Най-добрите съвети за залози на виртуални спортове

Най-добрите съвети за залози на виртуални спортове
Оценете тази статия

Когато поставяте залог, без значение дали е на виртуален спорт или на някой друг спорт, то вероятно вашата цел е да спечелите.  С течение на времето, много хора разработиха стратегии, но както всичко останало, те не гарантират 100% успех.

Вместо да ви предложим стратегии, в това ръководство ще ви дадем няколко съвета за залози на виртуални спортове.

Вижте още: Стратегии за залози на виртуални спортове

Изберете вниматело спорта на който ще залагате

В сайтове като bet365 имате огромно изобилие от виртуални спортове. Дисциплините, които букмейкъра предлага са цели 8, които като начин на работа работят еднакво, но имат и някои съществени разлики.

Разликата идва от възможностите за залог, както и на броя състезатели. Виртуалните спортове имат висока волатилност и са на наистина случаен принцип, а това е добра предпоставка да обърнете коефициентите във ваша полза. Статистически погледнато, ще ви бъде много по-лесно да спечелите, ако заложите на Спидуей състезание с 4 мотора, отколкото на надбягване с коне, където противниците могат да достигнат 15.

Залагайте малки суми

Тъй като резултатите се определят на случаен принцип, както казахме, то за да спечелите няма да можете да се възползвате от никаква друга информация, освен от предоставените от букмейкъра коефициенти.

При виртуалните спортове е от фундаментално значение да правите по-малки залози, тъй като така е избегнете големите загуби. Вярно, че елиминирате шанса  да спечелите и много, но по-добре да играете по-предпазливо, особено когато развоя на събитията е напълно случаен.

Не преследвайте загуби

Най-лесният начин да загубите пари е да направите няколко губещи залога, след което да се опитате да наваксате загубената сума като увеличите залозите си.

Ако ви се струва трудно да докарате печалба или редовно изпадате в губещи серии, вместо да се опитвате да компенсирате загубите си с по-агресивен стил на игра, просто се насочете към секция на букмейкъра, където се чуствате по-сигурни.

Фокусирайте се върху конкретни пазари

След като обяснихме от кое можете да печелите повече според статистиката, сега е време да ви кажем, че има и пазари, при които имате по-висок шанс за печалба. Ето и няколко от тях:

  • Краен резултат на Футбол / Тенис
  • Each Way залози на Конни надбягвания, Хрътки и Тротинг и др.

В никакъв случай не казвме да не залагате на други спортове и пазари, но тези залози имат по-голям шанс за печалба.

Покрепяйте фаворитите

Тъй като цялата игра се ръководи от алгоритъм е добра идея да заложите на фаворитите, тъй като изненадите тук са по-малко. Алгоритъма набляга на фаворита в дадена игра и в голяма част от случаите точно той ще е печеливш. Естествено, не казваме да залагате само на фаворитите, тъй като изненади никога не са изключени.

Според нас е добра практика и да поставяте Each Way залози на състезаниям, тъй като дори и да не спечелите има вероятност вашият избор да остане на втора или трета позиция, което пък ще ви донесе сума, която поне частично да редуцира загубите.

Не изполвайте тази стратегия, когато фаворита печели няколко мача подред, тъй като тогава има по-голям шанс да загубите.

Заключение

В тази статия изброихме няколко добри практики, които могат да се окажат полезен помощник, когато залагате на виртуални спортове. Затова ги прочетете внимателно за да се насладите на по-приятно изживяване в секцията „Виртуални спортове“.

Ако сте стигнали дотук, вече знаете какво представляват виртуалните спортове и дали си струва да залагате. За тези от вас, които искат да опитат ви препоръчваме да видите bet365 или winbet, където можете да намерите огромно разнообразие от спортове и пазари.