Пълно ръководство за залози на виртуални спортове

Пълно ръководство за залози на виртуални спортове
Оценете тази статия

Виртуалните спортове представляват компютърни симулации на реални спортни събития. Действията и резултатите се управляват от компютър, а вашите залози разчитат почти изцяло на късмета. Все пак, добре е преди да заложите да се уверите, че познавате в детайли спорта, на който залагате, за да имате шанс да надхитрите букмейкъра.

Какво представляват виртуалните спортове

Виртуалните спортове както казахме са компютърно симулирани спортни срещи, които разчитат на генератор на виртуални числа, който да предопредели техният краен резултат. По този начин те са абсолютно непредсказуеми.

В общи линии виртуалните спортове са много по-динамични от останалите си събратя. Срещите, които ще наблюдавате всъщност отразяват опасни атаки, голови положение и т.н. Тоест няма да губите излишно време, една среща приключва в рамките на няколко минути.

Кои са най-популярните виртуални спортове

Множество спортни събития ви очакват, ако изберете залозите на виртуални спортове. Не само технологиите се развиват постоянно и все повече спортове получават свои виртуални еквиленти. Прави на избор от редица спортове можете да получите в букмейкъри като  bet 365 където виртуалната секция е изключително развита и съдържа цели 8 спорта. Най-популярните от тях ще видим сега:

  • Виртуален футбол – Няма как да минем без най-популярният в световен мащаб споррт. Виртуалният футбол е неизменна част от програмата на редица залагащи, тъй като събитията са много динамични и не изискват допълнителни познания. Пазарите за залози са много богати и обикновено включват залози на полувреме, краен резултат, хендикап и общо голове в мача. Разбира се вариации винаги са възможни.
  • Конни надбягвания – Виртуалните конни надбягвания плъзнаха като вирус, тъй като редица потребители обичат състезанията с коне, но много малко компании ги предлагат на живо. Затова повечето са доволни и симулираните действия, предложени от компютъра.  Най-често срещаните залози тук са трикаст, форкаст, победа и крайна позиция.
  • Виртуални състезания с хрътки – Освен конете, налице имате и състезания с хрътки. Тази дисциплина е също толкова интересна, колкото и състезанията с хрътки, затова не се изненадваме, че също се радва на голям потребителски интерес. Победител, форкаст и трикаст са опциите за залог, които ще намерим стандартно.
  • Виртуален тенис – Тенисът винаги е бил един от най-предпочитаните спортове и да го видим във виртуален вариант изобщо не е никаква изненада. Тук можете да изберете победител, сет, мач или гейм. Разбира се, пазарите не са много, но за сметка на това има букмейкъри, които са интегрирали повече.
  • Виртуален баскетбол -Виртуалният баскетбол е доста реалистичен, което го прави много предпочитан, особено през сезонните паузи. Тук имате широк набор от опции за залог, като например общи точки, победители, общо точки за отбор, дори хендикап.
  • Моторни Спортове – Множество букмейкъри имат най-различни виртуални моторни спортове, включени в програмата. Тук те могат да вариат от Наскар, до спийуей и дори формула 1.

Съвети и стратегии за залагане на виртуални спортове

Имате ли нужда от стратегия, за да печелите повече от виртуални спортове? Оказва се, че да имате едно наум е изключително полезно, особено когато става дума за виртуални спортове. Затова сме подбрали няколко съвета, които могат да ви свършат добра работа, когато залагате на виртуални спортове.

Избирайте внимателно

Определено мнозина от вас се водят в избора си на виртуален спорт от чиста доза пристрастия. Но ако искате да спечелите не е задължително да изберете своят любим спорт, а да предпочетете този, в който имате най-много шансове за успех. А тези спортове са с най-малко възможности за за залог.

Залагайте по-малки суми

Нека не забравяме, че виртуалните спортове са изцяло базирани на късмет, което пък от своя страна значи, че трябва да бъдем внимателни. Не е необходимо да залагаме големи суми, тъй като крайният резултат зависи изцяло от късмета. А именно той може да ни изиграе лоша шега.

Не преследвайте загуби

Това ще бъде най-голямата ви грешка. Ако по някаква причина късметът ви изневерява, оттеглете се преди да е станало прекалено късно. Дори да сте на загуба, по-добре да я ограничите, отколкото да се опитате да наваксате изгубеното и да се окажете с празни ръце.

Често задавани въпроси

Какво представляват виртуалните спортове?

Виртуалните спортове са основно видеоигри, предлагани от букмейкъри, имитиращи реални спортове. Това включва  мачове или събития, чиито резултати се генерират с помощта на компютърни алгоритми. Процесът на симулация гарантира, че победителите се избират без пристрастия и игрите могат да се играят по всяко време на деня.

Залагането на виртуални спортове законно ли е?

Виртуалните залагания са легален бизнес. Законни или незаконни са допълнително зависи от лицензирането на букмейкъра. Букитата или доставчиците във виртуалната индустрия за залагания се нуждаят от регулаторно одобрение, за да работят в юрисдикциите, предлагащи продукта.

Кои спортове се предлагат във виртуалните спортове?

Най-популярните спортове, които ще намерите във водещите сайтове за виртуални залагания, са футбол, конни надбягвания, тенис, баскетбол, спидуей, състезания с хрътки, колоездене и тротинг. За симулиране на тези спортове се използват сложни инструменти и софтуер. Букмейкърите се стараят да осигурят потапящо преживяване за играчите, които залагат на тези спортове.

Как да залагам на виртуални спортове?

Виртуалните спортни залози си приличат с  истинските спортни залози. Можете да залагате на печеливши отбори в събития като футболен мач или конни надбягвания въз основа на коефициентите или паричната линия. Други опции за залагане включват трикаст или форкаст в конни надбягвания или головете, които трябва да бъдат отбелязани във футболен мач.

Кои са най-добрите платформи за виртуални спортни залагания?

Повечето букмейкъри имат напълно функционални програми за виртуални залагания, а такива като Betfair, BetKing, Betja и Coral са известни с това, че предлагат най-доброто виртуално изживяване. Други препоръчани доставчици включват Bet365, William Hill, Paddy Power, BetVictor, Ladbrokes и Betfred.

Лазерните тагове ли са следващото „голямо нещо“ във виртуалната реалност?

Технологиите непрекъснато се развиват и доставчиците винаги се стремят да осигурят най-доброто игрово изживяване. В идеалния случай гледането и възпроизвеждането на VR не е много социално в сравнение с цялата концепция за лазерни тагове  и има вероятност това да бъде следващото голямо нещо.