Как да играя покер в bet365 – Правила и Стратегии

Как да играя покер в bet365 – Правила и Стратегии
Оценете тази статия

 Независимо дали сте пълен аматьор или опитен покер играч, bet365 poker е отлично място за големи печалби и една от най- популярните платформи за игра с карти в света.

 

Bet365 покер е лесен за сваляне и изключително функционален, позволява да играете във всеки един момент срещу хиляди други активни играчи, както и да вземете допълнителни bonus от bet365 и награди, благодарение на депозитния бонус лоялност от bet365 в размер на €100 и т.нар. Клуб Лоялност , който ще възнагради активните играчи с множество специални награди и възможности. Вижте всички активни бонуси от bet365.

 

 *В сила са условията на букмейкърa!

 

За да започнете да играете и печелите, трябва да изпълните няколко стъпки:

 

Стъпка 1 – Сваляне на покер клиента

За да се възползвате от услугите на Bet365 Покер, трябва да влезете в уебсайта на букито и да отидете в секция “Покер“ от основното меню.

 

В тази страница, кликнете на жълтата иконка “Изтегли“.

Стъпка 2 – Инсталиране

Ще се покаже диалогов прозорец за изтегляне и инсталиране, в който просто трябва да натиснете “Run“ и да изпълнявате последващите инструкции, които ще се появяват в прозореца.

 

Ако имате някакъв проблем и се нуждаете от помощ, можете да се свържете с отдела за поддръжка на клиенти на Bet365 от следната уебстраница: http://help.bet365.com/bg/contact. В тази страница са показани телефонният номер и имейл адресът за български клиенти, както и връзка с услугата за чат на живо.

След инсталиране ще ви се отвори прозорчето с общите условия и преди да ги приемете ви съветваме да ги прочетете внимателно.

Стъпка 3 – Създаване на акаунт

След като Bet365 покер приложението бъде инсталирано успешно, (можете да го инсталирате и на телефона чрез bet365 mobile app) софтуерът на покер залата ще се отвори автоматично на екрана, като първо ще изиска от вас да се логнете в профила си или да създадете нов такъв. Ако сте си правили регистрация в сайта, за да използвате някоя от другите възможности на Bet365 – спортни залози или казино – можете да използвате същия акаунт и за покер игрите. В случай, че никога до сега не сте притежавали Bet365 сметка, можете да си отворите такава като кликнете върху “Регистрация“. Стъпките, които трябва да изпълните по време на регистрацията ви са лесни, кратки и няма да отнемат повече от няколко минути да бъдат изпълнени.Стъпка 4 – Игра!

Когато сте се логнали и вече се намирате в покер залата, започването на игра е направено по най-лесния и праволинеен начин. Началната страница на приложението представлява лобито на покер залата, откъдето можете да получите достъп до игри и турнири по ваш избор, като същевременно следите баланса и цялата останала информация по вашата сметка, включително и докъде сте стигнали в покачването на нивата в Клуб Лоялност.

 

Можете да участвате или само да гледате играта на всяка една покер маса. Задръжте курсора на мишката над избраната от вас маса и ще ви бъде дадена възможност да играете или да наблюдавате.

 

Когато изберете игра, приложението ще ви отведе към компютърно-визуализирана маса, на която ясно се вижда статутът и балансът на всеки играч. Като нов играч, можете да отидете в “Моят Акаунт“ и да си създадете аватар и да персонализирате настройките на показването на масите. От същия раздел имате възожност и проверявате на какви бонуси имате право към момента.

 

Общи Правила

В Тексас Холд Ем игрите на Bet365 важат официалните правила на този покер формат, с които можете да се запознаете от хиляди източници в интернет, включително и от сайта на Bеt365 от раздел “Покер игри“.

За да не се превърнете в открита мишена за останалите играчи, трябва да сте добре запознати с правилата на формата, преди да започнете да играете.

 

Правила за онлайн играта в Bet365:

Загуба на връзка

Когато играете в Bet365 и интернет връзката ви прекъсне, няма да загубите автоматично ръката. При прекъсване на връзката се активира т.нар. “Времева Банка“. Тя започва от 20 секунди, а за всеки 50 изиграни ръце получавате по още 10 секунди към нея и така до максимум 90 секунди.

 

Различни валути

Официалната валута за играта в Bet365 е еврото. Ако вашата сметка използва българския лев, системата на покер залата ви позволява бързо да правите валутен обмен. Докато при други покер зали за това се начислява комисионна, в Bet365 услугата е безплатна.

 

Прехвърляне на чипове

Имайте предвид, че залата забранява на играчите да прехвърлят средства помежду си чрез нарочна загуба на ръце – например, ако искате да прехвърлите 10 лв. в сметката на ваш приятел, нямате право целенасочено да загубите от него ръка на тази стойност. Компанията следи за такива случаи и може да блокира сметката ви, така че по-добре не си и помисляйте да го правите.

 

Договорки

Нямате право  да играете “в комбина“ с някого на една маса с цел взаимна изгода. Това, отново, може да доведе до блокиране на сметката ви.

 

Време за игра

С цел по-динамична игра, от Bet365 са въвели ограничение от 20 секунди за взимане на решение. Това не важи единствено при прекъсване на връзката, за което споменахме по-горе.

 

Правила и стратегии за останалите покер варианти в Bet365

Освен традиционния и най-популярен в световен мащаб покер формат Тексас Холд Ем, Bet365 предлага на клиентите си и няколко други вида игри, на чиито правила ще обърнем внимание в следващите редове:

 

Six Plus Hold’em Правила

Six Plus Hold’em е разновидност на Тексас Холд Ем, която следва същите правила, но с разликата, че вместо с обикновеното тесте от 52 карти се играе с тесте от 36 карти. За тази цел са премахнати картите 2, 3, 4 и 5. По този начин, най-слабата карта карта в Six Plus Hold’em е 6. Най-силната си остава асото (А).

