Клуб Лоялност на Bet365 Poker – ревю и награди

Клуб Лоялност на Bet365 Poker – ревю и награди
Оценете тази статия

През годините, ВИП програмата за лоялни клиенти на Bet365 Poker претърпя няколко промени в правилата си. От 1 август 2017 г. ВИП програмата на Bet365 Poker вече не съществува и на нейно място бе създаден т.нар. Клуб лоялност“.

 

Това означава край на Точките за лоялност и ВИП наградите. На тяхно място, английският хазартен оператор стартира една от най-гъвкавите, обширни и потенциално доходоносни системи за възнаграждаване на лоялните клиенти на онлайн покер пазара. Основната цел на Клуб Лоялност е да гарантира, че всички клиенти на Bet365 Poker имат равен шанс лоялността им към сайта да бъде възнаградена.

 

Какво представлява новият Клуб Лоялност на Bet365 Poker?

Най-просто казано, Клуб Лоялност е начинът, по който Bet365 Poker ще възнагради своите клиенти за тяхната лоялност, като им предлага награди и специални оферти. Размерът и видът на възнагражденията зависят от две основни неща:

  • Текущото Ниво на Лоялност, което клиентът е постигнал чрез своята игра в Bet365 Poker за текущия период.
  • Колко Монети Bet365 е спечелил клиентът в текущия период.

Наградите могат да бъдат заявения от новия раздел “Магазин“, откъдето можете да замените вашите Монети Bet365 за различни награди.

Всички нови играчи в Bet365 Poker автоматично получават място в Клуб Лоялност още при регистрацията в bet365. Новите играчи стартират първоначално от най-ниското ниво в клуба – Бронз докато най-активните от тях ще достигнат най-високото ниво – Диамант.

 

Статус Точки

За да спечелите Монети от Bet365 casino първо трябва да натрупате Статус точки – бонус лоялност от bet365.

*В сила са условията на букмейкърa!

Статус точки събирате  от всяка своя игра с реални пари в покер залата. Те са заместител на Точките за Лоялност от старата ВИП програма и работят по подобен начин.

Независимо дали играете на кеш масите, Sit and Go игрите или в някой от турнирите, вие получавате Статус Точки на база на това, колко рейк сте донесли на залата (в случая на масите с кеш игри) или колко сте платили за входни такси (в случая на турнирите и сит ен гоу игрите).

За всеки €1 в рейк или входна такса ще получите 10 Статус Точки.

Тези точки ще ви позволят да се изкачите на по-високо Ниво Лоялност.

 

Нива Лоялност

Има пет Нива Лоялност и всеки нов клиент на Bet365 Poker започва от най-ниското ниво.

Петте Нива Лоялност и точките, които трябва да натрупате, за да преминете към следващото ниво, са:

  • Бронз – Новите играчи започват от тук
  • Сребро – 30 Статус Точки за един календарен месец
  • Злато – 200 Статус Точки за един календарен месец
  • Платина – 800 Статус Точки за един календарен месец
  • Диамант – 15 000 Статус Точки за календарно тримесечие

Текущото си Ниво Лоялност и натрупаните Статус Точки можете да следите от раздел “Лоялност“ в покер клиента.

При достигане на ниво Сребро, Злато или Платина, вие ще запазите съответното ниво до края на календарния месец, както и през следващия, дори и да не спечелите нито една Статус Точка за този период. Ниво Диамант се запазва още по-дълго време – за настоящото тримесечие, както и за следващото тримесечие. Ниво Бронз не може да се загуби – всеки клиент на залата го има по право, дори и без да изиграе нито една ръка.

Ако успеете да достигнете до ниво Диамант, ще получите моментално 2 500 Монети Bet365.

Награди

Привилегиите, които предоставя всяко едно Ниво Лоялност са:

Както виждате, можете да печелите допълнителни пари като участвате в новите Турнири Лоялност в сайта. Колкото по-високо е Нивото на Лоялност, в толкова повече турнири можете да участвате, а и за по-високите нива е предвиден по-внушителен награден фонд.

Всеки ден от 21:00ч. българско време се провеждат €100 Турнири Клуб Лоялност – Бронз, в които могат да участват всички играчи, а всяка събота от 21:30ч. има и €500 Турнири Клуб Лоялност – Сребро, в които право на участие имат само тези клиенти, които са достигнали Ниво Лоялност Сребро. Тези с Ниво Злато и нагоре имат още и привилегията да участват в месечния €5,000 Турнир Клуб Лоялност – Мега, който се провежда от 22:00ч. в последната събота на всеки месец.

 

Монети Bet365 и други награди могат да се печелят и от изпълнението на Мисии Лоялност.

Спечелените Монети Bet365 може да обмените за различни награди в секцията “Магазин“. Колкото по-високо Ниво Лоялност притежавате, толкова по-голям избор ще имате в магазина. Играчите с ниво Платина и Диамант могат да разменят монетите си директно за истински пари.

Вижте още bet365 активни бонуси за 2024 .

Хазартът e забранен за лица под 18 години!