Palmsbet с нова безплатна игра с 15 000лв. награден фонд

Palmsbet с нова безплатна игра с 15 000лв. награден фонд
Оценете тази статия

Пореден ход в полза на любителите на спортните залози прави Palmsbet. Букмейкърската компания е приготвила нова бонус игра, която дава възможност на най-добрите от вас да спечелят част от наградният фонд в размер на 15 000лв.  

За да вземете участие в играта трябва да изпълните едно единствено условие – да сте регистрирани в платформата. През периода на промоцията вие ще имате възможност да направите прогноза на всеки един от предварително подбраните от букмейкъра 76 мача, сред които и най-жадуваните срещи от Европа.  Всеки ден ще имате на разположение 2 мача.

За да се счита вашата прогноза за правилна вие трябва да направите прогноза за точен резултат в рамките на редовните 90 минути от мача. При успех от ваша страна, вие ще спечелите 4-ри точки. Ако пък познаете единствено отборът победител, ще получите само една точка. Точките ще спомогнат за класирането ви – колкото повече познати мачове имате, толкова по-голям е шанса ви за награда.

Играта започва на 27-ми август и е с продължителност чак до 3-ти октомври. Дотогава имате възможност да се състезавате с останалите и да трупате точки за голямата награда.

Какви награди мога да спечеля?

Както споменахме и по-горе, общият награден фонд от промоцията е 15 000лв. Естествено, той ще бъде разпределен между няколко играчи, но все пак сумите които можете да получите за призовите места със сигурност са стимулиращи.

За първо място ще получите награда в размер от 2000лв. Сребърният медал ще ви донесе награда от 1000лв., а третото място гарантира 500. За 4-то и 5-то място ще получите по 200лв., а класиралите се от 6-то до 9-то вземат 100лв. По-малки са наградите за по-крайните места. За крайно класиране между 10 и 20-то място ще вземете 50лв., а още по назад наградите варират между 20 и 5лв. Ще вземете бонус дори ако се класирате на последната 1400 позиция.

ВАЖНО! Освен споменатите тук суми, всеки клиент на Палмсбет може да вземе и допълнителна награда – при познаване на точният резултат и в двата мача за деня, вие ще получите 5 лева бонус безплатен залог.

Какви са условията на промоцията?

Когато получите своята награда от играта, то вие сте задължени да покриете и някои условия, за да освободите сумата за използване. В случая с тази промоция се налага да превъртите сумата за залог общо 5 пъти, преди да можете да освободите средствата. Спортовете на които да изпълните разиграванията нямат значение, единственото важно е коефициентът на вашите селекции да бъде над 1.50. За описаните горе условия имате на разположение 30 дни от датата на получаването им.

Заключение

Европейските клубни турнири са в разгара си, а мизата за някои отбори е много висока. Възможностите като тази дават на нас – залагащите възможност да печелим, гледайки любимите си срещи и отбори. Първите мачове вече минаха и точките са присъдени, затова се включете и вие в надпреварата.