Ранно изплащане за 0% Марж за пазар 1Х2 за Евро 2024 в WINBET

Ранно изплащане за 0% Марж за пазар 1Х2 за Евро 2024 в WINBET
5/5 - (2 votes)

Букмейкърът WINBET предлага много нови възможности за потребителите за Евро 2024. Една от тях е специалната нова функция Ранно изплащане и на 0% Марж за пазар 1Х2, която е налична за първи път в България. Това е чудесна възможност потребителите да реализират по-бързо печалби и да не се налага да чакат до последния съдийски сигнал.

 

 

За класиране за тази оферта е нужен залог на краен изход на срещи от Европейското първенство. Направилите залози на 1Х2 за победа на някой от отборите ще получат печалба, когато избраният от тях отбор дръпне с 2 гола разлика в срещата. Само залози с реални средства за опцията 1Х2, обозначени като пазар с 0% марж от WINBET, са валидни за участие в новата промо оферта.

 

Например играчите, заложили за победа на Германия срещу Шотландия на старта на Евро 2024, могат да получат изплащане, ако германският отбор поведе с 2:0, 3:1 или друг резултат с 2 гола аванс в хода на мача. Десет минути след повеждане с 2 гола на избраната държава от мачовете на Евро 2024, на потребителите ще се кредитира печалбата.

 

Ранно изплащане на 0% Марж за пазар 1Х2 в бетинг платформата на WINBET е само една от новите промоции. Потребителите могат да печелят повече от безплатна игра “Стратегът”, както и от промоцията “Майстер”, в която участие ще вземе не кой да е, а легендарният български футболист Христо Стоичков.