Palms Bet Бонус Мега Дерби

Palms Bet Бонус Мега Дерби
Оценете тази статия

Поредният нов бонус за клиентите на Palms Bet е вече факт. Palms Bet Бонус „Мега Дерби“ е седмичен бонус, а както можете да разберете по името му, ще обхваща някое дерби от големите първенства на Европа, на което вие ще получавате солиден безплатен залог.

Новият бонус на Palms Bet

Целенасочената политика на най-новия български букмейкър включва постоянно въвеждане на нови промоции за играчите на компанията. Имплементирайки най-добрите похвати и бонуси на своите конкуренти сайтът за онлайн залози игражда образа на сериозен букмейкър, което се вижда от гъвкавостта на наличните Palms Bet бонуси. Подобен похват използват и други букмейкъри на българския пазар, защото Bet365 бонус за отделна среща съществува отдавна. С тази разлика, че размерът на безплатния залог, който британския букмейкър предлага е до 20 лв., а вече „Мега Дерби“ бонусът на Palms Bet вдига тази летва.

Условия на Palms Bet Бонус Мега Дерби

За да получите новия бонус на Palms Bet вие трябва да сте получили имейл или писмо в профила си, че сте класиран за тази оферта. Това не е нещо, което се дава само на най-лоялните клиенти, а на тези, които имат активна сметка и регулярно играят от акаунта си. Ето и конкретните условия на бонуса:

  • Да направите единичен залог преди началото на дадената среща на коефициент не по-малък от 1,50.
  • В зависимост от конкретния бонус 50% или 100% от предварително заложената от вас сума ще се върнат при вас под формата на Безплатен залог, който може да използвате на промоционалния дерби мач
  • Сумата на Безплатен залог може да бъде до 50 лв., 100 лв., 150 лв. или 200 лв. Всяка промоция има своите отделни параметри, които ще научи от получения имейл
  • Само залози, които са Печеливши или Губещи ще се считат за квалифициращи за тази промоция (отменени залози няма да се зачитат за бонуса)
  • Залози, които са били затворени няма да се класират за офертата
  •  За да се класирате за този бонус вие трябва да заложите на спортно събитие (без значение дали на „сингъл“ или множествен залог) по ваше усмотрение. Palms Bet не ви ограничава в избора ви, единственото условие е коефициентът да не бъде под 1,50.

Какво става, ако съм поставил няколко залога? Кой от тях ще се зачита за промоцията?

Добрата новина тук е, че Palms Bet ще зачете за бонуса най-големия залог, който сте поставили и отговаря на споменатите изискванията на Бонус Мега Дерби. Например, ако сте поставили три залога от по 20 лв, 40лв. и 50 лв., то вие се класирате за офертата със сумата от 50 лв. и така вие ще получите безплатен залог, който ще се изчислява на тази база.

Palms Bet безплатен залог

Бонусът, който получавате е под формата на безплатен залог. Това означава, че когато заложите безплатния си залог и спечелите, вие ще получите само нетната печалба, а стойността на безплатния залог ще бъде извадена от общата сума.

Например: Когато заложите безплатния си залог от 50 лв. на коефициент 3,00 вие ще спечелите само нетната печалба от този залог в размер на 100 лв. (50 лв. х 3,00 = 150 лв., 150 лв. – 50 лв. = 100 лв.), защото от общата печалба изваждате безплатния залог.

Заключение

Чрез безплатния си бонус за ТОП дерби, Palms Bet потвърждава реномето си на букмейкър, който дава атрактивни промоции на всички нива. След изграждането на чудесната онлайн платформа на Palms Bet Казино, секцията за спортни залози изглежда има балансирана структура и наред с атрактивния Palms Bet начален бонус от 250 лв., букмейкърът дава и ежеседмичен бонус като безплатен залог и точно тази многопластова бонусна политика дава шанс на играчите да играят повече с бонусите на букмейкъра и по-малко със свои средства.