CT Interactive е първият провайдър в България, предлагащ анимирани слот икони

CT Interactive е първият провайдър в България, предлагащ анимирани слот икони
5/5 - (1 vote)

CT Interactive е компания, отдавна доказала се като водеща сред доставчиците на онлайн казино софтуер. Фирмата постоянно предлага иновативни решения за операторите и за техните клиенти. Последната новост са анимираните слот икони, с които игрите на доставчика стават още по-атрактивни.

Българските играчи могат да открият едни от най-добрите предложения на CT Interactive в партньорския им сайт – ЕФБЕТ. Разнообразието от заглавия, завладяващите графики, звукови решения и разнообразни функционалност привличат още повече потребители – да не забравяме и CT Interactive Jackpot, с който са свързани всички игри. Нека обърнем повече внимание на Lucky Clover и 40 Treasures, които са позиционирани на водещи места в сайта на Ефбет.

Lucky Clover

Lucky Clover е високо волатилна онлайн слот игра с 5 печеливши линии. Процентът на възвръщаемост от 95,89% я прави перфектна за ниско рисковите играчи. Барабаните са 5х3, символите са 11, включително 2 скатера и 1 жокер. Златната камбанка ще удвои печалбите ви, а златната монета и златната подкова ще умножат по 100 пъти залога ви за пет символа.

Щастливата седмица ви дава 3000 х вашия залог за пет символа в линия – определено това е един от най-желаните символи. Скатер символите са два – банани и златна звезда. Само на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан ще откриете и жокера – четирилистната детелина.

Възможност за страхотни печалби дава и свързаният CT Interactive Jackpot.

40 Treasures

40 Treasures e слот игра – микс от класическите плодови ротативки, а темата е свързана с търсене на съкровища. Играта е подходяща за онези, които искат да се насладят на по дълга игра дори и с ограничен бюджет. Слотът има 40 печеливши линии, разполага и с жокер и скатер символи – цар с  корона и ковчеже, които могат да се появят на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан. Основните символи са плодови – лимони, череши, сливи, портокал, ябълка и диня. Пълен екран с кралски корони ще  донесат и кралски мини джакпот от 1000 пъти по залога.

Играта има приятен интерфейс, играе се лесно, а свързаният CT Interactive Jackpot дава възможност за уникални печалби.

Lucky Clover и 40 treasures са достъпни в сайта на Ефбет