Безплатни кредити за залози в Bet365

Безплатни кредити за залози в Bet365
Оценете тази статия

За опитните играчи не е тайна, че Bet365 предлага някои от най-атрактивните оферти в онлайн залозите. Това се отнася и за безплатните кредити, които се предоставят на нови клиенти на компанията, а понякога и на регистрирани потребители с натрупан опит в системата на букмейкъра.

За да получите бонус, трябва да имате регистрация

Първото и задължително условие, за да можете да се възползвате от промоцията на Bet365 е да си създадете профил в онлайн платформата. Регистрацията се извършва бързо, като следва няколко задължителни стъпки. Трябва да посочите:

 • Трите си имена
 • Личен документ със съответния номер
 • ЕГН
 • Точен адрес
 • Телефон
 • Електронна поща

Използвайте само реални данни при създаване на профила. След като активирате профила си чрез линк, който получавате в посочения от вас e-mail, остава вече да кредитирате сметката си, за да започнете игра.

Направете начален депозит и той ще ви донесе кредити за залози

Минималната сума за депозит, независимо стартов или следващ, е 10 лв. (5 евро). Системата на Bet365 позволява да се внесат средства по следните начини:

 • Кредитна/Дебитна карта
 • Банков превод
 • Skrill/Skrill 1-Tap
 • Neteller 
 • PaysafeCard
 • Чекове

При повечето от посочените методи транзакцията ще бъде моментално отразено във вашия баланс. Налага се да изчакате повече при банковия превод. Когато системата на Bet365 отчете първия депозит, на тази база получавате и стартовия бонус.

Какво представлява Оферта Нова сметка?

Промоцията за нови клиенти се различана съществено от това, което предлагат другите популярни букмейкъри при регистрация на акаунт и стартов депозит. Най-важното, което отличава офертата на Bet365, е това, че в нея няма условие за превъртане. Също както и при други платформи за онлайн залози Оферта Нова сметка предоставя на потребителите, току-що създали си профил, сума за безплатни залози, която може да се използва само за игра, но не и за изтегляне. Усвояването на парите става факт при изпълнение на определени условия, а при Bet365 тези условия са значително по-постижими от играчите.

След като депозирате първата си вноска в системата на bet365 и изберете той да бъде използван за игри в секция Спорт (в профила си имате два отделни „портфейла” за Спорт и за Казино), ще получите същата сума и като бонус. Тъй като депозитът не може да бъде по-малък от 10 лв., то ще ви бъдат начислени и поне 10 лв. под формата на безплатни кредити за залози. Таванът на бонуса, който се предоставя на нови клиенти за Спорт, е 100 лв. Т.е. ако депозирате 200 лв., Оферта Нова сметка ще предвиди за вас 100 лв., а не 200. При всяка първа вноска до 100 лв. получавате 100-процентова добавка.

Безплатните кредити за залози обаче няма да бъдат веднага начислени към вашата сметка. Вие сами трябва да изискате този бонус от Bet365, тъй като той не се начислява автоматично. Имате срок до 30 дни след първата вноска да поискате своите кредити за залози. Стъпките за усвояването му са следните: 

 • Бонусът по Оферта нова сметка няма да е достъпен преди да изиграете пълната сума от първоначалния си депозит. Ако стартовата ви вноска е 20 лв. то сметката ви ще бъде кредитирана с още 20 лв., когато направите квалифициращи залози на същата сума в системата на Bet365.
 • След като сте направили залози на стойността на стартовия депозит (в примера – 20 лв.), независимо дали сте ги загубили напълно или сте имали и печеливши прогнози, към сметката ви ще бъдат начислени и безплатни кредити за залози. Ще видите, че те няма да са достъпни за усвояване, тъй като няма да бъдат начислени към Изтегляемия баланс. 
 • Когато кредитите за залози по оферта Нова сметка бъдат добавени към вашия баланс, вече можете да започнете да ги използвате. При всеки следващ залог можете да избирате дали да използвате средства от Изтегляемия баланс или от Кредити за залози.
 • Ако реализирате успешни предвиждания, използвайки кредитите за залози, тогава печалбата се прехвърля към Изтегляемия баланс. 

Няма условия за превъртане 

Това е основното предимство на офертата за Нова сметка в Bet365 пред другите подобни предложения на пазара. Ако направите успешна прогноза, използвайки Кредити за залози, то чистата печалба постъпва директно в Изтегляемия баланс. Букмейкърът не поставя изискване за разиграване на депозита плюс бонуса.

Трябва да се уточни, че при използване на сума от безплатните кредити тя не се връща обратно в баланса, независимо дали печелите или губите. При успех в предвиждането към баланса ви ще се добави само чистата печалба.

Пример:

Набелязвате си селекция с коефициент 2.20 и използвате 5 лв. от Кредити за залози, за да направите своята прогноза. Тя се оказва успешна, но това не означава, че по сметката ви ще постъпят 11 лв. (2.20 по 5), както при стандартните залози. Към Изтегляемия баланс ще бъдат добавени само 6 лв. чиста печалба, докато тези 5 лв., с които сте играли, вече са употребени и не подлежат на възстановяване.

Началният бонус на Bet365 за Спорт трябва да се използва до 30 дни след начисляването му. Когато този срок изтече, всички неизползвани средства от тази оферта се губят. Залози с Кредити за залози се признават само при коефицеинти над 1.20 (1/5) за сингъл или множествен залог.

Нашата оценка за този бонус

Няма как да не отбележим, че стартовият бонус на Bet365 за спорт дава по-добра възможност на клиентите да усвочт реална печалба в сравнение с други подобни предложения на пазара. Има букмейкъри, при които началната оферта е за много по-голяма сума, но условията за превъртане правят офертата доста трудна за усвояване в реални пари. При Bet365 Оферта Нова сметка потребителят наистина има възможност да извлече изгода при успешна игра, тъй като игра с Кредити за залози носи реални печалби, които могат да бъдат изтеглени от потребителя.