Дали Sportingwin ще вземе лиценз за България?

Дали Sportingwin ще вземе лиценз за България?
5/5 - (1 vote)

Наред с изключителните оферти от българските букмейкъри по случай новатa година ни очаква и още една изненада, подготвена от съвсем ново име в бранша – Sportingwin. Компанията е нова на пазара, а екипът е изграден от изключителни професионалисти в хазартната индустрия.

Кои са Sportingwin?

Sportingwin е компания, чието седалище е в Малта. Тя е собственост на небезизвестната Vivaro Limited, които са собственици на още 2 платформи за онлайн залози. Един от управляваните букмейкъри е VBet, който се е наложил успешно на английският пазар и предлага редица възможности на стотици хиляди залагащи.

След такава солидна визитка, няма съмнение, че и Sportingwin готви нещо голямо. Предполагаемата онлайн платформа е вече достъпна и за обикновените потребители на адрес Sportingwin.com.

Какво ще предложи компанията на потребителите?

Макар сайта вече да е достъпен, виждаме, че продукта не е изцяло завършен и по платформата все още се работи. Все пак лесно можем да се ориентираме какво ще предложи букмейкърът на своите клиенти.

Започваме със спортната секция. Тук виждаме наличието на десетки спортове, всеки от които разполага с редица събития за залог. Освен традиционно присъстващите във всеки един букмейкър спортове като футбол, баскетбол или волейбол, тук можем да се насладим и на различни други спортни дисциплини, като например Келтски футбол, въздушен хокей или пък политически залози.

Разбира се, място в платформата намират още и виртуалните и електронните спортове, където изборът също е завидно голям.

Залози на живо за различните спортни прояви също са налични, като те са разпределени в отделна за целта секция в сайта. Там се помещават всички мачове, които ще можете да следите в реално време, а всичко, което се случва на терена можете да наблюдавате от полето вдясно.

Казиното също впечатлява още от първият ни досег. Освен слот игри и игри на маса, десетки предложения ни очакват и в категориите видео покер, видео слотове, лотарийни игри или скреч игри.

За софтуера се грижат редица компании, някои от които са сред най-големите имена сред разработчиците на хазартни игри.

Освен това разнообразни игри и специални турнири очакват всеки от вас. Естествено, можем да очакваме изненади от всякакво естество, тъй като все още има много въпросителни около бранда и неговото лицензиране.

Кога Sportingwin ще вземе лиценз за България?

Засега ясна информация относно точната дата на която Sportingwin ще заработи официално. Засега обаче се очаква това да настъпи в средата на пролетта тази година.

Надяваме се целият процес по издаването на лиценза да мине успешно, тъй като изцяло нов бранд със сериозно портфолио може само да ни донесе множество позитиви. Но докато няма сигурна информация, можем само да очакваме.