Как да използваме статистиките на Bet365

Как да използваме статистиките на Bet365
Оценете тази статия
 Чудили ли сте не някога защо някои хора в спортните залагания са по-успешни от други. Как може някои играчи да са такива „късметлии“ в продължение на дълъг период от време, докато вие и голяма част от другите клиенти на Bet365 България и останалите букмейкърски къщи да виждате повечето от залозите си от губещата страна?
Едно от основните оръжия на всеки успешен играч е възможността да проучва своите залози достатъчно добре, за да си гарантира, че пуснатият залог има по-голям от обичайния шанс за успех. Тоест, да пусне залог с положителна очаквана стойност (+EV). За да направи това, успешният играч трябва да има под ръка редовно актуализирана и задълбочена статистическа информация.
В днешния голям свят на интернета има много места, в които можете да намерите достъп до статистическа информация за най-различни спортове, но би било много по-подходящо за вас да гледате статистиката, която е насочена специално за играчи в букмейкърска къща, които проучват възможността за залог. Много топ букмейкърски сайтове предлагат собствен пакет от статистики като част от своите услуги, но трябва да се отбележи, че пакетът от статистики на Bet365 е може би без аналог в света на спортните залагания.

В тази статия, ние ще ви обясним как да намерите статистиките в сайта, кои спортове са обхванати от пакета и какъв тип статистики ще можете да намерите за повечето спортове. И накрая ще ви дадем ясен пример как статистиките могат да ви помогнат да формулирате залога си по-обосновано, така че да имате по-голям шанс за успех всеки път, когато правите прогноза.

Bet365 Статистики

Първото нещо, което трябва да знаете за статистиките на Bet365, е как да ги намерите, тъй като те не стават непосредствено очевидни при зареждането на страницата от вашия компютър или от bet365 мобилно приложение . Има два основни начина, по които можете да получите достъп до пакета от статистики от главната страница на сайта.

Първият е да намерите малката иконка в далечната дясна страна на заглавната страница с надпис „Спорт“, която е показана на картинката. Кликването върху тази иконка ще доведе до зареждането на изскачащ прозорец, от който ще можете да се потопите в света на статистиките.
Втория начин за достъп до този свят е като скролнете страницата до нейното дъно, където вдясно до „Помощ“ секцията ще видите надпис „Статистика“, а под него са поставени директни връзки за статистиките за футбол и за останалите видове спорт.
Независимо по кой от двата пътя достигнете до секцията със статистики, те ще ви се отворят в нов pop up прозорец.
Има само няколко неща, които трябва да бъдат отбелязани относно отворилия се прозорец с пакета от статистики. Първото е, че от горния десен ъгъл можете да смените езика, на който са показани. За клиентите от България, езикът по подразбиране, разбира се, е българският.
Второто е, че от лявата част на страницата има много удобна търсачка, чрез която можете да намерите двубоя, отбора или състезателя, за когото ви трябват статистически данни, много по-бързо, отколкото ако тръгнете да ги търсите из менюто.

Под полето на търсачката има списък с всички спортове, за които Bet365 осигурява статистическа информация. След като кликнете върху някой от спортовете, пред вас ще се покаже подменю с различните текущи събития от конкретния спорт, за които са на разположение данни.

Кои спортове са налични в статистиките на Bet365 и каква е наличната информация?

В раздела за статистики на английската букмейкърска къща ще откриете цели 25 различни вида спорт. Това са австралийски и американски футбол, банди, баскетбол, бейзбол, водна топка, волейбол, дартс, зимни спортове, колоездене, кърлинг, моторни спортове, песапало, плажен волейбол, плажен футбол, ръгби, снукър, тенис, тенис на маса, флорбол, футбол, футзал, хандбал, хокей на лед и хокей на трева.
Трябва да отбележим, че не всички спортове, които се предлагат за залагания в букмейкъра на Bet365, са налични в секцията със статистики. Сред най-забележителните отсъстващи са крикета, голфа и най-вече конните надбягвания.
И все пак, за тези, които са включени, нивото за детайлност за всеки конкретен мач е изключително добро и коефициентът на полезно действие е огромен, когато данните се използват за правене на залог.
Колко полезна може да бъде помощта можем да илюстрираме с един пример. Например, нека вземем двубоя от Paul Hunter Classic 2016 между Марк Дейвис и Марк Селби, който се изигра в края на август. Какво щяхме да разберем за вероятностите за тази двубой, ако бяхме влезли в статистиките за този мач преди неговото начало?
На първо място, щяхме да видим каква е моментната форма на двамата състезателя – срещу какви противници са се изправяли и с какъв резултат са приключили мачовете им с тях.
На следващо място, щяхте да видите как са завършили последните двубои между двамата състезателя. Щяхте да разберете, че Марк Селби е спечелил всичките пет двубоя, които някога е изиграл срещу Марк Дейвис. С изключение на един, всички останали са били спечелени с разлика във фреймовете, което може да говори за сериозна разлика в класите между двамата снукър играчи. Тъй като статистиката никога не лъже и тъй като в спорта разликата в класите е трудно да бъде неутрализирана в рамките на един мач, двубоят между двамата на Paul Hunter Classic 2016 логично завърши с победа за Марк Селби с 4:1.
Една от силните страни на статистиките на Bet365 е, че можете да съпоставите всеки един играч с всеки друг от стотиците играчи в базата данни на букмейкъра. Това ви позволява да виждате статистиката не само между тези, които ще играят в скоро време, а между всеки едни двама играчи, които просто искате да видите от чисто любопитство или с друга цел.

Може да разгледате нашите актуални футболни прогнози за днес.

Гъвкави статистики за всички спортове

Радващо за всички фенове на спортните залози е, че статистиките на букито предлагат сходна степен на гъвкавост в целия огромен набор от спортове, които ви изброихме по-горе. Информацията за топ спортовете като футбол и тенис е още по-обширна и осигурява превъзходен ресурс за за играчите, които искат да правят по-обосновани прогнози.
Не забравяйте възможността да използвате и секцията с новини на Bet365, от която също ще можете да почерпите много важна информация от гледна точка на залозите. Повече за тях прочетете от Как секцията „Новини“ в Bet365 може да направи сайта по-полезен?

Ето защо бихме ви препоръчали да използвате статистиките и новините в сайта за залозите си в Bet365, така че да печелите по-често, точно като топ типстърите в индустрията днес. Вижте още как можете да вземете бонуси от bet365 за 2024.

*В сила са условията на букмейкърa!

Хазартът e забранен за лица под 18 години!