Топ 7 Съвета при Залози на Тенис

Топ 7 Съвета при Залози на Тенис
Оценете тази статия

Тенис мачове има 11 месеца в годината. Затова и винаги имаме възможност да изберем събитие за залог. Пазарите на тенис са разнообразни, както пре-мач, така и за залози на живо. Затова сме подбрали няколко съвета, с които да увеличим печалбите ви на тенис и да ви помогнем да бъдете успешни.

Статистиката е важна

Много е важно да прегледате статистиката за всеки мач, преди да поставите вашият залог. Но не приключваме дотук. Трябва освен да се подготвите, да знаете и как правилно да разчетете данните, за да изготвите правилно мотивите си за залог.

Например може някой да е бил в лоша форма предходните 5 години, но има ли момент в който този факт да изгуби важността си и да стане нерелевантен към крайният резултат.

Има случай в които играчите имат травми, които така и не стават обществено достояние и това да развали представите ни, ако гледаме само цифрите.

Не се доверявайте прекалено на преките сблъсъци

Статистиката за преките сблъсъци между двама играчи е едно от нещата, които е най-трудно да бъдат интерпретирани. Със сигурност те имат някаква тежест, но не всеки път тази тежест е достатъчна, за да бъде обективна нашата прогноза.

Внимавайте с коефициентите преди мача

Често пъти тенис играчите не отговарят на очакванията в някой мач. Факторите довели до това може да бъдат много. Физическата подготовка или някакви медицински проблеми могат да бъдат в основата на всичко, но до голяма степен и мотивацията играе роля. Например за малките турнири мотивацията на играчите е много по-малка, тъй като те не са от особена важност за играча. Затова е важно да прегледаме тези данни и да ги сравните с коефициентите преди мача. Никога не се доверявайте само на коефициентите, тъй като те могат да ви подведат. Вместо това, трябва да анализирате внимателно дали коефициентът отговаря на истината и е съобразен с изброените по-горе фактори.

Стил на играчите под напрежение

Важно е и да сте запознати с реакцията на играчите в дадени ситуации. Всеки би реагирал различно когато печели или губи и играе по различен начин в турнир с голямо значение за него, където напрежението е огромно или тъкмо обратното.

Също така е необходимо да бъдете запознати със стила на сервиране, какви са реакциите при блок и дали играчът има спечелен първи сет. По начина на игра можете да прецените какво ще бъде поведението на играчите, когато мачът достигне последните минути.

Анализирайте стойността на всеки залог

Започваме с конкретен пример – След като Федерер се срещна с Анди Мъри през 2015-та, където всички коефициенти бяха в полза на швейцареца. Затова е важно да имате правилна преценка дали даден залог има стойността, която букмейкърът е определил. Ако отговорът е негативен, това е страхотна възможност да се възползвате.

Залози на аутсайдера

В мач с 3 сета някой играч е спечелил 1-вият сет и е загубил вторият. Ако коефициентът му в началото е бил 1.70, то сега трябва ли да бъде по-висок с оглед на това, че е спечелил вторият сет. Със сигурност коефициентът ще се покачи, но ще продължи ли той да бъде аутсайдера в мача, въпреки, че вече е спечелил единият от сетовете. Според нас съвсем спокойно този играч може да бъде наречен фаворит, а високият коефициент придава висока стойност на залога ви.

Пряко предаване

Тенисът, както знаете, е много динамична игра и всяка секунда може да бъде решаваща. Това означава, че трябва да изберете букмейкър, при който функцията пряко предаване е на високо ниво, тъй като това е от ключово значение, ако залагате на живо. Добрият Live Stream ви гарантира, че ще можете да взимате правилните решения в правилното време. Затова трябва да се обърнете към един от най-добрите букмейкъри в света – Bet365 за да си гарантирате, че залозите на живо ще бъдат наистина на ниво.