Има ли печеливша стратегия при залагане на виртуални спортове?

Оценете тази статия

Ако разглеждате различни сайтове, които предлагат съвети на залагащите залаганията, по-специално за залаганията на виртуални спортове, може прочетете доста противоречиви коментари. Някои хора смятат, че винаги можете да спечелите от залагания, като използвате някои различни примери, докато други ще твърдят, че имат „система“, което означава, че те могат да си гарантират печалба, дори и при залагания на виртуални спортове.

Наистина ли е така обаче? Има ли печеливша стратегия, която можете да следвате при залагане на виртуални спортове, която винаги ще ви даде положителни резултати? Или сте по-скептични, тъй като ако е имало такава стратегия, със сигурност вече е трябвало да чуете за нея?

Нека разгледаме някои от често срещаните митове, които можете да намерите онлайн за това как да заложите по-изгодно на виртуални спортове.

Арбитраж или залози с нулев риск

Някои статии онлайн описват как хората използват тази конкретна форма на залагания, за да си гарантират печалба при залагане на спортно събитие. По същество това залагане работи така.

Намирате спортно събитие, при което равенство не е възможно и единият отбор или участник или другият ще спечели играта. След това трябва да намерите букмейкър или борса за залагания, където можете да подкрепите единия отбор на определен коефициент и след това да намерите друг букмейкър или борса, където можете да подкрепите другия отбор на друг коефициент.

Ако намерите къде, тогава можете да подкрепите и двата резултата с различните букмейкъри и независимо от това кой отбор или играч победи ще спечелите, тъй като вашият загубен залог ще бъде покрит от печалбата, която направите, плюс получаването на първоначалния ви залог обратно.

Всичко това звучи доста просто и примамливо, но в действителност е почти невъзможно да се намери такъв залог, защото:

  • Изключително рядко е да намерите два отбора или играчи  в два различни букмейкъра, което имат рязко различни коефициенти за еднакви събития. Букмейкърите не са глупави и въпреки че ще увеличат коефициентите, за да привлекат повече залози, те няма да го направят така, че играчите да си гарантират печалба.
  • Залогът работи само когато играят два отбора или играчи и може да има само два изхода, печалба за играч А или победа за играч Б. Ако са повече от трима играчи или отбори или трети резултат е възможен (като равенство), тогава ще загубите и двата залога, ако не си осигурите  и равенството. В този случай, ако сте подкрепили и трите резултата, тогава ще трябва всеки избор да бъде с коефициент по-добър от 2/1, за да получите печалба, а това просто не е възможно.

Тези фактори в още по-голяма степен влияят при залаганията на виртуални спортове, където софтуерът е създаден за точно избягване на ситуации като тази, така че букмейкърският сайт, предлагащ виртуални спортове, може да бъде сигурен, че няма да изгуби.

Освен това, виртуалните спортове са настроени така, че мнозинството имат повече от един състезател във всяко събитие, което прави този вид залагане така или иначе безполезен.

Има начин да използвате арбитражно залагане, което използва оферти на сайтове за залагания и увеличени коефициенти, за да гарантирате, че можете да спечелите малка печалба от определени събития, но това може да отнеме много време и често печалбата, направена от един залог, е толкова малка, че залогът не си струва да се прави. Освен това, ако букмейкърският сайт подозира, че залагате по този начин, тогава той може да стопира вашия акаунт незабавно.

От гледна точка на виртуалните спортове арбитражът или залаганията с нулев риск са абсолютно нефункциониращи, тъй като софтуерът е създаден точно, за да се избегнат ситуациите, при които такива залози могат да бъдат използвани.

Печеливша система

Едно от най-досадните неща, които ще откриете, когато търсите различни стратегии за печелене от залагания на виртуални спортове, са самопризналите се за експерти, който ще ви кажат нещо подобно:

„Хората ще ви кажат, че не можете да спечелите от виртуални спортове, но вие можете , аз печеля през цялото време и печеля €100 на ден, правейки това…“

Това твърдение обикновено е последвано от поредица от електронни таблици, които показват, че авторът печели много, много пъти на виртуални спортове, като има огромна печалба и на пръв поглед никога не избира губеща селекция.

След това вие се опитвате да разберете малко повече за тази стратегия. Тогава авторът може да ви обяснява със сложни думи, за да може стратегията им да звучи много сложна, основана на научен факт и гарантирано печеливша.

Това, което тук е забележително, е обикновено, след това трябва да платите за тази стратегия под формата на закупуване на книга или абонамент за уебсайт или нещо подобно, за да получите достъп до нея.

Ще си помислите, че ако една стратегия е гарантирано печеливша, авторът ще ви позволи да я използвате безплатно 14 дни и след това ще ви таксува, така че можете да платите за книгата или абонамента от печалбите си, нали?

За съжаление, това, което ви се предлага в тези примери за „печеливша система“ за залагане на виртуални спортове (или всъщност почти всяка форма на онлайн залагания) е просто обработена версия на стара система за залагания, която всъщност не работи (като например системата Мартингейл) и която със сигурност няма да ви гарантира печалба по какъвто и да е начин или форма.

Причината за това е, че тези системи работят на базата на това, че резултатите от виртуални спортове са предвидими и работят по определена система. Виртуалните спортове обаче се основават изцяло на случаен шанс. Със сигурност хендикапът на всяка селекция в състезание или събитие ви показва кой е по-вероятно да спечели, но случайността на спорта означава, че някой от състезаващите се селекции би могъл да спечели.

Освен това няма шаблон за случайно установени печалби. Може да изглежда, че има модел, особено в много малка част от данните, но когато го екстраполирате за по-дълъг период от време, тези модели изчезват.

Единственото, за което стратегиите за залагане на виртуални спортове, които обещават печалби, стават, е да измамят хората да плащат на автора за информация, която в най-добрия случай е неправилна и в най-лошия случай, потенциално може да коства загубата на много пари.

Ако има печеливша система за печелене от виртуални спортове, авторът трябва да ви позволи да я изпробвате безплатно, докато не спечелите наистина, за да платите абонамента или пътеводителя. Колкото и да е странно, изглежда, че никой не желае да рискува.

Ако виртуалният спорт е по същество толкова случаен като онлайн слот, няма стратегия, която да следвате, която да ви гарантира победа. Можете да изберете да залагате по определени начини и на определени пазари и събития, за да подобрите шансовете си за успех (избирането на победител в състезание в Speedway с 4 ездача е по-лесно, отколкото в състезание с 11 коня, например), но не се заблуждавайте, че има бърз и лесен начин да спечелите големи пари от виртуални спортове. Защото ако сте един от онези, които го правят, значи сте имали просто късмет, печелейки голяма печалба.

Вижте още: Bet365 – един от най-добрите букмейкъри в света