Palms Bet Бонус до 220 лв. Безплатен Залог тази седмица

Palms Bet Бонус до 220 лв. Безплатен Залог тази седмица
Оценете тази статия

Ако сте от играчите, които разчитат на бонуси от букмейкърите, със сигурност Palms Bet е попаднал в полезрението Ви. Новият бонус Мега Дерби набира все повече популярност, като според статистиката на букмейкъра миналата седмица бонусът, базиран на безплатен залог е бил много популярен сред играчите на букмейкъра. Тогава срещата, която беше избрана за този бонус беше мега сблъсъкът между Барселона и Реал Мадрид. Играчите имаха право на до 100 лв. безплатен залог на Ел Класико. Както знаете сблъсъкът беше наситен от голове и събития и отговаряше на зрелището, което всички очакваха. Тази седмица екипът на Palms Bet спортни залози е избрал не по-малко интересен двубой – Арсенал-Ливърпул.

Palms Bet Бонус Мега Дерби

За да се класирате за този бонус Вие трябва да изпълните определени условия. Условно казано, трябва да сте направили залог преди началото на мача Арсенал-Ливърпул, събота, 3 ноември, 19:30 часа българско време. А ето и пълните условия на Palms Bet Мега Дерби:

  • На първо място трябва да имате регистрация в Palms Bet. Само клиентите на букмейкъра ще получат имейл/съобщение, че имат право на този бонус.
  • Трябва да направите залог преди началото на срещата (събота, 3 ноември, 19:30 часа), а коефициентът на заложения мач (общият коефициент от мачове) да не бъде по-малък от 1,50.
  • Получавате бонус 25% от квалифициращия залог. Максималната стойност на този бонус е 100 лв., а минималната – 1лв.
  • Нямате право да затваряте квалифициращия залог. В случай, че го затворите ще изгубите бонуса си.
  • Нямате право да затваряте и безплатния си залог, щом веднъж сте го поставили. Това е златно правило за безплатните залози.

Инструкции за този бонус на Palms Bet

Изискванията за класиране за безплатния залог на Palms bet не са високи. Трябва да имат правилен подход. Разбира се, 25% от залог не е голяма цифра, но все пак е едно доста добро предложение. Тази оферта е с лимит до 100 лв. безплатен залог, което фактически означава, че за да искате да получите цялата максимална сума Вие трябва да сте заложили 400 лв. преди началото на срещата. Не всеки би направил такъв залог, но когато пласирате по-малък залог той също се зачита и Вие ще получите бонус средства.

Palms Bet Bonus Mega Derbi

Например ако сте избрали няколко мача и все пак ще им заложите, то този залог ще бъде квалифициращ и ще имате право на средства под формата на безплатен залог за дербито Арсенал-Ливърпул. Иначе казано – никой не е казал, че трябва да заложите голяма сума, за да се класирате за този бонус, напротив – залогайте по Вашите критерии и разбирания и пак ще получите право на безплатен залог.

Особености на Palms Bet безплатен залог

 Този бонус се дава под формата на безплатен залог. А именно тези 25% от квалифициращ залог са безплатен залог, който за заложите на определения мач Арсенал-Ливърпул. Когато залагате безплатен залог в случай на печалба вие получавате само нетната печалба (стойността на безплатния залог се изважда от общата печалба).

 

Например: Когато заложите безплатния си залог от 50 лв. на коефициент 3,00 вие ще спечелите само нетната печалба от този залог в размер на 100 лв. (50 лв. х 3,00 = 150 лв., 150 лв. – 50 лв. = 100 лв.), защото от общата печалба изваждате безплатния залог.

 

Нашият съвет е винаги, когато имате право на безплатен залог да потърсите малко по-висок коефициент, защото ако коефициентът, който сте избрали е под 2,00 тогава нетната ви печалба ще бъде твърде малка. Но, разбира се, всичко е въпрос на преценка и избор.