Ранно Изплащане при 2 Гола Аванс – Нов бонус на Bet365

Ранно Изплащане при 2 Гола Аванс – Нов бонус на Bet365
Оценете тази статия

Клиентите на Bet365 в България ще имат още един бонус, който могат да използват до края на футболния сезон 2017/18.

Промоцията се нарича “Ранно Изплащане при 2 Гола Аванс“ и ви предлага следната оферта: ако поставите сингъл залог пре-мач на пазара “Краен резултат“ и отборът, за който сте заложили, излезе напред в резултата с 2 гола разлика, букмейкърът моментално ще го сметне за печеливш.

 *В сила са условията на букмейкърa!

Сигурно на всекиго му се е случвало отборът му да поведа с 2:0 или 3:1, но след това да допусне изравняване или обрат и по този начин да се провали залога. Е, с новата промоция на британския букмейкър вече няма да има такава опасност.

Залагащите обаче трябва да знаят, че промоцията не важи за абсолютно всички мачове. Първенствата, които са включени в нея, са:

  • Шампионска лига
  • Лига Европа
  • Първа Професионална Лига на България
  • Висшата лига на Англия

 

Официално, новият bet365 bonus продължава до 31 май 2018 г., но на практика ще приключи на 26 май, когато е последният мач от програмата на четирите включени първенства – финалът на Шампионската лига на Олимпийския стадион в Киев.

Хубавото е, че няма никакви допълнителни изисквания към тази промоция – ако, например, получите пари на базата на промоцията, а иначе залогът щеше да е неуспешен (случило се е изравняването или обрата), няма да има никакви изисквания за превъртане на парите – просто се приема, че залогът е печеливш.

 

Хазартът e забранен за лица под 18 години!