Най-добрите съвети при залози на електронни спортове

Най-добрите съвети при залози на електронни спортове
Оценете тази статия

Залагането на електронни спортове, макар на пръв поглед да изглежда сложно, всъщност изобщо не е. Една от причините е толкова много хора да ги предпочитат. Обаче освен хората, които го приемат като забавление, има и доста такива, които виждат начин да изкарат малко пари. Точно затова сме подготвили тези 10 съвета, които ще ви помогнат и на вас да се доберете до печалба, докато се забавлявате.

Не разчитайте само на един сайт за залози

Никога не се доверявайте само на един сайт за залагания на електронни спортове, винаги възможностите трябва да бъдат няколко. Сравняването на коефициентите в няколко сайта за залози ще ви позволи да определите отборите, които са фаворити и тези, които се считат за аутсайдери. Също така можете да направите сравнение на предлаганите от различните букмейкъри пазари, така че, ако има пазар в който сте по-сигурен, да заложите там.

Има много сайтове, които предлагат залагания за електронни спортове в наши дни и не всички са с един и същи стандарт. Повечето от тях са поне „адекватни“, но има няколко, които не са добри и е по-добре да се избягват. Има и няколко, които се открояват пред нас като значително по-качествени от останалите, като този на bet365

Определете силните си страни

Много често ставаме свидетели на потребители, които правят залози безразборно, било то заради добри коефициенти или заради изявен фаворит в дадено събитие. И преди сме споменавали, че не всичко е толкова просто и понякога мача може да се обърне заради нещо, което бихме могли да предвидим при по-задълбочено проучване. Затова се придържайте само към спортовете, които са ви интересни и за които можете да получите достатъчно информация. Най-добрата стратегия е да бъдете максимално запознати с всички аспекти на дадено събитие, затова се фокусирайте главно към един спорт. След като добиете достатъчно знания за него, можете да преминете към следващия.

Погледнете отвъд големите турнири

Докато големите турнири, каквито са световните първенства предизвикват голям интерес, по-малките турнири често пъти предлагат по-добро съотношение между цена и качество. По-малките турнири е по-малко вероятно да бъдат толкова наситени откъм обрати, а развоят на събитията е по-предвидим, затова са и добра възможност да спечелите малко пари.

Следете резултатите си

Макар да изглежда очевидно, да следите собственото си представяне винаги е от ключово значение. Записване на вече поставвени залози, печеливши и губещи могат да ви помогнат да си изградите дългосрочна стратегия за залагане, както и да анализирате правилно проблемните звена.

Обърнете внимание и на рисковете

Няма съмнение, че всеки може да печели в дългосрочен план, но това е плод на много усилия и време. Залагането на електронни спортове не са лесен начин да забогатеете и трябва да бъдете подготвени и за евентуални загуби. Приемете, че всеки залог изисква доза риск, особено в началото, когато все още не сте напълно наясно с материята. С течение на времето ще се усъвършенствате и губещите залози ще намалят все повече, но никога не трябва да бъдете твърде самонадеяни.

Определете си строг бюджет

Както споменахме по-горе, всеки залог трябва да бъде приеман като риск, без значение колко сме убедени в крайния резултат. Загубата на пари не трябва да бъде проблем. Не трябва да изпитваме финансови затруднения във личен план в следствие на неуспешен залог. Затова е най-добре да си определим бюджет, който сме готови да загубим.

Този съвет е от особена важност не само при електронните спортове, а при всички форми на хазарт. Независомо от всичко, хазартът е вид забавление и финансовите загуби свързани с него не бива да засяга други аспекти от живота ни.

Индетифицирайте стойността на залозите

Способността да анализирате правилно стойността на пазара е аболютно задължителна за всеки, който иска да печели в дългосрочен план.

Често срещана грешка е да си мислим, че стойността означава коефициенти. Неведнъж се случва така, че коефициентите да не са съобразени с вероятността за успех на конкретната селекция, а именно това определя стойността на залога.

Запознайте се с отборите и играчите

В другите спортове да познавате отборите и индивидуалните качества на всеки играч е от голямо значение, когато става дума за определяне на стойност за залог. Колкото повече знаем, толкова по-правилни решения можем да взимаме. Много от професионалистите, които се занимават с електронни спортове са активни в социалните мрежи, редовно публикуват и видеа от тренировки.

Следенето на играчите може да ви подскаже за промяна в стила или стратегията и да ви даде насоки за представянето на следващия турнир.