Как се депозират и теглят пари от Betfair?

Как се депозират и теглят пари от Betfair?
Оценете тази статия
 
Прехвърлянето на пари от и към вашия Betfair акаунт трудно може да бъде направено по-лесно. Със само няколко клика с мишката или няколко натискания на мобилното приложение на Betfair можете да депозирате и теглите пари когато и където пожелаете.
 
Както може да се очаква от най-мощната борса за спортни залагания в световен мащаб и един от най-добрите сайтове за залози изобщо, уебсайтът на Betfair е напълно сигурен и безопасен, така че няма причина да се страхувате от хакери, скамери и подобни други интернет индивиди.

В нашата BetIndex Помощна секция е детайлно описана темата за теглене от Betfair, както и всички другите аспекти от този букмейкър като как да залагате на спортната борса, как да усвоите безплатните залози, които ви се полагат и т.н.

Как да направим депозит в Betfair?

Нека първо да погледнем към депозитите. Това е процес в четири стъпки:

Стъпка 1 – Влезте в акаунта си

Приемайки, че вече имате акаунт в Betfair, първата стъпка към депозирането е да влезете в акаунта си.
 
Ако все още нямате такъв, не се притеснявайте: ще си направите регистрацията за миг, а освен това ще можете да се възползвате и от €30 бонуса на Betfair!

Стъпка 2 – Натиснете върху „Депозит“

Едно от следните две неща ще се случи, след като влезете в сметката си. Единият вариант е да ви се отвори pop up прозорец за бърз депозит. В този прозорец е необходимо единствено да въведете трицифрения код от гърба на картата си, размера на депозита и паролата ви в Betfair. Този вариант е възможен, само ако вече имате „вързана“ карта към вашата сметка.
 
Ако нямате, ще трябва да кликнете върху бутона „Депозит“ в горния десен ъгъл на сайта на Betfair, когато вече сте логнати.

Стъпка 3 – Попълнете изискваната информация

Отворилата се страница ще ви позволи да изберете с какъв метод искате да направите депозита си. Ако това ще ви е първият депозит, ще трябва да въведете всички данни от дебитната или кредитната си карта или да регистрирате връзка към електронния ви портфейл, ако искате да вкарате пари с такъв. 

Стъпка 4 – Потвърждение

След като депозитът е завършен, ще ви се отвори прозорец с потвърждение за успешния депозит и показващ каква сума е била добавена към сметката ви.

Как да направим теглене от Betfair?

След няколко добри залога, може би ще е времето да направите първото си теглене на средства!
 
Щастливи моменти, които ще станат още по-щастливи като видите колко безпроблемно е тегленето на пари от вашия акаунт.

Стъпка 1 – Кликнете върху „Моят акаунт“ и след това върху „Плащания“

„Моят акаунт“ бутонът, върху който първо трябва да натиснете, за да направите теглене, можете да откриете в горния десен ъгъл на вашия екран.
 
След това от появилото се меню изберете „Плащания“. Малко под основното меню в тази страница, в което се намират „Баланс“, „Залагане“, „Данни на сметката“ и др., се намира подменюто с три опции: „Депозит“, „Теглене“ и „Данни на картата“.

Стъпка 2 – Решете каква сума да изтеглите

След като сте кликнали върху „Теглене“, идва моментът да решите точно каква сума искате да извадите от сметката си в букмейкъра. Просто въвеждате сумата на желаното теглене в полето.
 
Методът за теглене ще бъде избран автоматично от системата според зависимост с какъв метод сте направили депозита си. Имате обаче право да го смените с релевантен метод за разплащания. Проверете два пъти дали въведената сума е точно тази, която искате да изтеглите, и след това кликнете на „Изтегли“.

Всички методи, които можете да избирате за вашите тегления и депозити в Betfair, заедно с информация за времето на извършване на транзакциите и при кои от тях може да има такси, можете да прочетете в ревюто ни на Betfair.

За да имате все по-чести и големи тегления, прочетете няколко Стратегии за трейдване в Betfair.

Вземи 100 евро Бонус от Betfair >>