Palms Bet Бонус Игра Безплатни Зарове на Късмета

Palms Bet Бонус Игра Безплатни Зарове на Късмета
Оценете тази статия

„Безплатни зарове на късмета“… Познато име за мнозина от нас. Любителите на онлайн хазарта бяха изключително доволни от първото издание на тази бонус игра на Palms bet. Но да се върнем към нея не е случайно, тъй като тя се завръща с пълна сила и всеки от нас може да опита късмета си отново!

Второто издание на Безплатни зарове на късмета ще се проведе от периода 06.09.2022 до 03.10.2022 година. Компанията е предвидила 100 000 лева награден фонд, който ще бъде разпределен в 3200 награди Всеки Ден до края на промоционалният период.

И не бързайте да се разочаровате – предметните награди не само, че още са тук, но дори са повече! Този път 5-ма от вас ще си тръгнат с Apple IPhone 13 Pro 128GB или неговата парична стойност.

Какви награди се предлагат от Palms Bet?

Както споменахме, 3200 потребители ще станат по-богати всеки ден. Стойността на ежедневните награди е почти 4000 лева, а за да се възползвате от тях, има едно условие.

Вие вече трябва да разполагате с акаунт в платформата, както и да нямате други активни оферти през този период. Ако отговаряте и на двете изисквания, ви пожелаваме успех в хвърлянето на заровете.

Да, именно по този начин ще бъдат определени наградите – чрез хвърляне на зарове. Уцелилите чифт ще спечелят, а другите ще трябва да опитат отново. В зависимост от стойността на този чифт, наградите варират, както следва:

  • За чифт 1-ци: 3080 награди по 20 безплатни врътки, активни на игри с 5 линии от CT Interactive
  • За чифт 2-ки: 50 награди по 50 безплатни завъртания, валидни за игри с 5 печеливши линии от CT Interactive
  • За чифт 3-ки: 15 Ваучери за Лоялната Програма (тяхната стойност варира спрямо нивото ви)
  • За чифт 4-ки: 60 награди по 5лв. под формата на бонус средства, изискващи еднократно превъртане, важаща за всички категории
  • За чифт 5-ци: 1 награда на стойност 50лв. под формата на бонус сума, с изискване за еднократно превъртане, валидна за всички секции
  • За чифт 6-ци: 1 награда на стойност 100лв., валидна за всички секции в сайта, с условие за еднократно превъртане

Предметните награди, предвидени от Palmsbet, а именно 5 броя iPhone 13 Pro ще бъдат раздадени в краят на бонус играта. Печелившите от тях ще получат съобщение от страна на Palms Bet и имат право да си изберат дали да се възползват от новият си смартфон или да го разменят за неговият паричен еквивалент – в случая 2000лв.

Финални думи

Изглежда първото издание на бонус играта е минало добре, щом от брандът пускат второ издание толкова скоро. Всъщност, не е трудно за вярване, че е било така, тъй като Palms bet раздаде много награди, а за играта ви трябваше само късмет.

Радваме се да видим, че повторното пускане е гарнирано със завишени параметри и награден фонд и очакваме хиляди доволни. Ако искате да сте един от тях – хвърлете заровете и пробвайте късмета си сега!