СТРАТЕГЪТ – шанс за печалби от безплатна игра с прогнози за Евро 2024 в WINBET

СТРАТЕГЪТ – шанс за печалби от безплатна игра с прогнози за Евро 2024 в WINBET
5/5 - (4 votes)

WINBET предлага на своите активни потребители уникална възможност за печалби и допълнително забавление по време на Евро 2024. Букмейкърът пусна безплатната игра Стратегът, в която играчите дават прогнози, без да правят залози с реални средства, и в същото време имат шанса да спечелят реални суми, благодарение на своите познавачески умения.

 

 

Не е никак сложно да се участва в играта и всеки потребител може да пробва своя шанс. Участниците се конкурират с прогнози на резултатите от мачовете на Евро 2024 в платформата на букмейкъра. Освен познаване на крайния изход и точния резултат, в играта ще има и специални въпроси, зададени от WINBET.

 

Играта Стратегът е разделена на рундове спрямо етапите на европейските футболни финали. Три кръга са предвидени за мачовете в груповата фаза на Евро 2024. След това има отделен кръг за осминафиналите, четвъртфинален рунд и последен рунд, обхващащ полуфиналите на турнира и финала.

 

Във всеки кръг потребителите имат шанс за отделни награди. А точките за играта се печелят според прогнозите и верните отговори на зададените въпроси. В сайта на WINBET е описан всеки детайл около новата безплатна игра, която ще събуди много интерес у играчите.

 

Първите 200 потребители с най-голям брой натрупани точки след края на играта ще спечелят съответните награди. Награди ще има и за първите петима клиенти в трите рунда в груповата фаза и 1/8-финалния рунд.

 

Получените парични награди от СТРАТЕГЪТ нямат условия за допълнително разиграване в бетинг сайта на WINBET. Средствата ще се кредитират до 24 часа в профилите след спечелването на наградите.