5 причини да залагате на живо по-често

5 причини да залагате на живо по-често
Оценете тази статия

Ако търсите по-голяма тръпка, но въпреки това не искате печалбите да секнат, имаме решение за вас. Можете да опитате залози на живо. Ако смятате, че не ви казваме нещо ново, имаме предвид да залагате по-често.

За тези от вас, които не знаят какво точно представляват залозите на живо, повечето букмейкъри дават възможност да поставяте залози и след първият съдийски сигнал. Това ви дава възможност да проследите мача и да правите залози според представянето на двата отбора.

Ако се усъвършенствате, то може да се окаже, че регулярните залози на живо могат да се окажат един добър начин да правите пари. За да ви убедим сме ви подготвили 5 причини, заради които да залагате на живо по-често.

По- забавно е

Много хора приемат залозите много сериозно, прекарват часове в разработване на стратегии и следене на статистики. Определено обаче повечето са от хората, които не приемат хазарта на сериозно и залагат само за забавление. За тях е просто средство да увеличат адреналина докато гледат някой от двубоите.

Всъщност, печалбите и адреналина могат да вървят ръка за ръка. Но изискват много повече концентрация и отдаденост.

Имате по-добри наблюдения

Премач залозите изискват да си „напишете домашното“, тоест да проучите двата отбора обстойно, да прегледате статистиката и новините. При залозите на живо не е много по-различно, но има една съществена разлика – тук можете да направите така, че статистиката да работи за вас.

Наистина е трудно да вземете решение за играта на два тима само от данните преди него. Затова, ако използвате букмейкър, който да предлага функцията Live Streaming вие ще имате възможността да ги наблюдавате в началото на мача, както и да прецените до каква степен статистиката показва реалната игра. 

Все пак не си мислете, че ако наблюдавате играта ще е толкова лесно. Ако беше така определено букмейкърите нямаше да предлагат тази опция.

Можете да откриете стойност

Стойността на един залог всъщност не зависи само от коефициента. Тя представлява съотношението между коефициента и реалната възможност този пазар да се окаже печеливш. Това се случва доста по-често по време на живи предавания. Причината е, че коефициентите са много динамични и всяка промяна влияе на тях.

Удобно време да намерим стойностни залози е когато аутсайдерите например вкарат първото попадение в резултата. Наблюдавайки срещата на живо вие можете да прецените дали това е било въпрос на късмет или просто са надиграли противника. При всички положения обаче това ще се отрази значително на коефициента и ще вдигне ставката за фаворита в двубоя. Ако в този момент сте забелязали, че голът се дължи на грешка в защитата, а не на по-слаба игра можете да заключите, че фаворитите ще се завърнат в двубоя.

Можете да залагате на полувремена

Не ни разбирайте погрешно, можете да поставяте залози на полувремената и преди мача да започне. Но тук е различно, тъй като вместо да поставите два единични залога за двете полувремена, или пък например да използвате Създай залог в bet365 и да комбинирате пазари от двете полувремена в един фиш, тук можете да проследите действието. Така можете да поставите два последователни залога за съответно първото и за второто полувреме. След като видите как играят двата отбора и как се развива срещата можете да прецените и какво да очаквате от вторите 45 минути.

Прави ви по-добри

Не за пръв път казваме, че за да станете добър в спортните залози се налага да имате проницателност и добра преценка. Е, залозите на живо са перфектният начин да тренирате тези качества. Ако сте наблюдателен, следите играта и си вадите изводи от видяното, това определено ще се отрази положително и на банката ви.

Освен това ще увеличи солидно знанията ви за играта, което ще има положителен ефект и върху вашите умения и при залозите, които не са на живо.

Заключение

Залагането на живо има големи предимства, както и ви дава големи възможности. Ако никога не сте опитвали уменията си обаче, ви съветваме да опитате. В нашият сайт ще намерите много стратегии и съвети как да станете добър в залозите на живо. Следвайки ги определено няма да останете разочаровани.