Как да изберем най-добрия букмейкър за залози на eSports

Как да изберем най-добрия букмейкър за залози на eSports
Оценете тази статия

Електронните спортове в началото разчитаха на хората, които играят видео игрите, но сега представляват много повече. В днешно време професионалните електронни спортове са сцена за най-големите таланти, събитията се провеждат в едни от най-големите спортни зали по света, а наградните фондове достигат десетки милиони долари.

Въпреки многото залози, които се правят на електронни спортове, не е толкова лесно, колкото си мислите. Видовете спортове, на които можете да залагате са многобройни, както вече станаха и многобойни сайтовете, които предлагат електронни спортове.

Къде да залагаме на електронни спортове

Когато навлизате в сферата, обикновено най-големия проблем е да намерите букмейкър, който да покрива всички ваши изисквания. Предвид огромното количество на сайтовете за залози, лесно можете да се объркате с избора си. Затова ще разгледаме няколко неща, които са ключови при избора ви на букмейкър.

Букмейкъри с бързи изплащания

Скоростта на депозиране и теглене е от изключително значение в нашият динамичен свят. Събитията в областта на esports не продължават дълго, паузите между мачовете също не са големи, затова е необходимо да се възползвате от всяка минута, за да обмислите залога си.

Лицензираните за България онлайн букмейкъри, като Winbet предлагат редица възможности за разплащане, които са бързи и удобни.

Залагане на електронни спортове през мобилно приложение

Макар някои букита да нямат разработени мобилни приложения, както е случая с Palmsbet, те имат добре разработена мобилна версия на сайта, за да може да поставяте залозите си през браузър. Мобилните приложение, които най-често са разработват за устройства с Android или iOS, обикновено предлагат същите функционалности, както ако изберете да заложите през компютър. Efbet е един от букмейкърите, които могат да се похвалят с приложение, където са налични всички пазари, дори можете да депозирате и заявявате тегления.

Други приложения са тези, които предлагат статистика, новини и резултати за предстоящи и минали мачове. Такъв тип приложение е Strafe, което можете да намерите в Google Play магазина. От него можете да следите всички тенденции, за да бъдат залозите ви по-прецизни.

Обслужване на клиенти

Колкото и да е добър един букмейкър, проблемите никога не са изключени. Грешки стават и при най-добрите, затова е важно да изберем букмейкър, който винаги да е насреща в такива моменти. Bet365 е един от букмейкърите, които впечатляват с нивото си на обслужване. Можете да се доверите на чат на живо, както и да се свържете с тях по телефон и имейл.

Залози на живо

Залозите на живо често пъти се оказват добър избор в сравнение с премач залозите. Това е така, защото колкото и старателно да проучите дадена среща, нещата винаги могат да се обърнат в полза на противника.

И без това много от залагащите предпочитат да гледат геймплей на любимата си игра, то да се насладите на някой турнирен сблъсък може рязко да вдигне адреналина ви, тъй като отборите са много по-мотивирани, отолкото на тренировка например.

Бонус Оферти

Вече всеки уважаващ себе си букмейкър предлага бонуси. Електронните спортове се покриват от началният бонус за спорт и можете да го използвате, за да залагате на любимите си игри.

Началният бонус за спорт в Bwin например покрива на 100 процента първоначалният ви депозит и достига до сумата от 222лв.

Efbet бонус за спорт също се дава на всеки нов клиент, отново удвоява първоначалният ви депозит в сайта, но неговата стойност е 200лв.

Winbet по стойност се различава от другите, техният бонус дава до 100лв. на новите потребители, но за сметка на това той е в размер на 200% от направеният депозит.

Другите спортни бонуси можете да видите в специалната за целта категория „Бонуси“, където сме описали всички оферти, които букмейкърите предлагат.

Най-попуярните заглавия на които можете да залагате

В България залагането на електронни спортове не е толкова разпространено залагането на електронни спортове в сравнение с чуждестранните букмейкъри, но все пак последните няколко години фокусът се измести именно към тях. Родните букмейкъри предлагат всички най-попуярни заглавия, както и наблягат на турнирите, като вече можете да намерите освен най-големите такива, така и по-малки.

Ето и кои са някои от заглавията, които ще намерите в лицензираните букмейкъри представени тук:

  • CS:GO – съкратено от Counter Strike: Global Offensive е най-популярното заглавие от категория First Person Shooter (FPS) и е една от най-популярните игри в индустрията. Отборите са 2, терористи и контратерористи, като целта е едните да победят другите. Играта е много динамична, а от играчите се изисква добър синхрон и перфектна концентрация, а тръпката е несравнима. CS:GO ще намерите във всички букмейкъри предложени в нашия сайт.

  • League Of Legends – отново един от пионерите в съвременните електронни спортове. Няколкото световни първенства поставиха високо летвата и определено това беше причината да попаднат в полезрението на редица онлайн букмейкъри. Макар множество от електронние спортове да са съществували много преди LOL, определено Riot Games успяха чрез правилен похдод да си пробият път към върха. Залози на League of Legends можете да откриете в платформите на Winbet и Efbet.

  • Dota 2 – Отново игра, добре позната на всички фенове на гейминга. Dota от години е на върха, що се отнася до електронните спортове. Тя е една от най-доходоносните и популярни залглавия, като развитието не е спряло и за миг. Dota 2 може да се похвали и с най-доходоносните събития в света, тъй като турнирите често надминават 30 милиона долара в наградни фондове. Dota 2 можете да намерите във всеки букмейкър.

  • Starcraft II – Starcraft е най-известният представител на жанра Real Time Strategy.Макар да не се радва на толкова голяма популярност вече, то присъствието и все още е значително, пък и не можем да отречем, че заема главна роля в развитието на индустрията. Споменахме, че в момента не се радва на голяма попуярност, точно както и много от игрите в този жанр. Причината е, че RTS игрите са доста сложни за гледащите, тъй като на играчите често се налага да правят няколко неща едновременно. Starcraft се предлага ексклузивно в платформите на Winbet и Bwin.

  • FIFA – Не смятаме, че FIFA има нужда от обяснение. Само ще кажем, че FIFA се предлага ексклузивно в платформата на Efbet, където можете да я намерите в отделна за това секция. Изобилие от турнири и пазари, както и високи коефициенти са само част от нещата, които ще намерите, ако предпочетете българският букмейкър.

Разбира се, предлагат се и други спортове на които можете да залагате. Няма как да споменем всички, затова ще оставим на вас това. Вижте всички предложения от букмейкърите и преценете къде е най-доброто място за вас.

Заключение

Електронните спортове навлизат все повече на пазара и за нас е важно да ви представим максимално точна и полезна информация, която да ви помогне да направите най-добрият избор на букмейкър спрямо вашите нужди.