Електронни спортове в Palms bet

Електронни спортове в Palms bet
Оценете тази статия

Електронните спортове завладяха букмейкърските тиражи и наложиха осезаема промяна в хазартната индустрия. Турнирите се увеличават с бързи темпове, а наградните фондове достигнаха колосални суми. Това подбуди развлекателните брандове да адаптират залози на електронни спортове, включвайки най-популярните видеоигри.

Какво се крие в подраздел “Електронни спортове” на Palms bet

Българският оператор тепърва се насочва към eSports залозите, затова текущият тираж изглежда по-оскъден от този на конкурентни сайтове. Ще ги откриете в спортния сегмент, където е създаден специален отдел с актуалните състезания и директните съперничества.
Избирайки електронните спортове от лявата навигация, ще се открият eSports надпреварите, които се провеждат в момента или предстои да стартират през идната седмица. Видео игрите са подредени по азбучен ред, но можете да класифицирате състезанията и по начален час.

Palms bet се фокусира основно върху шутърите и стратегическите игри. Публикувани са залози за най-атрактивните турнири по CS:GO, Dota 2 и League of Legends. Макар и по-рядко, букмейкърът предоставя маркети за други блокбъстъри, включая Rocket League, World of Warcraft, FIFA и StarCraft.

Залози на League of Legends

Мултиплейър фентъзито на Riot Games се превърна в основоположник на съвременния eSport пазар. Играта проби на световната сцена преди декада, спечелвайки мултимилионна аудитория. Приливът на геймъри и зрители доведе до организирането на мащабни състезания, оказали се източник на интересни залози.

В сайта на Palms bet ще откриете регионални, континентални, световни турнири, които са под шапката на големите гейминг организации. Освен прогнозиране на краен изход – най-разпространеният маркет – можете да залагате на хендикап и общ брой карти.

CS:GO залози в Palms bet

Най-новият член в “семейството” на Counter-Strike – Global Offensive, зае ключово място в съвременната гейминг индустрия. Видеоиграта се радва на огромна аудитория в световен мащаб, а броят на родните про играчи се увеличава неимоверно.

Поради тази причина CS:GO попадна под прицела на Palms bet. Можете да залагате на стотици ежегодни ивенти, сред които отличаваме ESL Pro League, DreamHack Open, BLAST Premier Spring и други. Залозите обхващат най-важните показатели – изход и брой карти, но към част от събитията се появяват още точен резултат, първи кил и хендикап.

Dota 2

Dota 2 е друг хит сред електронните спортове. Макар първите мнения за играта да бяха разнопосочни, тя се превърна в блокбъстър, игран от милиони потребители всеки месец. Главната цел в MOBA видео играта е да се разруши противниковия лагер и да се опази собствения.

Турнирните битки се провеждат основно във формат 2 от 3, а сред най-именитите и високоплатени състезания са Dota 2 International, ESL One, Fall League и Spring League сезоните.

Залагащите на Dota 2 в Палмс бет получават минимално количество пазари. Към всички мачове е валидна опцията за краен победител, но към част от изложените събития присъстват алтернативни маркети като азиатски хендикап (-1.5/+1.5) и общо рундове (оувър/ъндър).

Повече за eSports в Palms bet

Със сигурност Palms bet не е най-подходящият букмейкър за залози на електронни спортове. Предложенията се ограничават до най-следените видеоигри и придружаващите ги турнири, а пазарите са твърде оскъдни и неподходящи за експерименти. Функцията “Cash Out” не е валидна за eSports селекциите, а ставките варират около средните за пазара.

Добрата новина е, че можете да комбинирате eSports залози със срещи от други дисциплини, използвайки права колонка или система. Също така букмейкърът разполага с раздел “На живо”, където са публикувани десетки събития в реално време, включително и от гейминга.

Ако сте решени на регистрация в Palms bet, за да залагате на електронни спортове, изискайте 100%-ов бонус за първи депозит до 200 лв. Получените кредити са достъпни за използване на eSports пазари, стига да отговарят на описаните условия за минимален коефициент.