като гарант за това кой ще спечели.

Фаворитът печели по-често, но не винаги

Свързан с въпроса за коефициентите е фактът, че фаворитът в едно събитие ще печели по-често от останалите участници, но в никакъв случай няма да печели винаги.

Точно както и в реалния свят, където като нищо Байерн може да изгуби точки от Аугсбург, и при виртуалните спортове никога не можете да сте сигурни в победата на фаворита. Ключът е да изберете правилното състезание при правилните коефициенти и да заложите за фаворита в правилния момент. Естествено, много по-лесно е да се каже, отколкото да се направи.

Не можете да повлияте на резултата, но можете да залагате стратегически

В нито един момент не можете да направите нищо, за да промените начина, по който ще се развие вашия залог. Цялата схема е много проста – правите залог и след това стискате палци и се надявате да сте направили правилния избор.

Докато не можете да повлияете върху резултата, можете да повлияете на видовете залози, които правите, за да увеличите шансовете си за спечелване на пари.

Залагайте на виртуалните спортове все едно играете лотария

Може би най-добрият подход при залозите на виртуални спортове е да ги приемете като залози тип лотария или като слот игра.
Виртуалните спортове по същество представляват хазартна игра. Коефициентът може да ви даде индикация, че залогът „трябва“ да спечели, но няма гаранция за това.
Приемете залозите на виртуалните спортове в Bet365 като игра на късмета, а не игра на умения. Вижте още – актуални бонуси от bet365 за 2024.

*В сила са условията на букмейкърa!

Хазартът e забранен за лица под 18 години!