Единствената друга разлика е разместване на силата на ръцете, както следва:

 •  1. Роял Флъш
 •  2. Стрейт Флъш
 •  3. Каре
 •  4. Флъш
 •  5. Фул Хаус
 •  6. Сет
 •  7. Стрейт
 •  8. Два чифта
 •  9. Един чифт
 •  10. Висока карта

Базови стратегии за Six Plus Hold’em

 • Не играйте твърде агресивно с топ чифт – С намаляването на броя на картите в тестето се увеличава и шансът противника ви да е ударил силна ръка, така че топ чифтът няма същата стойност в Six Plus Hold’em, каквато е в стандартната Тексас Холд Ем игра. Ако един или повече от противниците ви видят флопа, то има добър шанс вашият топ чифт да бъде победен.
 • Бъдете по-агресивни със силна дроу ръка – При пълното тесте от карти в Тексас Холд Ем варианта, вашите дроу ръце /draw/ (дроу ръка означава ръка, която е на една или две карти от оформянето на флъш или стрейт) са аутсайдери срещу вече направен чифт или два чифта. Това не е така при Six Plus Hold’em, където вероятността да бъде завършена дроу ръка е доста по-голяма.
 • Възможните начални ръце в Six Plus Hold’em са по-малко от половината от тези при Тексас Холд Ем – Макар да се премахват само 16 карти от тестето, то възможните комбинации за двете скрити карти спадат драматично от 1 326 на 630. И това са все ръце с по-голяма стойност, така че внимавайте да не допуснете грешката да започнете да играете прекалено “лууз“. Ако в традиционната игра чифт от покет осмици е силна ръка, то същото не важи за Six Plus Hold’em.
 • Повишена стойност на флъшовете и сетовете Играчите, свикнали с Тексас Холд Ем варианта, често забравят, че в Six Plus Hold’em флъша и сета са с едно място по-нагоре в класацията на силата на ръцете, изпреварвайки съответно фул хаус и стрейт, и правят груби грешки в следствие на това.

 

Speed Poker Правила

Speed Poker е иновативно въведение на Bet365, което ви позволява да играете много повече ръце за един и същ период от време. Докато в традиционните игри трябва да изчакате края на ръката, след като се откажете от вашите карти, то в Speed Poker веднага след отказването ви бивате прехвърлени на друга маса, където започвате нова ръка. Този покер формат е харесван много от аматьорите, но по-опитните играчи изтъкват основния му недостатък – всяка нова ръка се играе срещу различни противници и няма как да се проследят модели в тяхната игра. От друга страна, по този начин и противниците ви няма как да проследят модели във вашата игра.

 

Базови стратегии за Speed Poker

 • Избягвайте играта на много маси – Макар Bet365 покер софтуера да ви позволява да играете на до 16 маси едновременно, това не е добра идея за Speed покер варианта. В тази игра действието е достатъчно динамично дори и на само една маса, така че играта на много маси няма да ви позволи да абсорбирате информацията за всяка една ръка и следователно ще ви попречи да правите печеливши ходове. Speed покерът е измислен точно, за да не се налага играта на много маси.
 • Позицията на масата е по-важна – Тъй като всяка ръка се играе срещу нови противници и нямате никаква информация за тях, позицията на масата става по-важна и трябва да се използва мъдро.
 • Следвайте базовите покер стратегии в по-голямата част от времето – В Speed покера няма за кога да изграждате образ пред противниците си и да се опитвате да ги залъгвате по какъвто и да е начин, тъй като в следващата ръка няма да се изправите отново срещу тях. Просто следвайте базовите покер стратегии спрямо ситуацията.

 

Twister Правила

Twister игрите представляват турнири на една маса с трима участници, в които победителят взима целия награден фонд. Twister турнирите са специфични с това, че размерът на наградния фонд не е константно равен на платените входни такси, а се определя на случаен принцип и може да достигне до 1 000 пъти размера на вашия бай-ин (входна такса)!

 

Базови стратегии за Bet365 Twister покер 

 • Играйте по-широк обхват от ръце – Срещу само двама противници, дори и малък чифт е отлична ръка, просто защото срещу по-малко противници е по-малко вероятно някой от другите играчи да има по-добра ръка от вашата.
 • Трябва да сте агресивни; доминирайте на масата – Страхотна тактика за Twister Poker е да играете с контролирана агресия. Трябва да искате другите играчи на масата винаги да имат чувството, че имате по-силна ръка от тяхната, дори и това да не е така.
 • Не “преигравайте“ със силните си ръце – Ще има случаи, когато ще направите страхотна ръка и тя ще ви изкуши да влезете с всичките си чипове в пота, надявайки се някой да ви плати. Ако направите това, повечето Twister играчи ще фолднат моментално, освен ако самите те нямат много силна ръка. Така че, ако ударите топ чифт и другите двама играчи са пасували преди вас, не правете грешката да влизате ол-ин. По-добра стратегия е да направите малък залог и да излъжете противниците си, че имат по-добра ръка от вашата и те от своя страна да започнат да залагат по смело.
 • Защитавайте блайндовете си и особено големия блайнд – При сравнително малките стакове, с които започват Twister игрите, малкият и големият блайнд придобиват особено голямо значение. “Кражбата на блайндове“ е често срещана стратегия за доминиране на масата, така че ако играч се опитва да открадне пота с рейз, не се страхувайте да му плащате по-често, отколкото бихте го направили в обикновена игра.

 

Хазартът e забранен за лица под 18 години!