Виртуални спортове в Palmsbet

Виртуални спортове в Palmsbet
Оценете тази статия

Популярността на виртуалните спортове неизменно нарастваше в последните години. Това се усети още по-ясно в периода, в който на практика не останаха реални мачове и състезания. Разрастването на обхвата на коронавируса отмени почти всички събития с малки изключения, което пък пренасочи любителите на прогнозите и хазартната тръпка към компътюрната реалност.

Платформата на PalmsBet отговаря до голяма степен на очакванията в това отношение. Виртуалните спортове в сайта на букмейкъра отговарят на най-важното условие – непрекъснато редуване на различни електронно генерирани събития, независимо за кой „спорт” става дума.

В раздела с виртуалните спортове на Palmsbet откриваме следните категории:

  • Футбол
  • Конни надбягвания
  • Гонки с кучета
  • Автомобилни състезания
  • Тенис на маса
  • Кено 

Прави впечатление отсъствието на две основни категории в сферата на компютърно генерираните събития на спортна тематика. Букмейкърът не предлага възможности за залози на виртуален баскетбол и виртуален тенис. А те са сред най-търсените варианти от любителите на този вид платени предвиждания поради това, че сами по себе си баскетболът и тенисът са сред водещите по популярност спортове. След футбола, който няма как да бъде пропуснат.

Виртуален футбол

В период, в който Премиър лийг, Ла Лига и Серия А са прекъснали активността за неопределено време, те все пак имат своите интернет еквиваленти в платформата на PalmsBet. Виртуалният футбол в платформата на букмейкъра присъства с 4 различни категории – можем да ги наречем и „първенства”.

Две от тях са разновидности на английската Висша лига. При едната се изиграва цял кръг наведнъж – може да се залага на на краен изход или на първо полувреме (1, Х, 2), на двоен шанс, на двузначни залози (под или над 2,5 гола, двата отбора да отбележат/да не отбележат), както и на комбо варианти между знак и резултатност. Възможно е да се играе на сингли, но и да се оформи колонка от няколко виртуални мача. А всеки кръг продължава точно 3 минути, в които е включено и времето за залагане преди старта – около една минута. След това започва новият кръг, като има „пряко предаване” на някоя от интересните срещи.

При втория вариант на английското първенство разликата е основно в това, че мачовете се провеждат един след друг, а не едновременно. Т.е. това дава възможност да се гледа всеки един двубой, а и залагане на сингъл излиза повече като опция. Вариантите отново са за резултат след края на мач и на полувреме, точен резултат, двоен шанс, голове (под/над 2,5), двата отбора да отбележат (да или не – ГГ/НГ). Отново може да се „нареди” и колонка, но трябва да се изчаква повече време, за да стане ясен успехът от акумулатора, тъй като времето за всеки виртуален мач е 3 минути.

Другите две футболни възможности в платформата на Palmsbet с виртуални спортове са насочени към испанското и италианското първенство. Принципът на действие е същият, както при втора разновидност на английската Висша лига – провежда се само един „мач” по едно и също време в период от 3 минути, една от които е оставена преди двубоя за поставяне на залози. В тези виртуални еквиваленти на Ла Лига и Серия А отново се залага на изход на мача или на полувремето, точен резултат, голове (под/над 2,5), дали двата отбора ще отбележат. Могат да се съставят и колонки от двубоите в рамките на един кръг.

Конни надбягвания

Тази категория е неизменна при спортните залози и при виртуалните спортове. Намираме я и в платформата на PalmsBet, при това в две разновидности. Разликата между тях е тънка, като общото и при двата вида конни надбягвания може да се правят прогнози на победител, на място сред първите двама или сред първите трима в класирането. Състезанията се редуват на всеки две минути – още една обща черта. Първият вид е класическо конно надбягване, в което виждаме и статистиката на електронните „състезатели” от предишните им 5 участия.

По-любопитна е втората разновидност, която се комбинира с някои елементи от рулетката. Залагащият прави избора си на номера на коня, който е червен или черен. Също така обаче може да залага на цвета на победителя (червен или черен), както и на това дали ще носи четен или нечетен номер, или пък малък (1-6) или голям (7-12) номер. За по-интересно има и 0 – ако я изберете и спечели, печелите, но в противен случай всичко друго губи.

Гонки с кучета

Принципът е сходен като този при конните надбягвания. Залага се на победител или на класиране сред първите две или три кучета. Във всяко състезание се включват по 8 виртуални участника. Състезанията се редуват на всеки две минути, като в част от този кратък период трябва да се направят и прогнозите.

Автомобилни състезания

Отново се залага по начин, идентичен с конните надбягвания и кучешките гонки. Правят се предвиждания за победител, за класиране на първите две или първите три места. Състезанията отново се провеждат на всеки две минути, като се правят залози в рамките на до 30 секунди преди всяко. Срещу всеки „състезател” може да се види освен коефициента също и статистиката за последните 5 старта.

Тенис на маса

В сайта на Palmsbet може и да няма виртуален тенис, но пък има виртуален тенис на маса. Като качество на изображението това може би е най-добрата игра в платформата. Принципът на залагане е достатъчно опростен. Основната прогноза е кой от двама „състезатели” ще спечели мача. Има и допълнителна опция да се направи предвиждане за играч А или играч В дали ще спечели, като запише 7 или повече точки. Уточняваме, че в тази версия всеки двубой се играе до 7 точки, но задължително с две точки разлика, така че може и да е необходимо да се реализират повече – там идват и по-високите коефициенти.

Вижте още – Ръководство за залози на виртуални спортове

Заключение

В заключение можем да кажем, че виртуалните спортове на Palmsbet като цяло предлагат интересни възможности за любителите на този вид залагания. Вариантите при футбола, конните надбягвания и тениса на маса предоставят достатъчно варианти за игра на почитателите на прогнозите. Липсата на виртуален баскетбол и виртуален тенис все пак не може да не се отчете като минус. Въпреки това цялостната оценка за Palmsbet  в това отношени е положителна.