Palmsbet Увеличен Бонус Спорт – Презареждане

Palmsbet Увеличен Бонус Спорт – Презареждане
Оценете тази статия

За всички фенове на спорта Palmsbet от букмейкъра са се погрижили да ги зарадват с интересна оферта, от която да се възползват за залози на спортни събития. Става дума за бонус презареждане за спорт, като този път бонусът е увеличен и всеки може да се възползва от по-висока сума, за да залага.

Как да взема бонуса?

За да се възползвате от увеличения бонус спорт е необходимо да получите специална покана от екипа на Palmsbet. След това офертата ще бъде валидна за първият депозит, направен от вас след като сте приели поканата. За да се свържат с вас, от букмейкъра могат да ви изпратят имейл, SMS или съобщение в игралния ви профил.

Какви са условията на към него?

След като получите покана от страна на букмейкъра, вие имате срок до края на календарната седмица, за да активирате средствата.

Можете да използвате получените бонус суми само в секция Спорт и На живо. Бонусът пък е в максимален размер от 100% от направеният от вас депозит и достига до сума, предварително определена от компанията.

За да изтеглите средствата е необходимо да направите безплатни залози на стойност получените бонус средства. Тъй като бонусът, който сте усвоили е под формата на безплатен залог, то в потребителският ви акаунт ще бъдат преведени единствено сумите, които сте спечели.

Бонусът е валиден в рамките на 30 дни от получаването му и ако не изпълните условията, описани по-горе всички средства ще бъдат премахнати от вашия акаунт.

Заключение

Поредната изключително добра оферта очаква всички фенове на спорта в Palmsbet. Затова, не губете време, ами се възползвайте, поканата ви очаква всеки момент.