Най-добрите 6 видео игри за залози

Най-добрите 6 видео игри за залози
Оценете тази статия

Залаганията на видеоигри са сравнително ново явление, което бързо се разраства. Въпреки това има много различни жанрове и понякога е трудно да се разбере кои е-спортове (състезания, използващи видео игри) имат най-добрите пазари за залагащите.

Както и да го погледнете, залаганията на видеоигри стават все по-популярни. Така че, за да помогнем на залагащите в търсенето на следващата им мания за електронни спортове, съставихме списък на топ шест видео игри, на които можете да залагате онлайн:

Heroes of the Storm

Heroes of the Storm често се пренебрегва, когато става дума за жанра MOBA, който е доминиран от League of Legends и Dota 2. Жанра все още има „Pro League“ със сезони в няколко различни региона, на които можете да заложите. Въпреки че Heroes of the Storm е засенчена от по-големите си братя и сестри, тази игра има много активна база играчи.

Starcraft II

Starcraft е може би един от върховете на хазарта с видео игри. Когато Wings of Liberty се появи през 2010 г., той се превърна в един от електронните спортове, на които да залагате. Въпреки че залаганията на видеоигри не бяха толкова популярни преди, когато играта беше в своя апогей, все още има голям избор, когато става дума за пазарите на Starcraft в най-добрите сайтове за залагания на електронни спортове.

Overwatch

Новото eSports заглавие на Blizzard – Overwatch превзе с гръм и трясък света на хазартните видеоигри. Той разполага със система- лига на четири етапа, а след това и плейоф, който предоставя на тези, които се интересуват от залагания на видеоигри, с много възможности да правят залози редовно.

Играта вероятно ще става все по-популярна, а количеството налични залози за всеки мач все по-големи. Е-спортната сцена на Overwatch може да бъде наистина добра инвестиция за бъдещето.

League of Legends

За някои може да е изненадващо, че най-големият eСпорт в света се оказва на третото място в този списък. Въпреки че е трета, League of Legends предлага постоянно действащи лиги по целия свят и можете да залагате на почти всяка от тях по всяко време.

Има голям пропуск в списъка между третото и четвъртото място, което е важно да се има предвид. Трите най-добри електронни спорта предлагат много различни опции за залагане на един и същи мач, които по-малките просто все още не предлагат. В League of Legends можете да използвате знанията си как действат отборите, за да залагате кой отбор ще вземе преднина, което наистина подобрява опита на играчите при залагане на видео игри.

Dota 2

Dota може да е по-малкият от двата гиганта MOBA или ARTS, както го наричат феновете на Dota2, но това не винаги е в зависимост с това колко голяма е бетинг общността. Бидейки игра на Valve, с валутата от скинове, залаганията винаги са били популярни в общността Dota2. League of Legends може би я е настигнала донякъде, но Dota2 все още заслужено държи вторто място.

Dota2 е с отворено-верижен формат с много по-малки турнири, също так и по-големи, както и The International. Почти винаги има на какво да заложите, и подобно на League of Legends, има много различни пазари.

Counter-Strike: Global Offensive

Безспорният номер едно в този списък е, разбира се, Counter-Strike. Тази игра е на сцената за електронни спортове вече 19 години и популярността ѝ продължава да расте. Броят на играчите бавно спадаше към края на 1.6 и пускането на Global Offtack в началото не беше прието с възторг. Именно пускането на „скинове“ в играта я направи популярна
.
Процентът на играчите, които също следят eSports сцената надвишава този на всеки друг еСпорт. Тъй като както eSport, така и „скиновете“ бяха неразделна част от играта, противоречивите „залагания на скинове“ се развиха като следствие.

Имаше много сайтове за залагания, фокусирани само върху CS: GO и наистина, залаганията направиха Counter-Strike това, което е днес. Сега обаче Valve постави много ограничения за залагане със скинове и бетинг общността се премести към по-традиционни и безопасни сайтове за залагания.

CS: GO също е кралят на отворено верижния формат. Всеки ден има залагания на десетки мачове, тъй като има значително по-голяма полупрофесионална сцена от всеки друг eSport наоколо – дори по-голям от League of Legends и Dota2 комбинирани. По-големите събития включват и залози като победа с кръгъл марджин, дали ще има убийство с граната или не, или колко убийства ще има в рунда с пистолетите. Може да кажем, че при залагане на Counter-Strike никога няма да ви липсват опции.

За щастие можете да залагате на всички тези спортове и още много в лицензиран за България букмейкър – Bwin