Превъртане на Bet365 бонус

Превъртане на Bet365 бонус
Оценете тази статия

Една от най-важните причини, която ни кара да изберем един букмейкър пред друг е именно началният бонус, който може да получим, след като се регистрираме. Понякога се получава, че някои бонуси изглеждат примамливи, но условията, които трябва да изпълним са доста завишени и това може да се окаже проблем. Важно е да знаете какви са точни изискванията за превъртане на един бонус, за да не бъдете горчиво изненадани впоследствие. В това отношение началният бонус за Bet365 спортни залози е атрактивен от гледна точка на сумата, която ви се предлага и не толкова завишени условия, които да изпълните.

Как да получите Bet365 Начален бонус?

На първо място трябва да отбележим, че това е бонус, който се дава на нови клиенти. Ако все още нямате сметка можете да направите регистрация в бет365 и да получите бонуса за нови клиенти. След това трябва да направите направите депозит и да изискате бонуса си. Ето какво трябва да направите, за да получите начален бонус:

  • Да депозирате средства в акаунта си. А депозити, направени чрез електронните портфейли NETeller, Skrill или Skrill 1-Tap, няма да се считат за квалифициращи депозити.
  • В рамките на 7 дни вие може да депозирате средства и да изискате бонус 100% от стойността на най-големия си депозит до 100 лв. Например ако след регистрацията сте депозирали 30 лв., а след това депозирате 80 лв. и изисквате бонуса си, то той ще се начисли на базата на най-висоия ви депозит и ще получите 80 лв. бонус.
  • Максималният бонус, който може да бъде изискан, е 100 лв.
  • За да може да залагате с Вашия бонус, изискайте офертата и превъртете веднъж сумата на квалифициращия депозит.

След като сте направили депозит и искате да активирате бонуса си, вие първо трябва да го изискате, като влезете в сайта на Bet365, от кликнете на меню Услуги, изберете Клиенти и отидете на Оферти, след това Налични Оферти и изберете Изискай. Чак тогава вашият бонус ще бъде начислен към сметката ви.

Какви са условията за превъртане на Bet365 бонус?

Всеки начален бонус има определени условия, които трябва да се изпълнят, за да може играчът да може да изтегли крайната сума. Когато първоначално получите бонуса към сметката си, той ще бъде определен като „бонус средства“ във вашата сметка, което означава, че вие не можете да теглите тези пари, а само да играете с тях. Едва след като изпълните условията за превъртане на бонуса, всички средства във вашата сметка могат да бъдат изтеглени. Както вече споменахме условията за превъртане на бонуса не са тежки, дори сравнени с условията на някои други букмейкъри, тези на Bet365 са далеч по-приемливи. Ето и самите условия:

  • Сумата на депозита и бонуса да се превъртят х3. Например ако сте депозирали 50 лв. и сте взели още 50 лв. Вие трябва да заложите 50 лв. х 3 + 50 лв. х 3 = 300 лв.
  • Залозите трябва да бъдат направени на коефициент минимум 1.50. Ако залогът е множествен, то изискването е поне едно от събитията да бъде с коефициент поне 1,50.
  • Трябва да изискате бонуса си до 7 дни след извършването на квалифициращия депозит.
  • Трябва да превъртите бонуса и депозита в рамките на 90 дни. Ако не успеете да го сторите за това време, всички бонус средства и печалбите от тях ще бъдат загубени.
  • Залози, които са затворени чрез опцията „Затвори залог“ няма да се броят за квалифициращи
  • При комбинации от събитие/мач, които имат само два или три възможни изхода, ако сте направили залог на повече от един от потенциалните изходи, за изискването за превъртане ще се счита само най-големия залог. Например веднъж залагате на Челси – Арсенал 30 лв. на краен изход 2, а след това залагате на същия мач 30 лв. за развенство. Залозите ви ще бъдат активни, но ще се счита за превъртане само най-големия залог от 30 лв.

Едва след като изпълните условията за превъртане на бонуса вие ще можете да теглите сумата. Разбира се, имате предостатъчно време, за да превъртите бонуса и най-важното имате разнообразие от възможности за залог на спортни залози. Позволени са Bet365 залози на живо, което е предимство за вас, защото така ще можете да следите събитието и да имате по-добра преценка върху развитието му. Залози, които не спадат в секцията спортни залози(секция казино или покер, например) няма да бъдат зачетени към условията за превъртане на началния Bet365 бонус.

Заключение

Важно е да се възползвате максимално от възможността, която най-големият букмейкър ви предоставя. Всички клиенти на Bet365 (които вече наброяват над 23 милиона по целия свят) са минали по този път и са преценили, че това е техния букмейкър. В периода на превъртане на бонуса, вие се опитвате да превъртите депозита и бонусната сума и в това време се запознавате с основните характеристики на букмейкъра. Истината, обаче, е че когато стъпите за пръв път в сайта на букмейкъра, направите депозит и усвоите началния си бонус, трябва да бъдете подготвени, а тук ви разкриваме всички инструкции, които може да намерите на страницата на букмейкъра с т.нар. „малък шрифт“, които неимоверно ще ви бъдат от полза. Посетете нашата помощна секция, за да видите всички детайли относно всички условия за превъртане на Bet365 бонус.

Не на последно място, след като разиграете своя начален бонус и го усвоите, минавате на друго ниво – вече може да използвате опцията на Bet365 Затвори залог. Това вече е висш пилотаж за опитните играчи, които лесно генерират печалби преди още залозите им да са завършили. За съжаление, тази опция е забранена от условията за превъртане на началния бонус, но веднъж преминали през началния етап, вие може да я използвате, което ще ви даде голямо предимство.

*В сила са условията на букмейкърa!

Хазартът e забранен за лица под 18 години!