Специална оферта „Майстер“ с Христо Стоичков в WINBET за Евро 2024

Специална оферта „Майстер“ с Христо Стоичков в WINBET за Евро 2024
Оценете тази статия

Европейското първенство 2024 ще бъде много вълнуващо не само поради футболните зрелища по терените в Германия, а и заради специалните предложения, които букмейкърът WINBET предлага. В едно от тях се включва и легендата Христо Стоичков, който е лице на хазартния оператор.

 

Легендарният български футболист ще бъде основен партньор за потребителите за промоцията Майстер, която е ексклузивно за Евро 2024. Христо Стоичков ще окаже съдействие на всички играчи на сайта на WINBET, които са поставили залози в секцията „на живо“. Потребителите ще получат специални съвети и предложения от Христо Стоичков, който ще избере и тяхната награда от промоцията.

 

За да стигнете до виртуална среща с Христо Стоичков, трябва да сте регистриран играч на сайта winbet.bg и да имате единичен залог на живо на среща от Евро 2024, като спазите условията за класиране на промоцията. Поставеният залог няма значение дали е печеливш или губещ – след уреждане на вашия фиш Христо Стоичков ще предостави ексклузивни опции за допълнително забавление и шанс за печалби.

 

Потребителите могат да приемат предложението на легендата на Барселона и ЦСКА, след което реализираните допълнителни печалби се кредитират в акаунта. От букмейкъра не са добавили изискване за допълнително разиграване за офертите от Майстер. Пълните правила и условия на новата промоция Майстер може да видите в раздела с Промоции на winbet.bg.