5 неща от които да се възползваме при залози на eSports

5 неща от които да се възползваме при залози на eSports
Оценете тази статия

Електронните спортове добиват все по-голяма популярност в света на хазарта. Динамичните събития, както и големият избор от пазари са само малка част от нещата, които потребителите намират за привлекателни. За да бъдем успешни при залозите обаче, не се изисква само да харесваме спорта на който залагаме, трябват ни и някои допълнителни неща, които да ни помогнат. В тази статия сме подбрали 4 неща, които могат да бъдат ваш незаменим помощник, ако искате да се развивате и да бъдете успешни в сферата на електронните спортове.

Статистика

Множество сайтове са специализирани в статистиката за електронните спортове. Там можете да намерите данни за отборни класирания, резултати от изминали турнири, ръководства, прогнози и други статистически данни.

Вземането предвид на такива данни ще ви позволи да разберете стила на отборите, минали представяния в турнири и преки сблъсъци между конкуренти. Ще можете да определите кои отбори се считат за аутсайдери и кои за фаворити, да проучите настоящата им форма и класиране. Това ще ви помогне да определите кои отбори имат най-добър шанс за победа, както и да анализирате коефициентите, за да се възползвате максимално от тях.

Да играете играта

В другите спортове, изброените от нас по-горе неща определят развоя на събитията. Там индивидуалните качества на играчите, както и актуалната форма и класиране биха били най-важни. В електронните спортове, макар това да е от значение, не е единственото, което трябва да съобразите.

Да знаете правилата на футбола например е едно, но за да разберете как работи една видео игра е нещо много по-комплексно. Тук не можем да се съобразим само с правилата, трябва да разбираме и различните режими на игра, уменията, които се изискват, да познаваме картата на която се играе, възможностите на всеки герой и др.

Най-лесният начин да постигнете това е, разбира се, да играете играта. Когато играете играта ще се запознаете със всичко необходимо за отрицателно време. Ще разберете какви умения се изискват в различните ситуации и как могат да  бъдат използвани различните функции в играта.

Мачове на живо

Излъчването на eSport на живо може да окаже съществено влияние върху вашите решения. Колкото и да сте запознати с актуалното представяне на отборите в мача, действията в електронните спортове се развиват за секунди и изненадите никога не са изключени.

При залагане на живо можете да видите нещата отблизо и да прецените има ли опасност нещата да се развият неблагоприятно за вас. Много от букмейкърите вече включиха в платформите си залози на живо на електронни спортове, което означава, че без проблем можете да се озовете в средата на екшъна.

Кеш аут

Кеш Аут-а ви позволява да извличате частични печалби от залог на електронен спорт, преди още да е приключил мача. Затвори залог можете да използвате, ако смятате, че срещата не се развива в посоката, която вие бихте искали и рискувате да загубите.

Cash Out функцията можете да намерите в много от събитията, които се предлагат, дори за по-малките турнири опцията е налична. Ако почуствате, че отборът на който сте поставили залога си е несигурен и има вероятност да загуби мача, можете да вземете предлаганата до момента сума, вместо да рискувате да загубите в последствие.

Използвайте Гейминг Общността

Както сигурно знаете, хората които играят видеоигри са страшно много. Това е чудесен начин да бъдете в крак с новостите, които се случват на професионалната сцена при електронните спортове. Има стотици блогове, форуми и други сайтове, където можете да се запознате с всички новости от света на електронните спортове, както и можете да получите ценни съвети за залагания от по-опитни играчи. Използването на познанията на други фенове електронните спортове е един от най-добрите начини да обогатите собствените си знания. 

Заключение

Тази статия покрива Топ 5 от нещата, които биха ви били от полза, когато залагате. Използвайки всички ресурси, които сме изброили може да ви помогне много с подготовката и да ви даде базата от знания, която ви е необходима, за да бъдете успешни.